Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I30 2011 מול C4 2011

RaMD
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי כרגע את היונדאי I30 2011 1.6 אוטומטית ושקלתי אולי להחליף אותה בC4 דגם EXCLUSIVE 154HP

אשמח אם תשפכו קצת אור בנושא

הסיבה שאני רוצה להחליף כי היונדאי I30 אוכלת 1 ל10 , 4 הילוכים, מנוע ישן, ושוקלת 1800 קילו

ככה שהמומנט שלה מאוד נמוך וההרגשה כאילו אני נוסע במיני וואן / טנק

ועם איך שהיא אוכלת אולי שווה להתפנק קצת יותר ?

פורסם

ל-C4 מנוע THP שעדיף להמנע ממנו. הוא בעייתי ודורש טיפלים יקרים. ממליץ לך לחסוך קצת כסף ולרכוש משהו קצת יותר חדש כשתהיה לך אפשרות. לקנות למכור רכב מאותה שנה בתקציב דומה זה לטחון מים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תעשה חיפוש בפורום על THP תמצא ערימות של מידע

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היונדאי לא שיא החסכון בדלק אבל לומר עליה שתיינית יחסית למשפחתיות זה מוגזם.

הרכב אוכל 1:10 בעיר ו 1:12-1:13 בחוץ בממוצע (כל הנתונים בדוקים ללא מזגן,אני מחזיק רכב דומה שנתון 2009).

אם אתה ממש מתעקש "להתפנק" עם הצרפתיה הזו היא תפנק אותך כל ה דרך אל הליפט לפחות במקרה הנקודתי הזה:

בעיות פיח במנועים/טורבו שמתפגר- שומר נפשו ירחק.

עדיף לשלם עוד קצת בדלק ולא להיכנס למוסכים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...