Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתחבר מאוד למה שחן ג. כתב. מבחינתי, כולם על הכביש אימבצילים (גם אם זה לא באמת נכון).

כמעט תמיד יוצא מנקודת ההנחה שהנהגים סביבי יבצעו את הפעולה הכי פחות סבירה, כמו לבלום בפתאומיות, להאיץ בפראות או סתם לסטות מהנתיב כי בדיוק קיבלו הודעה מעניינת (זה דווקא מאוד שכיח). מה שמגביר אצלי את הרצון ליצור סביבי מרחב תמרון מסוים אם משהו מהמקרים מעל יתרחש.

לא תמיד זה גורר לנהוג לאט, לפעמים צריך להתרחק מרכבים מסוימים כדי להקטין סיכונים.

כל אלו לא הגיעו למוחי ביום בהיר אחד. בתקופה אחרת בה נהגתי בצורה "צודקת" בזבזתי הרבה יותר דלק, עצבים וכמעט ואף פעם לא הרווחתי דבר. כשהתחלתי בהדרגה לנהוג "חכם", ראיתי שהכל הופך לנינוח יותר, צריכת הדלק השתפרה (ב-20%~) ואני מניח פחות בלאי לרכב.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
יש פתגם בעיברית - אין הנחתום מעיד על עיסתו.

תשאל כל ציבור נהגים בכל מדינה איזה סוג של נהג הם - התשובה היא תמיד ׳מעל הממוצע׳ שזה סטטיסטית בלתי אפשרי.

.

אז תחזור לשיעורי סטטיסטיקה

יש ערכי קיצון

leftDistribution.jpg

כל הצודקים למיניהם נמצאים בבתי חולים או בבתי עלמין.
עוד סטטיסטיקאי, מאיפה אתם מביאים את העובדות האלו? עריכה אחרונה על ידי EliC25
פורסם

80% מנסה להיות חכם 20% הנותרים זה כאשר עלו מים עד נאפש מטימטום של חברי הנהגים אשר סביבי.

בדרך כלל נהיגה מתונה בהתאם לתנאי הדרך, משתדל שלא להצמד וכו' כמו כן לא להתבבן על הכביש(רק במקרים של נהגים שחושבים שהכביש של אבא שלהם שנוסעים באמצע נתיב או בחד סיטרי שמותר 70 על 30 וכו' זה אני מרשה לעצמי לעשות קצת מופע אור קולי עם זיקוקים ורעשים).

אלו שחותכים אותי/גונבים זכות קדימה מקבלים אולי איזה צרור ברכות יפות או אצבע יפה(במידה ויצאו ממש שמוקים).

לא פעם ולא פעמיים קיבלתי הפתעות כדוגמת מכונית שהייתה עם עם הארבע איתותים מופעלים שהחליטה להתפרץ לי לנתיב, מזל שהיה קצת ספייס בשמאלי(עד עכשיו אני זוכר את הפרצוף של הנהג אלפא 156 שניצמדתי אליו בגלל השמוק מהשול)

לא היה חסר שמוקים עם כיפה שבאמצע שום מקום החליטו לתת בלימת חירום ולעשות פרסה על קו רציף(טבריה-בני ברק2 לשירותכם), או אח שלו שבאמצע פניה שמאלה לכביש כל שהוא החליט שהוא עושה פרסה כי בא לו (מיני וואן עם איזה 8 ילדים בפנים,ככה הם מעריכים את החיים של הילדים ומרגילים אותם לחיות בעולם שיש ה' והוא בעל הכביש והוא שומר עליינו).

קיצור על הכביש אין מקום למשחקים,אומנם אני שוהה עליו לא הרבה(4 שנים) ובלי עין הרע לא הייתי מעורב התאונות אבל לא היו חסרות לי פעמים שבהם אמרתי שמע ישארל והייתי מוכן כבר שאני יהיה בקבר(בין אם אלו היו טעיות של נהג חדש שלי או של מישהו אידיוט שחש שהכביש זה מגרש המשחקים אצלו בחצר, ורוב הפעמים היו אידיוטים כאלה).

אין משחקים בכבישים, במקרה הטוב אם שחקת לא טוב זה יגמר בטראומה במיקרה הגרוע בקדיש, אומנם לא הכל בשליטה שלנו אבל לפעמים זוג עיניים לא מספיק.

פורסם

אולי לא הסברתי את עצמי נכון,

התכוונתי לכך שלא כל הערכים יכולים להיות ערכי קיצון.

כך או כך אפשר לתקן, להסביר, להאיר, להעיר, לשאול, לבקש הבהרה וכו- ואתה מה בוחר לעשות - לשלוח אותי שוב ללימודי סטטיסטיקה.

פורסם
אתה לא צודק ולא חכם, אתה סתם בבון דביל שמעריך את עצמו יתרה על המידה.

קראתי את התגובה הזאת כמה וכמה פעמים, במשך יום שלם.

הגעתי להחלטה שלמה עם עצמי.

ביום ראשון על הבוקר אלך להפקיד את רשיון הנהיגה שלי במשרד הרישוי,

מיד לאחר מכן אלך לתחנת המשטרה הקרובה ואדרוש שיכבלו אותי באיזיקים.

לא מגיע לבבונים דיבלים כמוני להסתובב בעולם הנאור והמושלם הזה.

פורסם (נערך)
קראתי את התגובה הזאת כמה וכמה פעמים, במשך יום שלם.

הגעתי להחלטה שלמה עם עצמי.

ביום ראשון על הבוקר אלך להפקיד את רשיון הנהיגה שלי במשרד הרישוי,

מיד לאחר מכן אלך לתחנת המשטרה הקרובה ואדרוש שיכבלו אותי באיזיקים.

לא מגיע לבבונים דיבלים כמוני להסתובב בעולם הנאור והמושלם הזה.

אתה יכול להפקיד את הרישיון בתחנת משטרה, ככה תחסוך הגעה למשרד הרישוי.

חוץ מזה תחנת משטרה אמורה להיות פתוחה 24/7/365, אז אני חושב שאתה יכול ללכת גם עכשיו. להראות תחת ולזרוק קקי על השוטרים יעזור להם להשתכנע שאתה אכן בבון, ולא אורנגאוטן חו"ח (לא סובל אותם, חושבים את עצמם גם כן אלה).

רק אל תיסחף עם המופע, אחרת עוד תמצא את עצמך לובש מדים כחולים ועונד דרגות*

* נכתב בצחוק, אני יודע שבמשטרה לא חסר אנשים טובים שעושים עבודת קודש

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפעמים זה ממש מדגדג בקצות האצבעות לצאת צודק, במיוחד שהנהג השני הוא אדיוט ש"מגיע לו" ואתה נמצא בעמדת כח, אבל לא צריך ללמוד על סטטיסטיקה כדי לדעת שזה מטומטם לחפש צרות במקום להשתדל להמנע מהן. ממולץ לכל אחד להגיע לתובנה הזו בשלב מוקדם ככל האפשר בחיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
עדיף להיות חכם אבל נחוש.

או! זה בדיוק העניין. לכל בר דעת ברור שעדיף להיות חכם. השאלה היא האם, במסגרת הנהיגה החכמה והמגננתית, ניתן להפגין אסרטיביות מול משתמשי הדרך האחרים ועד איזה גבול.

זה דיון הרבה יותר מעניין, ולא פחות מועיל.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...