Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין לא כתבת האם זה מוסך מורשה ואז אתה יכול לדרוש אחריות על גיר על תקופה של שנה או יותר.שווה גם להתייעץ עם מומחה לגירים על נזק שיכול להיות במקרה שהיה לך.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמו של המקום כמובן שלא יפורסם עקב שלקח אחריות ולא ניסה להמציא תירוצים.

נקווה לטוב אך במקרה הצורך ישנן גם הקלטות של עובדי המוסך מודים בטעות, ואחריות כתובה לגיר.

תודה על העצות למיניהן,

בנוגע לבדיקה של הגיר, מעבר לנהיגה על הרכב האם ישנן בדיקות מדויקות יותר ?

פורסם

בחו״ל זה קורה להמון אנשים עם רכבים שבהם בורג ריקון שמן הגיר מאוד דומה לקרטר/בורג של שמן המנוע.

מה שקורה זה ריקון שמן הגיר בטעות, ומילוי כ4 ליטרים לשמן המנוע (שכבר מלא).

התוצאה? 8 ליטר שמן מנוע במנוע, ו0 עד 4 ליטר בשמן הגיר.

יש כמויות אדירות של טעויות כאלה, אישית יצא לי לראות בb4 מהשנתונים החדשים עם גיר הcvt.

שלומי

פורסם
שמו של המקום כמובן שלא יפורסם עקב שלקח אחריות ולא ניסה להמציא תירוצים.

נקווה לטוב אך במקרה הצורך ישנן גם הקלטות של עובדי המוסך מודים בטעות, ואחריות כתובה לגיר.

תודה על העצות למיניהן,

בנוגע לבדיקה של הגיר, מעבר לנהיגה על הרכב האם ישנן בדיקות מדויקות יותר ?

ללכת לבדיקה למוסך המתמחה בגירים אוטומטיים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

פחות ממליץ.

למוסך גירים יש אינטרס והגיר שלו ממילא לא חדש.

סתם יכניס אותך לסרטים.

אם האוטו נוסע כמקודם זאת האינדיקציה הכי טובה.

פורסם

יש גם לא מעט חשיבות לסוג שמן הגיר שהוא השלים שם.

ההפרשים במחיר בין נוזל מקורי ל"עומד בתקן SP3" לבין "בוא נמלא את הATF הכי זול שיש במחסן כדי לצמצם עלויות" הוא ניכר, לא בטוח שהוא עשה מה שטוב לרכב שלך ולא ההיפך.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
בחו״ל זה קורה להמון אנשים עם רכבים שבהם בורג ריקון שמן הגיר מאוד דומה לקרטר/בורג של שמן המנוע.

מה שקורה זה ריקון שמן הגיר בטעות, ומילוי כ4 ליטרים לשמן המנוע (שכבר מלא).

התוצאה? 8 ליטר שמן מנוע במנוע, ו0 עד 4 ליטר בשמן הגיר.

יש כמויות אדירות של טעויות כאלה, אישית יצא לי לראות בb4 מהשנתונים החדשים עם גיר הcvt.

קרה לפני לפני שבועיים במאזדה 2, רוקנתי שמן גיר במקום שמן מנוע, עליתי על זה ברגע שראיתי את הכמות שיצאה [2.5 ליטר] וזה מה שהדליק לי נורה אדומה באותו רגע.

פורסם

שמרוקנים שמן גיר יש צבע אחר לשמן.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

בכמה פעמים שראיתי שמרוקנים שמן גיר,

שמן מנוע שצריך להחליף נראה כהה יותר משמן גיר שעבד.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

לא הייתי מצפה ממכונאי שלא הפריע לו שהשמן שחור לחלוטין אחרי החלפה, ושכחצי ליטר שמן הספיקו למלא עד קו הMAX, לשים לב ל"דקויות" כמו גוון השמן.

פורסם
שמרוקנים שמן גיר יש צבע אחר לשמן.

אלעד

יש שמני מנוע שיוצאים בגוון חום-אדמדם ויש מני גיר שיוצאים בצבע חום-אדמדם (יוצר חום), לכן זה מבלבל ויש להיזהר ולשים לב. לא לפתוח בורג בלי ידע/יכולת למלא.

בשמן מנוע זה אולי קל למלא, אבל יש גירים שהריקון שלהם קל, והמילוי יכול לקחת נצח עקב בורג/שיטת מילוי מסובכת יותר.

קודם לדעת מהיכן ממלאים, מהיכן מרוקנים, ולזהות כל דבר. לא לפתוח סתם.

שלומי

פורסם

בזמנו שעבדתי במוסך משאיות, תמיד הזהירו אותי מלפתוח את הבורג ריקון שמן גיר לפני בורג המילוי , כי אם יתקע הבורג מילוי ולא יפתח... אוי ואבוי.

יש מספר צעדים שחובה להיזהר מלכתחילה, כל הפוזה הזאת של "אני יודע" או מצד שני לחץ של עבודה גורמים לדברים האלה.

• תוכן חדש...