Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדרך לקנייה - פג'ו 307XSI.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלעד, אתה עושה צחוק? רכב מוגדש הוא ה רכב לבחורות! אן פשוט אף פעם לא מגיעות לסל"ד שהוא נכנס ובכלל לא יודעות שיש ברכב טורבו:-P

בברכה, יניב

אתה כנראה מסתובב עם בחורות מהזן הלא נכון...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מה דעתך על סיאט איביזה חדשה עם ניילונים? נוכחות? יש. קילומטראז' נמוך? יש (0). שנתון גבוה? יש (2005). התנהגות כביש ראויה? יש. אמינות? לפי ניסיון שלי, יש.

תתחדש.

לאיביזה אין כזו התנהגות כביש ראויה, בנוסף היא מאוד לא נוחה. מה שכן יש לה זה מנוע מעולה, גם ב1.8T וגם בTDI. אני אישית לא הייתי רוכש אף אחת מהן.

אתייחס לגיא.

קליאו ספורט דור שני נופלת בעניין התדמית? אמנם זה קליאו אבל די במבט כדי להבין שהשם הדומה בין הקליאו הרגילה אליה הינו מקרי בהחלט.

לאוטו קסנונים מרשימים, אבזור מאד מפנק, מראה טוב, מראה פנים מרשים עם מושבי חצי עור, לדעתי היא בחירה מצויינת, מה גם שמן הסתם רכב ספורט מהנה לכל דבר.

"וגם יתאים לו בחורה מאחורי הגה :) אחרי הכל זה קליאו"

לדעתי 307XSI לעין הבלתי מיומנת תיראה עדיפה במקדם תדמית. אגב אין דבר וחצי דבר בין איבזור פנימי כרגון עור וכו' ולתדמית אשר ניגזרת מהמראה החיצוני. השאלה מה חשוב יותר, אני בין 307XSI לקליאו ספורט הייתי בוחר את האחרונה בלי לחשוב פעמיים, אבל אני לא זה שרוכש את הרכב. אם הבחור יסכים איתך שהקליאו ניראית טוב לפחות כמו ה307XSI - הרוויח רכב ספורטיבי יותר, וקסנון :wink: .

גיא

• תוכן חדש...