Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

1. אין דבר כזה התרגל, אני מבטיח לך שלא צריך לעשות לרכב גמילה לפני שמחליפים לו איזשהו נוזל.

2. תעשה ניקוי למערכת - לא ביג דיל, עולה בסה"כ עלות של 2 גלונים מים מזוקקים.

3. לא נמאס לך? כמה רעש וצלצולים אתה עושה בשביל להחליף טרמוסטט ונוזל קירור, אפשר לחשוב אתה עושה ליטוש שסתומים, סה"כ תהליך די סטנדרטי בלי שום דבר מיוחד.

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אושריקו,

קח בפרופורציות .

יש לי רכב ישן גם כן, ואני מגדיר את עצמי כאחד ש "שומר" .

קח הכל בקלות יותר , תתאמן קצת ... במקרה הכי גרוע תקח מונית לעבודה .

אבל הנסיון שווה את זה.

פורסם

אם זה דומה למערכת קירור של בלנו אז בסך הכל מדובר צינורות גומי מחוזקים בבאנד ובית טרמוסטט הכי חשוב זה לשים את הטררמוסטט בכיוון הנכון.

פורסם

לא מבין - תעלה תמונות .

נ.ב מה הסיפור בלפרק מפלג? תעשה סימונים עם טיפקס / לק של בנות וגמור עניין .

על הדרך בדוק צינורות יבשים, נזילות וכן הלאה .

במקום לשבת לגרבץ מול המחשב ולשאול שאלות .

זה מה שעובד אצלי...

פורסם
צריך לפרק מפלג וכו'. משום מה, הסתירו את זה יפה, כמו הפדיחה של הפילטר שמן שתקוע בין הסעפת פליטה ומוסתר.

אושריקו, תפסיק כבר לחשוש בלעשות דברים. תאסוף את עצמך ואת מה שיש לך שמוכיח את הגבריות שבך ואם יש בעיה תטפל בה כבר זה יחסוך ממך הרבה לבטים ותהיות. אם צריך לפרק מפלג תפרק מפלג צריך להוריד סעפת תוריד סעפת למרות שאצלך זה באמת לא מסובך להחליף טרמוסטט. קנה את החלק, תמצא לך זמן ותחליף גם אם ניתקעת אתה כבר מכיר את החדרתיים פה בפורום אל תתבייש לפנות אליהם. מה גם שאתה מהתחום של החלפים אז בטוח לא מעט מביני עניין אתה מכיר שיוכלו לשים איתך יד. ברגע שתבצע תיקון שהוא מבחינתך מורכב כמו זה אז אני מבטיח לך שתראה תטצאה חיובית אתה תתחיל להעלות לפה פרוייקטים עצמיים בקצב אש. תוציא כבר את המכונאי שבך בלי בושה!

פורסם (נערך)

אכן לפעמים צריך לדחוף בנאדם ופשוט לשים לו ראצ'ט ביד ולא להשאיר לו ברירה.

אושריקו החליף טרמוסטט בעצמו כמו גדול, ואח"כ סט רצועות אביזרים. אני רק צילמתי מהצד.

P_20170603_123412.jpgP_20170603_123415.jpgP_20170603_123418.jpgP_20170603_123700.jpgP_20170603_123807.jpgP_20170603_123910.jpgP_20170603_124541.jpgP_20170603_124550.jpgP_20170603_132208.jpgP_20170603_132217.jpg

אז כמו שרואים לא צריך לפרק מפלג, רק בית פילטר אוויר.

מכסה הטרמוסטט תפוס עם 2 אומים 10 מ"מ, והוא יוצא יחד עם היוניט חום עליו.

עכשיו ברור מה קרה - איזה ליצן הרכיב טרמוסטט 76 מעלות במקום 82.

מה שחשוב הוא להרכיב את הטרמוסטט עם ה-JIGGLE PIN בשעה 12 כלומר מופנה למעלה.

אושריקו ימשיך לתת דגשים לעבודה.

את רצועות האביזרים לצערי לא צילמנו.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

אסף, יא מלך, תודה רבה!

אני רק קצת "הוטרדתי" מהעניין של הנוזל ZEREX שהוא ורדרד למרות שאומרים שהוא אדום, אבל אני מניח שזה לא משנה וגם ככה זה לא נוזל לכל החיים.

תענוג להיפגש איתך כל פעם מחדש. בע"ה בטיפול 10K נעשה לבד ואתה תצפה רק.

אכן, קטע עם הטרמוסטט. ובדקתי לפי היצרן אכן צריך להיות 82 כך שהטרמוסטט הנוכחי עובד כמו שהיצרן ביקש.

• תוכן חדש...