Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi a1 מנוע 1.0T

meldo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט לגבי האודי a1, הדגם הכי זול שעולה 129 אלף מהיבואן. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי האוטו הנ"ל

תודה מראש!

פורסם

הגרסה הבסיסית, אתה מקבל את הסמל והאיכות חומרים והשילוב גיר מנוע שנהיה הסטנדרט שהל הקונצרן ברכבים הקומפקטיים ומאידך לא ממש מקבל אבזור -אין בקרת שיוט ,אין חיבורי USB , אין מערכות בטיחות אקטיבית .

פורסם (נערך)

לדעתי לא שווה. אנשים לוקחים אודי כדי להתפנק מהביצועים או איבזור חדשני.

בדגם הבסיסי אין שום דבר מעניין, לא מנוע, לא איבזור.

עדיף לקחת רכב אחר הצ'בק קצת יותר גדול כמו אופל אסטרה אם מדובר בנסיעות בינעירוניות, או רכב קצת יותר זול עם איבזור ומנוע יותר טובים, לדוגמא פולו החדשה שתצא.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם

המנוע פנינה אמיתית והשילוב לתיבה האוטומטית מעולה (בלי לדבר על נושא האמינות). צריכת הדלק מדהימה, אבל בשביל 130 אלף שקל קיבלת רכב קטן ומאובזר ברמה של סובארו של שנות השמונים.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הייתי מנסה שנתיים על הכביש, דגם קצת יותר מאובזר .

חוץ מזה עשה נסעת מבחן וראה בדיוק מה מקבל ומה לא מקבל, שיש באחרים.

פורסם

הבעיה ברכב כזה בן שנתיים הוא הגיר והאחריות עליו... כזה רק חדש עם אחריות. משומש זה חתול בשק

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

המנוע בסדר, השיחוב עם הגיר הופך את החוויה לזריזה.

עדיין, אני ממליץ על ללכת שנתיים-שלוש-ארבע אחורה (זה מה שאני עשיתי), לחסוך 50,000₪-70,000₪ ולקנות את הדגם 1.4 החזק יותר, מדובר בתוספת של 20 כס ו5 קגמ עם אבזור רחב יותר כמו גג פנורמי, מולטימדיה, שליטה מההגה, קסנון מקורי.

בקשר לגיר- תוודא שהוחלף מכטרוניק בקמפיין של 2013. אם מדובר בשנתון חדש יותר, הסיכוי לתקלה פוחת משמעותית אבל עדיין קיים.

תקלה נוספת- קלאצ׳ים שהולכים מהר יחסית. שוב- בשנתונים החדשים יותר הם מחזיקים יותר, אבל גם אם מדובר בשנתון קודם- מדובר בתיקון של 4,000₪. אתה עדיין חוסך סכום לא קטן.

שלומי

פורסם

קיצר עזוב אותך, כל התגובות רושמות אל תיגע ברכב כי הגיר הוא חתול בשק נוראי

וצריך לפחד ממנו, דווקה המנוע בסדר כנראה ( שוב לפי התגובות)או לקנות כזה ידני.

פורסם

לגבי הגיר הבעייתי - גם אם הרכב עבר קמפיין החלפת מכטרוניק,

תוודא שאין רעידות בעיקר במעבר בין ההילוכים הנמוכים (1-2), כמו שנרשם כאן הן נגרמות לרוב בגלל קלאצ'ים שדורשים החלפה.

אבא שלי נוהג בצורה הכי רגועה שיש וללא קיק-דאון וכו' וסביב 45,000 ק"מ התחילו הרעידות הנ"ל (גולף דור7).

למזלנו יש עדיין אחריות מורחבת על הגיר ולכן החלטנו להמתין עוד קצת עם ההחלפה.

פורסם

בזמנו התעניינתי בקניית A1 עם מנוע 1.4 וגיר ידני, שהתאים לצרכים שלי על הנייר.

מצאתי אחד במחיר אטרקטיבי ובמצב מעולה (לפחות ע"פ מה שניתן לראות לפני בדיקה).

ומה אני אגיד? אחרי נסיעת מבחן, התאכזבתי מאוד.

מלבד כוח ופרונט מרשים עם 4 טבעות (בניגוד לחלק האחורי שנראה זוועתי, כמו בפיאט 500 ע"פ דעתי), אין לאוטו הזה שום דבר להציע:

הוא מאוד צפוף, האיבזור בו לא קיים, אלא אם אתה משקיע עוד על הגרסאה המאובזרת, שנותנת לך לא יותר מאבזור של כל רכב בסיסי אחר במחיר מופקע.

וכמובן אם אתה מעוניין רק באוטומט, אל תתפלא אם יבוא/ו יום/ימים שתצטרך לבקר במוסך בגלל בעיות גיר.

אם בכל זאת רוצה נפשך באוטו זהה, הייתי מציע לשקול את הלאון 1.4 FR.

נכון שאין לו 4 טבעות, אבל הוא נראה הרבה יותר טוב, יש לו בדיוק את אותו הגיר, מנוע חזק יותר שקיים בדגמים הרבה יותר יקרים של אאודי, מרווח משמעותית גדול יותר, ואיבזור עשיר ביותר.

ותכלס אם אתה רוצה רק אוטומט והאמינות חשובה לך, הייתי מציע לשקול אלטרנטיבות אחרות (מאזדה 3 בשילוב עם 2.0 למשל).

ואם אתה לא צריך את כל הגודל הזה, יש רכבים קטנים במחירים משמעותית נמוכים יותר עם תמורה עדיפה בהרבה.

• תוכן חדש...