Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון לוח אלקטרוני מודפס (PCB BOARD)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא עברתי על כל הפוסט, אבל אם לא הסתדרת עדיין - תוכל להביא את המעגל אליי ואנסה להציל אותו. יש לנו בחברה את הידע והכלים לתקן בעיות מסוג זה. אמנם מדובר על מערכות לתחום הצבאי אבל הרעיון הוא אותו רעיון באלקטרוניקה

Sent from my X9006 using Tapatalk

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם (נערך)

עדכון: דיברתי עם אחד מבעלי המקצוע שהצעתם, הוא טוען שכדי לתקן את הבעיה בלוח האם צריך לשנע אליו את כל הפסנתר כדי לבדוק היכן הכשל במעגל ולתקן אותו. אני רציתי לנתק רק את לוח האם ולהעביר לו, ובנוסף הוא לא מעוניין להתעסק עם זה...

בעלי מקצוע אחרים שהומלצו כאן טוענים שהם מתקנים רק מחשבים.

עריכה אחרונה על ידי THELAD

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

יש את ג.ו מערכות ברמת השרון שהחיו עבורי כמה וכמה פגרים.

דווקא כן מתעסקים הרבה בציוד אודיו.

יש מצב שגם הם יתעקשו שתשנע את כל הכלי, כדי לבדוק אותו.

תתקשר ותברר:

03-5490667

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

גם האפשרות לרכוש לוח כזה חדש נשקלת, אני פשוט לא יודע האם ניתן להשיג כזה לוח ישירות מ-yamaha והיכן לברר זאת.

באיביי בדקתי, לצערי אין.

פורסם

אם תצרף את הדגם של הפסנתר ומספר הפריט של הלוח זה יעזור לנו לעזור לך לאתר אחד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הדגם של הפסנתר הינו: YAMAHA CLP-950

רשום על לוח האם באותיות גדולות את צירוף האותיות והמספרים הבאים: DM XW985, אני מניח שזה מספר הפריט.

הצלחתי למצוא ספק מחו"ל שיש לו את החלק (חדש), הבעיה היא שהוא דורש 1400 שקלים. במחיר הזה עדיף לי כבר לקנות פסנתר חשמלי חדש, במקום להשקיע בפסנתר בן 17.

• תוכן חדש...