Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עיצוב מאוד רטרו - מדליק וחמוד. תא הנוסעים לעונת זאת באמת נראה ספרטני מדי.

לגבי האיגניס-הפרונט יפייפה.

החלק האחורי יוצר הרגשה כאילו בתהליך עיצוב המרכב אחד המעצבים לקח אבטיפוס לנסיעת מבחן,הכניס רוורס במקום ראשון, נכנס בקיר וכשיצא לבדוק את הנזק אמר ״oh my, perfect!".

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תגובות 273
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השאלה הגדולה היא האם הרכב יהיה נסבל בנסיעה בעיר מבחינת מתלים, בניגוד לנוכחי...ועוד שאלה, אם גם הדור הזה יעשה אפס למאה ב 20 שניות. בסדר, יהיו אלו שיגידו שזה רכב שטח - סבבה, אבל גם בשביל להגיע לשטח צריך לנסוע על איילון.

פורסם

הנוכחית עושה 14.1 ידנית ו-17.2 אוטומטית. לא בדיוק סיוויק טייפ-R, אבל גם לא 20 שניות.

הקונספט נראה מעולה בעיני, ככה ג'ימני צריך להיראות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מי שלא חובב ספרטניות לא יאהב את העיצוב, זה עניין של טעם, אין מה לעשות.

אני לדוגמה ממש אוהב את הספרטניות (חיצונית ופנימית) המלוטשת הזאת, זה ממש עושה לי את זה, יש בזה משהו כיפי.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

17 שניות זה בערך זמן תאוצה ל 100 של יונדאי i10 וקיה פיקנטו אוטומטיות עם מנוע 1.0.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא קונים את הרכב הזה כדי לחרוך אוטוסטרדות. גם 20 שניות ל100 מעמידה זה רחוק מלהפריע לקצב התנועה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא יודע זמנים, אבל עם הג'ימני הידני החדש שלי מרגיש שהוא איטי, מאוד מאוד איטי.

כרפרנס היה לי פעם מוסו דיזל אוטומטי, הג'ימני מרגיש איטי יותר (אבל ייתכן שזה פסיכולוגי גם)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם (נערך)

הוא באמת איטי. אבל אחרי שנתיים+ של בעלות על אחד, את מי זה מעניין. יגיע ל-90, רק לאט יותר. לא ביג דיל, כל עוד הוא מטפס על סלעים בגודל שלו כשצריך. איך אומרים? רכב שטח עם יכולות כביש.

לדעתי העיצוב החדש נראה מגניב ממש, מעיין רטרו סמוראי שכזה. אני בטוח אבל שבתמונות נורמליות יותר, ולא כאלה מעוותות קצת שצולמו בחטף בסלולרי, זה יראה הרבה יותר טוב.

עריכה אחרונה על ידי Caveman

!AWDSOME

פורסם

אני מוכרח להודות שהופתעתי. לא ציפיתי שהג'ימני הבא יהיה הומאז' לסמוראי, והם קלעו בול. סוזוקי היו יכולים ללכת על עיצוב צעיר ונועז יותר לג'ימני (והיה אפילו רכב קונספט כזה לפני כמה שנים + הדמיות ברשת שבקלות היו יכולות להפוך למציאות) וזאת מבלי להתפשר על שלדת סולם, סרנים וכו', אבל הם בחרו ללכת על עיצוב רטרו וזה מגניב לאללה בעיני.

יהיה מעניין עם אילו מנועים הוא יוצע, אני לא מאמין שנזכה לראות גרסת דיזל אך ניתן לשער שסוף-סוף הג'ימני יקבל מנוע מטורבת וראוי יותר מה 1.3 העתיק והעצל.

אני מודיע קבל עם ופורום שאם המידות הפנימיות של הג'ימני תפחו במעט, אוכל לסגור את דלת הנהג, ברכיי לא ישפשפו את ההגה / הקונסולה המרכזית ואוכל לשבת בנוחות בג'ימני החדש - זה יהיה הרכב הבא שלי, אין כאן בכלל שאלה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא הג'ימני הקודם בסדר גמור מבחינת מרווח לנהג. אני 1.83 ולא רזה במיוחד והיה לי מקום. נוחות זה עניין אחר כי המושב ממש מחורבן והרכב שנהגתי בו שירת בחברת שמירה והנהג השני שקל 200 קילו לפחות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...