Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני נהג שלא מחפש לבזבז ימי עבודה בבתי משפט, מוסכים, התנהלות מול ביטוח או לחלופין לא מחפש לגמור בבית חולים

תזכרו תמיד שיש מישהו יותר חמום מוח ממכם.

פורסם
אשתף אתכם בסיטואציה שקרתה לי אתמול:

אני נוסע בשמאלי בכביש 4 בשעות הערב, הכביש עמוס מאוד אבל התנועה בנתיב השמאלי מתקדמת במהירות של סביבות 30 קמ"ש. הנתיב הימני פקוק ובקושי זזים בו.

נהג מהנתיב הימני מתחיל באיטיות להכנס לשמאלי, שאני מגיע אליו הוא כבר כמעט חצי בתוך הנתיב השמאלי.

במקום לתת לו לעבור אני מחליט להמשיך לנסוע תוך כדי צפצוף וירידה לשוליים, אני די מניח שהוא נבהל כי בכל זאת אני מתקדם אליו יחסית מהר כשהרכב שלו כבר בזווית 45 מעלות לנתיב שלי.

אחרי שהנהג השלים את המעבר הוא התחיל לסמן לי עם אורות גבוהים, לצפף ולהצמד אלי בכוונה למשך כמה דקות.

כמובן שאני יודע שאני יוצא פה לא חכם וגם לא בטוח שצודק.

חושבים עם עצמי בכביש 4 הפקוק, הגעתי למסקנה שאני לרוב נוטה להיות צודק ולא נדיב על הכביש מאשר להיות חכם.

איזה סוג נהגים אתם חושבים שאתם?

נדמה לי שעצם העובדה שהדילמה הזו בכלל לגיטימית מבחינתך מעידה היטב איזה מין נהג אתה, אף לא אחד מהשניים, אם אתה נזקק לפירוט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברגע שאתה צופר ומהבהב לנהג שמנסה להשתלב במקום לאפשר לו אתה בעצם הבעיה בסיטואציה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ב 99% מהזמן אני בהחלט נהג חכם.

אני מעדיף לבזבז עוד דקה ולהביא גם 10 רכבים להידחף אבל לא להגיע לסיטואציה מסוכנת.

בסופו של יום הכביש הוא סה"כ אמצעי למטרה, להגיע לעבודה/לבית ולשנייהם אני מעדיף להגיע רגוע בלי דרמות מיוחדות.

כמובן שכמו בכל דבר בחיים יש מיקרים נדירים שמהם אני מנסה להתרחק כמו מאש.

2017 Type R

פורסם

מעניין שכולם מגיבים מהצד של הנעקפים/מותקפים,

אני מחכה לתגובה בסגנון -

אני חכם לכן אני עוקף את כל הפקק ומשתלב בכוח ברגע האחרון,

חבל על הזמן היקר שלי, אז מה עם זה לא נכון וצודק.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם
באותו הקשר בדיוק - הנה מודעה נחמדה שהופיע במגזין רכב בארץ משנת 1986.

הסנה השקיעו המון בקמפיין הזה.

לזכותם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מנסה כל פעם להצמד לימני בכל נסיעה. האם זה אומר שאני חכם או שנוסע לאט?

בדרך בינעירונית/מהירה סבבה, בעיר הצמדות לשמאל דווקא תפתור לך לא מעט בעיות.

פורסם
בדרך מהירה סבבה, בעיר הצמדות לשמאל דווקא תפתור לך לא מעט בעיות.

ובגלל זה בישראל לכל נתיב יש מהירות שונה. כדוגמה בימני 40, אמצעי 50, וימני 60.

לעומת בגרמניה כולם נוסעים בימין בלי יוצא מן הכלל.

פורסם

אני חכם עם 35 קג"מ של צדק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

במקרים כאלה אני נותן לאנשים להשתלב, פעם הייתי מתעצבן מזה אבל הבנתי שיש אינסוף "VIP" ש צריכים לעקוף את כולם/לא יתנו זכות קדימה/יחנו כמו ש*****ת אז חבל על העצבים...

פורסם
אני חכם עם 35 קג"מ של צדק.

דולף הוא הצדק

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...