Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו איבו 2010 רובוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי חודש של חיפושים אחר אוטו יד שניה ראשון עבורי (כניסה לקבע), נסגרתי על פונטו איבו. יש לחבר שלי את הפונטו גרנדה והוא המליץ לי נורא עליו מבחינת החיסכון בדלק והוא נראה לי אחלה אופציה לתקציב המוגבל שלי (20K בערך).

מצאתי בחור ביד 2 שמוכר אחת 2010 יד שניה מפרטי 67,000 ק"מ תת דגם 1.4 Active. האוטו מבחינה חיצונית נראה מעולה ושמור, ומבחינה מכנית הוא מציין שהכל פיקס ושהוא מטופל במוסך מורשה בלבד.

הוא דורש על הרכב 20,000 ש"ח (מה שנראה לי מוזר, כי ממה שאני מכיר פונטו'ים נמכרים כחצי מהמחירון). דיברתי איתו והוא הסביר לי בקצרה על הרכב וקבענו ששבוע הבא אגיע לראות.

התייעצתי עם אבי שמגיע מענף הרכב והוא אמר שהוא לא ממליץ על הקנייה ואומר שמדובר ברכב לא אמין ולא מומלץ. מה דעתכם? אציין גם שהוא עם גיר רובוטי (שאין לי עבר איתו ואשמח לייעוץ מה זה אומר).

האוטו נראה לי פצצה ואחלה קנייה ותמורה למחיר, לכן אני לא מבין למה אבא שלי נגד.

תודה!

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)

הגיר הרובוטי של פיאט הוא זוועה. גם מבחינת תפעול וגם מבחינת אמינות.

בתור אחד שהחזיק רכב דומה 5 שנים, ומעל 130 אלף קילומטר ממליץ לך בחום, או ללכת על ידני או על רכב אחר.

חוץ מהגיר - הרכב מעולה. עגלה, אבל מעולה.

ולכן אני שוב, ממליץ על הגרסה הידנית. בלבד.

חבר שלך סיפר כמה פעמים הוא היה במוסך לשפץ את הגיר ? או את הצובר לחץ ?

סיפר שהוא צריך לחכות 30 שניות לפני שהוא יכול להעביר הילוך אחרי הנעה בבוקר קר ?

שלפעמים בהכנסת רוורס יש דפיקה חזקה ?

שהעברה לN שקולה לרולטה רוסית - לא בטוח שיוכל להחזיר את הרכב להילוך ?

חבר שלך סיפר לך כמה פעמים מוסכים אמרו לו "הגיר הזה אני לא נוגע, רק מורשה" ?

Gear unavailable - Check Transmission

זה משפט שעד היום גורם לי עיוותים שאני קורא אותו.

בוא, קח דקה תקרא משהו שכתבתי לפני 8 חודשים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?619038-%D7%94%D7%A9%D7%91%D7%AA%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%9B%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%95%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%AA-%D7%96%D7%94&p=5295359&viewfull=1#post5295359

עריכה אחרונה על ידי stum
הוספתי קישור
פורסם
הגיר הרובוטי של פיאט הוא זוועה. גם מבחינת תפעול וגם מבחינת אמינות.

בתור אחד שהחזיק רכב דומה 5 שנים, ומעל 130 אלף קילומטר ממליץ לך בחום, או ללכת על ידני או על רכב אחר.

חוץ מהגיר - הרכב מעולה. עגלה, אבל מעולה.

ולכן אני שוב, ממליץ על הגרסה הידנית. בלבד.

חבר שלך סיפר כמה פעמים הוא היה במוסך לשפץ את הגיר ? או את הצובר לחץ ?

סיפר שהוא צריך לחכות 30 שניות לפני שהוא יכול להעביר הילוך אחרי הנעה בבוקר קר ?

שלפעמים בהכנסת רוורס יש דפיקה חזקה ?

שהעברה לN שקולה לרולטה רוסית - לא בטוח שיוכל להחזיר את הרכב להילוך ?

חבר שלך סיפר לך כמה פעמים מוסכים אמרו לו "הגיר הזה אני לא נוגע, רק מורשה" ?

Gear unavailable - Check Transmission

זה משפט שעד היום גורם לי עיוותים שאני קורא אותו.

תודה על התגובה.

זה מה שהלחיץ אותי... הגיר הרובוטי וגם זה שהיא עגלה. סך הכל אני מתכוון לנסוע מפ"ת לראשון, אבל אלו נסיעות בין עירוניות ואני לא רוצה "להיתקע" כל פעם שאני צריך לתת האצה קטנה.

מה היית ממליץ במקום? הפונטו איבו הכי משכה אותי מבחינת החיסכון וזה שהרכב בשנתון גבוה יחסית ונראה טוב.

2016 BMW M235i.

פורסם

אני מבין שמר stum אכל קש ולא מזלזל בזה אבל זה מקרה קיצון. מכיר הרבה אחרים שהגיר מתפקד אצלם כראוי. חשוב להקפיד על טיפול טוב והחלפת שמנים בזמן. על פניו רכב עם 67 א' ק"מ שמור ומטופל אמור להיות בסדר. ממליץ לקחת נסיעת מבחן ולהתייעץ עם חיים ממוסך שמשון ביהוד לגבי מצבו של האוטו

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם
אני מבין שמר stum אכל קש ולא מזלזל בזה אבל זה מקרה קיצון. מכיר הרבה אחרים שהגיר מתפקד אצלם כראוי. חשוב להקפיד על טיפול טוב והחלפת שמנים בזמן. על פניו רכב עם 67 א' ק"מ שמור ומטופל אמור להיות בסדר. ממליץ לקחת נסיעת מבחן ולהתייעץ עם חיים ממוסך שמשון ביהוד לגבי מצבו של האוטו

זה מצחיק שאתה מזכיר את חיים ממוסך שמשון, כי בעל הרכב הוא גיס של הבן של הבעלים של המוסך הזה :?

2016 BMW M235i.

פורסם
כמה יש לך לשקוע בקניית רכב ? מה התקציב ?

מה הדרישות ? ידני \ אוטומט ? נוסע לבד ?

20,000 גג. דרישות? חסכוני בדלק (אני חייל, אמנם בקבע, אבל עדיין חייל). נוסע לבד. לא אכפת לי ידני או אוטומאט. מחפש שרכב שיש לו "נשמה" והוא פחות קופסה עם 4 גלגלים.

2016 BMW M235i.

פורסם

נו אז גש איתו לחיים. אצלו אתה בידיים טובות. אני מכיר כמה בעלים של פונטו רובוטיות שלא אכלו סרטים כמו שתואר פה. התמורה לכסף שלך גבוהה פה. דרך אגב בתקציב הזה תוכל לקנות גם בראבו רובוטית שזה כבר ליגה מעל הפונטו. יותר חזקה ומרווחת רק פחות חסכונית

פורסם

מכל הדיון הארוך הזה לא הצלחתי להבין רק משהו אחד: אם פות"ש לא מציין העדפה לאוטומט, אז למה בעצם לא לחפש פונטו איבו ידנית? אותו רכב, אותו מנוע, פחות סיכון, פחות כסף. מה אני מפספס?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

עדכון קצרצר... בין לבין כל זה אבא שלי עדכן אותי שחבר שלו מצא לו אוטו. פיג׳ו 206+ ידנית מודל 2012 עם 20,000 ק״מ. הוא דורש עליה 10,000 (עשה מחיר לאבא שלי) ואבא שלי אמר שמדובר בכמה תיקונים קטנים בסך 3,000 שקל.

לא יודע לגבי פיג׳ו, לכן מתייעץ כאן. חסכוני? אמין? איזה גרסאות מוצעת ה-206+?

2016 BMW M235i.

פורסם

הייתה רמת איבזור אחת, כעיקרון זה אותה ה206 רק עם שינוי קוסמטי מבחוץ ובפנים.

בהתחלה הייתה בעיה עם המזגן שהיה מתנתק מעל 3 סלד אול הייתה קריאת תיקון וזה תוקן במסגרת האחריות.

רכב מיושן סך הכול אבל מצד שני ב10 אלף לא תמצא משהו טוב יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הייתה רמת איבזור אחת, כעיקרון זה אותה ה206 רק עם שינוי קוסמטי מבחוץ ובפנים.

בהתחלה הייתה בעיה עם המזגן שהיה מתנתק מעל 3 סלד אול הייתה קריאת תיקון וזה תוקן במסגרת האחריות.

רכב מיושן סך הכול אבל מצד שני ב10 אלף לא תמצא משהו טוב יותר.

כן, שמתי לב שחיצונית הוא שונה (פנסים דומים ל307, ניקלים בידיות וכו׳). השאלה מבחינת ביציעים - יש לו כמה גרסאות? לא מצאתי הרבה מידע באינטרנט.

2016 BMW M235i.

פורסם

רק 1.4 ידני (לפחות בארץ). נתונים די קרובים לפונטו (לפחות מבחינת הספק).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
רק 1.4 ידני (לפחות בארץ). נתונים די קרובים לפונטו (לפחות מבחינת הספק).

השאלה אם באמת לקחת אותה כי מבחינת המחיר והק"מ היא הכי אטרקטיבית. אני בתור חייל מקבל ב-10,000 רכב מודל יחסית חדש (2012) עם ק"מ סופר נמוך (20,000).

אני לא מחפש יותר מדי כח, אבל בגלל שהנסיעות שלי הן בין עירוניות אני לא רוצה אוטו שאני אצטרך לקרוע את הדוושה כדי להתקדם כל פעם בתאוצה וכן אוטו שאני לא אצטרך לצאת לסחוב בעליות.

2016 BMW M235i.

פורסם

ב10 אלף הייתי לוקח אותה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...