Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון חכם

the predator
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם .

אני מחפש שעון חכם ,לא ממש משוכלל וגם לא ממש מגושם .

אפשרי להזמין מחול .

לא חשוב שידע למדוד דופק אבל למה לא עם כבר קיים ,

ברשותי אייפון 7 פלוס ככה ששעון של אפל הכי יתאים ?

במידה ויש שעונים אלגנטים של גרמין אני גם מעונין לשמוע .

תודה .

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם (נערך)

לאיזה מטרה אתה צריך את השעון?

התראות?

ספורט? קנה שעון ייעודי. בתחום הספורט עדיף שעון עם רצועת דופק, הוכח כי מדידת הדופק בשיטה זו מדוייקת בהרבה מהמדידה האופטית.

תביא בחשבון ששעון "חכם" לא תמיד נוח (בשל גודלו), ומצריך לא מעט התעסקות, במיוחד טעינה בתדירות די גבוהה. מבחינה זו לא מתאים לכל אחד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בעיקר להתראות ולריצה פעם בשבוע של 25 קילומטר , לא קריטי עניין הדופק אני רץ עם רצועה שמשדרת לפלאפון .

לא חשוב הגודל שלו חשוב שיהיה אלגנטי ולא מוזר .

תודה .

GSX-R

מיציבישי חמודה שעושה הרבה בעיות אבל אהובה :-D

פורסם

הבן שלי (11) קבל במתנה לפני שבועיים את האפל ווטץ'

החדש והוא כבר שולט בו היטב,

אני יודע שיש לו המון פונקציות אבל זה אותי לא מעניין,אני

מניח שהוא ישמח לעזור,

מה בדיוק אתה מעוניין לדעת אשאל אותו מחר.

פורסם

אני עם Samsung gear s3 classic כחודשיים. מהמם, אלגנטי מאוד וקלאסי, רוב הזמן קשה להבחין שמדובר בשעון חכם, מתממשק עם הכל, התראות של כל מה שמעלה התראות בסלולרי, פונקציות ספורט מעולות ומדוייקות שגרמו לי להפוך מתפוד ספה למכור לריצה.

a04tBpSpq7jr6ciGul_iulBoRFuzVp_hdytG4seDJOWCXX23rqcjmuIcVwoWrOv7yVZVB30DCLrS-dt-ckeoWpKt11TfjfR2Qb5kUWevwy9wHyq0Ba9zkOBHtccd13Zr0muqyt2mnjFv6WUy8JAdJQPF0vd0YaxL1Dw7vJLwKNNvIAeY4BTUQQ6iMjukpe8-Yx-XXvDq4IKiQlf3GIKbdqGUt3VEXjWqckCE0XUc4_wgDDVoZ8yMCsQzmLxVtv2MlUzZduOwtbokAXYbVtlgy5g8zT9UpS3W4Kny-L-loJ3HGQqMeVjtvJpUuplvU3zw6eQ5BsgaEtLpcRbj41wtYP85Ea7afe3FO3jUaunfFnIY9FQxkiRPP-0cCAxIqFqUmc1Uo2QffM33xNYvxdp6I5J4IXlU5x9PU27U5nayAYvaDOePRVgoXCPNlsKyB4NmovyDGz_7jY66IWV4gxHyTVUeZRAENfgmNjteVfWLgrTqJrYCC23fbV0-bWyUHBjRXy5b4uZAl--cegHz3i8HdCMYSkIgMadhIbBtWDq0LB1L1yK22KppDnxN3FwnadpNwqJWG1NbBCxqaBpA3Bw96vWnZULXCV39GEKNiEfj9NCpetekSIojIQ=w713-h950-noEStuC1bbN73lABj0XmTnwANmb2EX77yqGN6L3nleNODMm6N2SRLtDtV2h7bUvZFDIUQx0tTxDATHN26HInYt1Hc5p0_zk3OJXIPZK7WcalfxP3v9TFZ-eJ5JHgm4qHnlwkLajA-GWKlsok-Pvj-5yxN73tpLjHp5pMrZxqAlY4uWnXleEgJW9clUtDd3-1IiAo029uUrHYSb5m4C8rrRZtd4wfoJCRUjXXbTXC4FFTwvu1i4Uu3BTyB6H0z0SzRoqRKw7oDADl7E_MuzVFJg6Uf5ko0fjnHnmSYdJwdijviILQ0GKZvXfzVdgYZMqO-GN3qXqT-lIaTo01I9wNgXk8kAXJfEzzJ2-HOOpkl4Yr30ctIOp823uORzBlnVxTwINHdcwGGVaqk-TMtl-Ax_DfcfoZa8YMwlk2XXTTkyETNjbBoGcZt_fHbXFR3PpSqEoJdgKcnVcwdGEt7MUghZqiaCQKntDHTWolGrWpdyKf0EtDzXdz5nx2r8GI4V5LhSWoGhGD1aGlinE0P05UZZ_jTI9QEk3GgvLYiIItb1C1Ql-2STIAPnemnAC6_iDiAz3ehFfbSkKhSuvMZutQJvp2lXpDKE4zjEpIm2ytJ3EgkskTlYe9uFrA=w713-h950-no

פורסם

כמה שוקל הדבר הזה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כמה שוקל הדבר הזה?

57 גרם, לא יודע אם זה אומר משהו למישהו אבל אין ממש הבדל בינו לבין שעון "רגיל" מבחינת משקל לצורך העניין.

פורסם

חסרונות האפל ווטש:

חייב להיטען כל יום, 90 דקות בערך לסוללה מלאה גם בלי שמשחקים איתו יותר מדי (למשל להפעיל את מעקב הריצה)

המסך כבוי וצריכים לעשות משהו כדי לראות השעה, בהתחלה מאוד הפריע לי אבל מתרגלים

לא עמיד למים, אסור לשחות איתו, מקסימום מקלחת

אי אפשר לעשות איתו כמעט כלום בלי שהאייפון מחובר אליו

פורסם
חסרונות האפל ווטש:

חייב להיטען כל יום

סוללה מספיקה ליומיים לפחות במצב בו המסך כל הזמן דלוק, אם מגדירים כיבוי אוטומטי של מסך אני נותן לו 4-7 ימים.

90 דקות בערך לסוללה מלאה גם בלי שמשחקים איתו יותר מדי (למשל להפעיל את מעקב הריצה)

אם הכוונה לזמן טעינה, אני מניח את השעון כל לילה בתחנת העגינה שלו, מ60% לסוללה מלאה כ20 דקות.

המסך כבוי וצריכים לעשות משהו כדי לראות השעה, בהתחלה מאוד הפריע לי אבל מתרגלים

כפי שציינתי, ניתן להגדיר שהמסך ישאר במצב דלוק

לא עמיד למים, אסור לשחות איתו, מקסימום מקלחת

עמיד למים בתקן IP68.

אי אפשר לעשות איתו כמעט כלום בלי שהאייפון מחובר אליו

שימושי ב100% במצב standalone, אני רץ איתו ללא הטלפון, מזרים מוזיקה ב BT ועוקב אחרי כל נתוני הריצה שלי כולל GPS מובנה.

כמו כן ניתן להתאים עבורו כל רצועת שעון 22mm. ועוד ועוד.. :)

הערותי לגבי ה gear s3 באדום

פורסם (נערך)

יש לי את האפל ווטש 2 - בגדול מוצר חצי אפוי ואני ממש לא מרוצה ממנו, ממש לא מתאים לאפל לשחרר מוצר כל כך בינוני עד כדי לפעמים מביך אפילו בחלק מהדברים, בטח בהתחשב במחירו המפלצתי.

"כפי שציינתי, ניתן להגדיר שהמסך ישאר במצב דלוק"

אשמח לקבל קישור איך בדיוק לבצע זאת, אני בעיקר מצאתי אלפי אנשים כמוני שדורשים את האופציה הזו ושאפל לא מאפשרים אותה.

עוד דברים מביכים? זה אמור להיות שעון ספורט ואין לו את הדבר הכי בסיסי - הוא לא מראה כמה קלוריות שרפת היום, WTF?!

בהמשך לזה - אין לו גרף של קצב לב שאפשר לראות בסוף אימון, שוב WTF?!

אין ולו תצורת שעון אחת שמראה בגדול את השעה בתצורה דיגיטלית נוחה, הא סליחה, יש אבל הוא חייב להיות מחובר למטען כדי שזה יקרה (תצוגת מצב לילה, אני לא רוצה אותה בלילה, אני רוצה אותה על היד בתור השעון!)

יצרני תוכנה לא שמים על השעון, (אין אפליקציה לואטסאפ למשל) ואלה שכבר ניסו בורחים ממנו (גוגל מפס למשל הסירו את עצמם מהשעון)

ויש עוד ועוד, בקיצור מוצר שאני כרגע ממש ל-א ממליץ עליו

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

"כפי שציינתי, ניתן להגדיר שהמסך ישאר במצב דלוק"

אשמח לקבל קישור איך בדיוק לבצע זאת, אני בעיקר מצאתי אלפי אנשים כמוני שדורשים את האופציה הזו ושאפל לא מאפשרים אותה.

הערותי לגבי ה

gear s3

באדום

• תוכן חדש...