Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר

The Delusion
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי במצברוח - אם המצברוח הוא מצברוח "חסכוני בדלק" מגיעים ל-110 למהירות חסכונית ומרתכים את הרגל לדוושה :)

אם המצברוח הוא מצברוח של "בא לי לנהוג היום ולתת בראש אזי - מרתכים את הרגל למסוף מהלך הדוושה.

ובכמה עוברים את המותרת? אם הוא לא פנוי אני אישית נוסע 130 140...

אם הוא פנוי ואני רוצה לתת בראש אפשר גם 160-170 וגם הגעתי אתמול ל-190 :p

יום טוב

פורסם

לא מפחד שיתפסו אותך ?

באיזה כביש נסעת ? כמה היה מותר לנסוע באותו קטע כביש ?

ושאלה אישית אליך ... מה המהירות הכי כבוה שהגעת אליה בחיים

פורסם

מפחד שיתפסו בגלל זה אני מאיט לפני כל ניידת משטרה פוטנציאלית(מכוניות שיש להן פוטנציאל להיות סמויות)

ה-190 אתמול היה בירידה לירושלים-ת"א מכביש 443 מכיוון מודיעין(אחלה ירידה).

באוטו קטע כביש היה מותר לנסוע 90 אם אינני טועה...

המהירות הכי גבוהה? אי פעם? תוך כדי נהיגה היה אתמול(190). ופעם אחת נסעתי עם אחי בגהה(הוא נהג) והגענו לבערך 210(הוא שוטר. והיתה לנו אקורד 98' מנוע 3000 V6)

השאיפה הגלובלית שלי היא אם בא לי ללחוץ אז להכפיל את המהירות המותרת באותו מקטע

שבת שלום :)

פורסם

האטה פתאומית מ150 או 140 ל100 זה אחד הדברים הטפשיים ביותר שאפשר לעשות כאשר יש לידך מכוניות.... גם כאשר אין מכוניות, עדיף להתרכז בכביש ובנהיגה ולא בחיפוש ניידות בשוליים...

פורסם

למה שמישהו יתן ווידוי על עבירה שהוא עושה?

זה טיפשי לבקש ועוד יותר טיפשי להענות...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ואיי איזה סקר מגניב!!!

אני סגרתי עם פורשה 911 של חבר 80 קמ"ש ברוורס.

בחייכם כבר דובר על זה. ואם את מתכוונים לעבור על החוק תעשו את זה במקום המיועד לקח (לא שיש מקום כזה בארץ).

כבישים שבהם פעם בשנה עוברת מכונית.

ודיי כבר עם ההתלהבות "פשש סגרתי 220 עם האלפא"!!!.

זה מסוכן ואם חס וחלילה קורה משהו לאחד הצמיגים או למערכת ההיגוי של הרכב קרוב לוודאי שלא תכתבו פה יותר.

פורסם

צודק.

אף אחד לא התלהב פה. ביקשו עובדות וקיבלו.

מה המשטרה תאתר את ה-IP שלי דרך הפורומים? ומה אז? הם גם ירשיעו אותי? שיראו מדידה קודם :p

בקיצור...

אני לא חושב שמישהו פה בא להתלהב במשהו...

ואני לא מחפש ניידות בשוליים(אני כן, אבל זה חלק מההסתכלות לתוך הסיבובים והראייה הכללית של הכביש)

אני מחפש ניידות סמויות פוטנציאליות בכבישים, יעני, נוסעות במהירויות חוקיות לחלוטין...

ואני אף פעם לא בולם מ-150 בפתאומיות. בחיים אני לא יעשה כזה דבר ואני לא יגיע לכזה מצב

פורסם

די כבר עם המיתוסים האלו.

גם במהירות 200, אבדן של צמיג לא יגרום לאיבוד שליטה מיידי (בנסיעה בקו ישר פחות או יותר, לא בשיא הסיבוב על מגבלות האחיזה... אם שם הולך צמיג חיצוני - אכלתם אותה).

מה שכן - נהג שנכנס לפאניקה מפיצוץ צמיג במהירות גבוהה, ודורך על הבלמים - עלול להוציא את הרכב משיווי משקל במו ידיו.

התגובה הנכונה היא לנשום עמוק, להוריד את הרגל מהגז, וכשמגיעים למהירויות נורמאליות אפשר להוסיף בלימה עדינה כדי לעצור בצד. ההאטה מ-200+ למהירות דו ספרתית מתבצעת מספיק מהר בעזיבת גז בלבד, בעזרתה האדיבה של התנגדות האוויר.

לגבי כשל במערכת ההיגוי - אכן לא מומלץ לנסוע 190 על פיאסטה פופולר או יונדאי אקסידנט או כל רכב אחר שעבר טסט בקומבינה ומערכת ההיגוי שלו פגומה.

רכב תקין לא אמור להגיע בכלל למצב של כשל פתאומי וסופני במערכת ההיגוי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...