Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה אוטו' 2012 1.4 VS פיג'ו 208 2013 אוטו' 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

לאחר עיון מעמיק בכל דפי הפורום בנוגע לסופר מיני ובהתחשב במגבלות התקציב אל מול הרצון לשנתון גבוהה כמה שיותר , החלטתי ללכת על אחת משתי הרכבים הנ"ל. ( התקציב שלי הינו 34-38K )

כרגע קשה לי להכריע מה מהם אני מעדיף יותר ולכן אני פונה אליכם.

השיקול העיקרי שלי הוא אמינות.

אשמח לחוות הדעת שלכם.

תודה מראש.

חג שמח :)

פורסם (נערך)

אז ההתלבטות פה זה בין גיר powershit ו AL4 . לא פשוט אבל תחת איומים הייתי בוחר בפיג'ו (כלומר AL4)

מצד שני המנוע של ה 208 הוזכר פה השבוע

. זהו מנוע 1600 THP בלי הטורבו אבל עם רגישות לבעיות שמן

המנוע של הפיאסטה דווקא בסדר גמור.

על הגיר פורד נתנו הארכת אחריות ל 10 שלא פתרה כלום (למרות שיש פה כאלה שנשבעים שהעדכון האחרון לגיר הוא משהו משהו)

רק לוודא:

הפורד ממחצית שנייה של 2012 ? זו עם הגיר הרובוטי כפול מצמדים הידוע לשמצה ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

פיאסטה 1.4 הגיעה עם גיר אוטמטי רגיל 4 הילוכים, כמו בפוקוס דור 2. אין powershift ואין הארכת אחריות ל 10 שנים.

גיר powershift רק בפיאסטה 1.6.

פורסם

בוקי, תודה.

בדיוק באתי לרשום זאת :) .

ובכל זאת מה עדיף מבין השניים?

מי אמינה יותר?

ומי הזריזה מבין השניים?

פורסם

אם זאת 2012 אז מדובר על 1.4, לכן הייתי עדיף את הפיגו בעלת מנוע חזק יותר, לטעמי מושבים נוחים יותר ניראית מודרנית יותר, חפש את רמת איבזור האקטיב.

מה שכן, דגמי 2013 של 208 נמכרים הרבה יותר מאשר התקציב שרשמת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...