Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים , מחפש המלצה לרכב ראשון עד 15K , עדיף אפילו פחות אם אפשר כדי שיהיה יותר בצד לכל המסביב .

מבין שהתקציב לא גבוה ולא מחפש שיפורים וכדומה , רוצה רכב שיביא אותי מא' לב' בלי שיתקע בדרך ובלי שיבלה במוסך רוב הזמן . לא מבין הכי גדול ברכבים אבל אבין מה אתם אומרים .

פתוח לגמרי להצעות כי הציעו לי המון רכבים כבר - מאקסנט לגטס למאזדה 3 לסיוויק וכן הלאה . מעדיף שיהיה חסכוני יותר על חשבון מרווח (כלומר מעדיף מיני , למרות שבאמת לא משנה לי) .

וכמובן אמינות הכי הכי חשוב .

תודה לעוזרים !

פורסם

ידני או אוטומט?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אמרת אמינות אמרת יונדאי.

חפש לך יונדאי גטס חמודה ותהנה :)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

כדאי גטס ? אני יודע שצריך מעל 2006 כדי שהיא לא תשתה דלק בקטע פסיכי אבל איך היא בשנים האלה ? ומה חייב לבדוק ברכב בבדיקה ?

ידני או אוטומט?

רק אוטומט , אני לא מעוניין ברכב ידני ...

פורסם

אכן ב2006 הגיע מתיחת פנים עם מנוע חדש.

עדיין לא מדובר על רכב חיסכוני במיוחד.

אך אמין ולא יקר לאחזקה.

תבדוק גם את דייהטסו סיריון.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אכן ב2006 הגיע מתיחת פנים עם מנוע חדש.

עדיין לא מדובר על רכב חיסכוני במיוחד.

אך אמין ולא יקר לאחזקה.

תבדוק גם את דייהטסו סיריון.

סיריון אבדוק אם נכנס לתקציב שלי אחת עם ק"מ נורמלי , לגבי הגטס - איזה מנוע עדיף ה1.4 או ה1.6 ? הבנתי שכדאי להתרחק מ1.35 וכמובן מרמת גימור GLF אבל יש עוד משהו שכדאי לדעת ?

ואם אמצא סיריון היא עדיפה על הגטס ? תודה.

פורסם

אם תמצא 1.6 מה טוב.

פורסם

מקפיץ חברים , יש עוד המלצות ? כרגע אני נוטה לכיוון הסיריון אבל רוצה לשמוע עוד אנשים אם אפשר ..

במיוחד בעלי סיריון / יאריס וכדומה .

תודה

• תוכן חדש...