Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 30 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מעוניין לקנות רכב משנת 2008 ומעלה, חשוב שהרכב יהיה עד מנוע 1800 אוטומט, הנוחות גם כן משחק תפקיד מאוד חשוב, אם הדגמים בין 2008-2010 מעדיף מנוע וגיר רגיל הכוונה לא tsi ן גיר dsg. רוב הנסיעות הן בסופי השבוע בלבד ונסיעות די ארוכות.

אשמח לקבל המלצות.

פורסם

נסיעות די ארוכות דורשות רכב נוח יחסית למשתמש.

אציע דווקא מעט פחות נוחות אבל כאלו שיכולות לענות בקלות לצרכים:

הונדה סיוויק 1800,יונדאי I30/I30 CW - משפחתיות.

יונדאי I20 סופרים/פרימיום עם מנוע 1.4 או 1.6 (מעט טוב יותר) - סופר מיני.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ה-I30 רכב טוב, אמין (רק שים לב שנורת בקרת היציהות אינה דולקת), בטיחותי, זריז, לא הכי חסכוני אבל לא יקר לאחזקה, הנסיעה לא הכי נוחה.

טיפונת מעל התקציב שלך נכנסת גרסת ה-2.0 החזקה יותר.

הייתי בודק גם פורד פוקוס (שם גרסת ה-2.0 היא יותר מומלצת מאחר וה-1.6 די עגלתית), שהיא יותר נוחה ומהנה לנהיגה, גם די אמינה אבל פחות חסכונית. הדגם שאחרי מתיחת הפנים יותר מומלץ כי יש בו בקרת יציבות כסטנדרט.

פורסם

SKO, לא ברורה ההגדרה שלך של "עד מנוע 1.8", למה להגביל? ועוד בטח כשאתה מייעד את הרכב לנסיעות ארוכות.

ההמלצה על פוקוס 2.0 מהדור השני לאחר מתיחת הפנים (תחפש שנתונים 2009-2010) היא מצויינת - רכב נוח ומהנה (יחסית) לנהיגה, אמין ובטיחותי.

אפשר גם לשקול מיצובישי לנסר עם מנוע 1.8 מאותם שנתונים.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תוכן חדש...