Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

106 ראלי/GTI/XSI

ebari
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הייתי רוצה ללמוד קצת יותר על הרכבים הללו מאחר ואני רואה שהם הלהיט ב ה-הידיעה של הפורום.

אשמח לקבל מידע כגון נפח מנוע של כל אחת, מי נחשבת לספורטיבית ביותר מבינהן, למה מתלהבים מהן, האם הן חולקות את אותה השילדה וכל ההבדלים הם בנפחי מנוע (אם בכלל) ובעיצוב טיפה שונה (קישוטים,ג'אנטים וכו'), אמינות-האם צרפתיות טיפוסיות או צרפתיות עם עניים מלוכסנות (כמו יפניות),רמת איבזור, אני מניח שמיותר לשאול על צריכת דלק מאחר ומדובר ברכבים בעלי אופי ספורטיבי אך בהנחה שהנהיגה היא רגועה ולא ספורטיבית - מה תהיה צריכת הדלק וכל מה שיש לכם לומר.

כמו כן, הבנתי שאין לרכבים האלה מחירון אך פחות או יותר סדר גודל של עלויות.

אודה לכל מי שיוכל לשפוך קצת אור.

תודה רבה.

***עריכה***: כמו כן - האם ה 206 GTI משתווה להן,טובה מהן או גרועה?

פורסם

אני יודע, רק שמהחיפוש יצאתי קצת מבולבל.

הייתי שמח אם בעלי הרכבים הללו היו עונים ובכך לרכז את הנושא הזה לכדי ת'רד אחד.

פורסם

טוב חבריה אני הסתבכתי!!!

הסבכתי עם ההבדלים בין שלושת הדגמים

Rallye

http://www.carfolio.com/specifications/models/id/?id=418

GTi

http://www.carfolio.com/specifications/models/id/?id=100738

XSi

http://www.carfolio.com/specifications/models/id/?id=35420

מי מבין הדגמים בעל הכי הרבה כ"ס?

לכל הדגמים אותו המנוע? רק ההבדל במס' שסטומים?

מי הכי מהנה לנהיגה?

פורסם

ממה שאני קורא בלינקים שצורפו לעיל - אף אחד מהמנועים הוא לא משהו "מפלצתי", אז אם כך - מה עומד מאחורי הרכבים הללו?

אני יודע שיכול להיות שבשאלתי זו אני מפגין בורות מסויימת ואולי המיתוס "הגודל (וההספק) כן קובע" לא נכון (כי ברור שמשקל הרכב משפיע המון והרכבים הם יחסית קטנים וקלילים) אבל ממה שהצטייר בעיני שמדובר ברכבים שהם "טילים באליסטיים" להמונים.

האם העובדה שהרכבים הללו קטנים והמרחק בין הגלגלים קטן לא משפיע על אחיזת הכביש?

חברה - אולי דשתם בזה המון אבל אולי כל הסופרלטיבים שהורעפו עליהם בכלל לא מגיעים לרכבים?

לא מתוך קינטור אני שואל אלא מתוך רצון אמיתי לדעת מה עומד מאחורי הכלים הללו.

תודה

הא, עוד משהו - מה ההבדלים בין דור ראשון לשני חוץ מעיצוב?

פורסם
ממה שאני קורא בלינקים שצורפו לעיל - אף אחד מהמנועים הוא לא משהו

הרכבים האלו לא מיוחדים בגלל ביצועים של טיל בליסטי (בקו ישר לפחות), אלא בגלל דיוק והיגוי של פצצה חכמה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש לי 106 xsi 1600 שנת 96,בסך הכול הרכב במצב מצויין.

ידוע לי שדובר בעבר על הרכב וכבר עשיתי חיפוש מעמיק בפורום.

שאלתי:כמה כח סוס יש לרכב שלי?

לאחרונה הרכב התחיל לגמגם ,להוציא הרבה עשן שחור וגם לשתות הרבה דלק.רצוי להדגיש שאני לא קורע את הרכב ונוסע מאוד רגוע.

אודה לכם אים תהיו לי לעזר.

בתודה מראש!!

eli106xsi

eli

פורסם

שלום אלי, קודם כל - אין שום סיבה לכתוב את השאלה שלך בחתימה שלך. אנא מחק אותה (או שנמחק בשבילך, יש נוהלי חתימות כאן בפורום).

לרכב שלך יש (היו, בעצם), 105 כ"ס. גימגומים, עשן שחור וצריכת דלק מוגברת הם סימנים ברורים לכך שמשהו מאוד לא בסדר במנוע. מומלץ להגיע למוסך ולהכין את הארנק, מצטער...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
.רצוי להדגיש שאני לא קורע את הרכב ונוסע מאוד רגוע.

eli106xsi

הטעות הבסיסית שלך היא שאתה חושב שרצוי להדגיש.

האמת...... רצוי להגדיש! :wink:

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ממה שאני קורא בלינקים שצורפו לעיל - אף אחד מהמנועים הוא לא משהו "מפלצתי", אז אם כך - מה עומד מאחורי הרכבים הללו?

אני יודע שיכול להיות שבשאלתי זו אני מפגין בורות מסויימת ואולי המיתוס "הגודל (וההספק) כן קובע" לא נכון (כי ברור שמשקל הרכב משפיע המון והרכבים הם יחסית קטנים וקלילים) אבל ממה שהצטייר בעיני שמדובר ברכבים שהם "טילים באליסטיים" להמונים.

האם העובדה שהרכבים הללו קטנים והמרחק בין הגלגלים קטן לא משפיע על אחיזת הכביש?

חברה - אולי דשתם בזה המון אבל אולי כל הסופרלטיבים שהורעפו עליהם בכלל לא מגיעים לרכבים?

לא מתוך קינטור אני שואל אלא מתוך רצון אמיתי לדעת מה עומד מאחורי הכלים הללו.

תודה

הא, עוד משהו - מה ההבדלים בין דור ראשון לשני חוץ מעיצוב?

בגדול מכוניות עים אופי:wink:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

• תוכן חדש...