Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תשלום עבור אוכל לעובד שטח .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדבר על המציאות.

אני שמח שיש כאלו שמזלם האיר להם פנים, אבל אני מכיר מספר רב של מתקיני שטח שעובדים בחברות פרטיות (ששם אין ועדי עובדים) ואין להם אופצייה למים קרים אז אוכל בטח שלא.

דר"א, גם יש עובדי בניין שאין להם אוכל ו/או מים מהמעסיק.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

~

נשוב ונזכיר שישראל אינה מדינה קומוניסטית, ושאיש לא מחזיק אותם במקצוע הזה בכוח. גם אם אין להם את היכולת הפיננסית או הקוגניטיבית להתקדם דרך השכלה גבוהה, ישנם קורסים להסבת מקצוע של משרד העבודה וכן אופציות רבות נוספות.

אף אחד פה לא קורבן של הנסיבות, אלא אם כן הוא בוחר להיות כזה.

פורסם

אף אחד לא מתקרבן, הם מרוויחים 38-50 ש"ח לשעה שזהו סכום גבוה מאוד למי שאין את הכישורים למכירות בטלפון ו/או לעבוד במקום סגור ('משרד').

כדר'א, הסכום הנ'ל זהו הסכום שמרוויחים רוב רובם של בעלי המקצועות בארץ. ותת קבוצה של בעלי המקצועות בארץ זוהי קבוצת בעלי המקצועות הנלמדים בקורס להסבת מקצוע. וזהו גם הסכום שמרוויחים מספר לא קטן של בוגרי תארים כאלו ואחרים.

בין אם המדינה קומוניסטית או לא, השאלה "למה מתקין שטח לא וY כן" היא שאלה לגיטמית שעלתה כאן מס' פעמים בשינוי אדרת ("למה למלצר כן מגיע טיפ אבל לX לא").

וזה באמת מעניין, איך אנשים שעובדים בעבודה סיזיפית מקבלים תנאים נחותים מעבודות בתחתית שוק העובדה, ובמחשבה שניה היא תשובה אפשרית לשאלה האלמותית "למה יש יותר מידי צ'יפים ולא מספיק אינדיאנים ?"

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
~אף אחד פה לא קורבן של הנסיבות, אלא אם כן הוא בוחר להיות כזה.

בגלל זה איכות כח אדם בהתאם, ומהירות תחלופה היא משהו בין דלת מסתובבת לתחנת אוטובוס.

בדיוק כמו במוקדים טלפוניים, בהזדמנות הראשונה בורחים אל האופק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני מדבר על המציאות.

אני שמח שיש כאלו שמזלם האיר להם פנים, אבל אני מכיר מספר רב של מתקיני שטח שעובדים בחברות פרטיות (ששם אין ועדי עובדים) ואין להם אופצייה למים קרים אז אוכל בטח שלא.

דר"א, גם יש עובדי בניין שאין להם אוכל ו/או מים מהמעסיק.

עשיתי הנדסאי בניין ולמדתי את תקנות הבטיחות בעבודה, על המעסיק בבניין חובה לספק לך מים, אין אתר שאין בו מים.

לגבי אוכל אין כל חובה ובפועל אין גם בשטח.

פורסם

בעמוד הקודם התייחסתי לזה כבר -

ואם אתם חושבים שאוכל זו הבעיה של מתקינים בשטח, אתם טועים. מה עם מקום עבודה שלא דואג למים קרים ביולי-אוגוסט ? החוק לא אומר שום דבר לגבי "מים קרים", אלא לגבי מים.

פורסם

הגוף שלך גם לא חייב לשתות מים קרים או לאכול אוכל חם. כדי לא למות בזמן הקרוב, צריך לשתות מים (בטמפרטורה שלא תגרום לכוויות חום או קור) ולאכול אוכל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני במשך שנים רבות בכללי אוכל לרוב אוכל קר... עדיין בחיים.

פורסם

אוכל מבושל הוא צורך ממשי (עזרה בפירוק המזון, חיסול חומרים לא רצויים וכו').

אוכל חם, לעומת זאת, הוא בסך הכול מוסכמה תרבותית...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...