Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדרך לקנייה - פג'ו 307XSI.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי פג'ו 307 XSI ידנית, שנת 2002.

האוטו מצב חיצוני נראה טוב מאוד צבע צהוב מטאלי, ללא שריטות או פגיעות.

האוטו מנוע שתי ליטר, יד ראשונה. מטופל במוסך מורשה של פג'ו והבן אדם רוצה עליו 125k.

אני אמור לקבוע איתו לגבי בדיקה.

ישנם בעיות ספציפיות שעליי להתמקד בהם בבדיקה במיוחד בדגם הזה?

עם המחיר עוד נתגמש, במידה וימצאו בעיות באוטו.

האם מצאתי את הנסיכה שלי? :-o

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

היי אלעד, יש/היו כמה בעלי 307XSI בפורום. ממליץ לך לערוך חיפוש בפורום אחר "307 XSI" וכן "307XSI", וודאי תמצא כמה ת'רדים מעניינים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ראשית, תודה על התגובות.

לאחר עיון מעמיק בתוצאות החיפוש, התערערה אצלי עמדת המכונית הנ"ל.

קראתי בעיקר תגובות של המשתמש Ezer. ונשמע שהבן אדם אינו מרוצה מהאוטו.

תגובות שהתאכזבתי לקרוא, הבנתי גם שהשוק חלש מאוד והמחירון יורד פלאים.

אני עדיין בדילמה.. מאחר והאוטו מבטא את כל מה שאני צריך.

אומנם, אינו ספורטיבי, אך מראה חיצוני מעולה, רכב יחסית אמין, בטחותי ומוניטין של מרכב פג'ו.

השיקולים שלי בחיפוש הם, רכב עם נוכחות (מבחינת מראה), קילומטרז' נמוך ככל האפשר, שנתון גבוה ככל האפשר, התנהגות כביש ראויה לרכב ספורטיבי ושיהיה בעיקר אמין!

האוטו צריך לשרת אותי ואת החברה (רוב הזמן בצבא), בעיקר נסיעות עירוניות ברוב היום.

אין בעיה בכל הקשור למרכב, האצ'בק, סדאן, קופה ושאר ירקות. הכל יתקבל בברכה.

המחיר כרגע יכול להיות 130k לכל היותר. כולל טיפולים ויישור קו, אם וכאשר ירצה בורא עולם.

שיהיה אמין אמין ואמין, הייתה לי היסטוריה רעה עם הפונטו hgt בכל הקשור לאמינות.

(עריכה: רכב מוגדש לא בא בחשבון, מאחר ובחורה אמורה לנהוג על הרכב מדיי פעם :wink:)

תודה מראש,

אלעד.

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

לגבי הTS, גם אני חשבתי אליה בתור אופציה, אבל לדעתי הוא לא עונה על סעיף התדמית שהוא מבקש. מעבר לזה הרכב מצוין.

בהנחה ואין לך בעיה עם חוסר פרקטיות, שני מושבים בלבד, ותא מטען קטן, אז קיימת האופציה של מיאטה 2003 ידנית (נדירה, אבל קיימת). קח בחשבון ביטוח לא זול, אבל עונה על הדרישות שלך - אמינה, נוכחות, שנתון גבוה.

ופה יש גם אחת למכירה.

גיא

פורסם

למרות שזה רכב מוגדש ( שאני לא מבין מה זה קשור כרגע ... ) למה לא לחפש לדוגמא גולף GTI משנתון קצת יותר מוקדם ?

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
למרות שזה רכב מוגדש ( שאני לא מבין מה זה קשור כרגע ... ) למה לא לחפש לדוגמא גולף GTI משנתון קצת יותר מוקדם ?

ליביו

הערה לגבי רכב מוגדש, היה בנימה צינית - שובניסטית.

אין לי בעיה לקנות רכב מוגדש, להפך, אין הדלק צד בעניין הרכישה. (ועם הביטוח נתמודד).

היאריס TS, תוכל לבוא בחשבון, אך לפני זה הייתי מעוניין לבחון אפשריות אחרות.

גיא, תודה רבה על הקישור.

אצור קשר עם הבעלים, אשמח לשמוע ממנו עוד פרטים.

גולף GTI, היא אפשרות, אך היא צריכה להיות בהחלט משהו נדיר, בהתחשב בעובדה שנהגי הGTI לא ריחמו עליהם עד היום.

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

היאריס ספורט תהווה בחירה מוצלחת ,אולם אים מבוקשך הוא תא מיטען המסוגל לדחוק יותר מזוג נעליים וחולצה,הרי שכאן היאריס נכשלת.במידה ותחליט לרכוש את הרכב אשמח לקבל שאלות מענות וטענות בפרטי.בהצלחה....:wink:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
במידה ותחליט לרכוש את הרכב אשמח לקבל שאלות מענות וטענות בפרטי.בהצלחה....:wink:

אין במקרה הזה סיבה לשאול בפרטי, בשביל זה יש את הפורום. בפרטי שישאל דברים שלא יוכלו לעניין בעתיד אף אחד (כגון וואלה גם אתה גר ברמת גן? איפה? וכו'...).

אופציה נוספת - סיאט ליאון טורבו. אפשר גם קליאו ספורט דור שני, אם כי האחרונה גם כן נופלת קצת בסעיף התדמית.

גיא

פורסם

אתייחס לגיא.

קליאו ספורט דור שני נופלת בעניין התדמית? אמנם זה קליאו אבל די במבט כדי להבין שהשם הדומה בין הקליאו הרגילה אליה הינו מקרי בהחלט.

לאוטו קסנונים מרשימים, אבזור מאד מפנק, מראה טוב, מראה פנים מרשים עם מושבי חצי עור, לדעתי היא בחירה מצויינת, מה גם שמן הסתם רכב ספורט מהנה לכל דבר.

"וגם יתאים לו בחורה מאחורי הגה :) אחרי הכל זה קליאו"

פורסם
תגיד? המחירון של האוטו סביבות ה95 90 אלף... איך הוא רוצה 125 ??

מתשאול ראשוני עם הבן אדם הוא נקב מחיר.

אפילו לא בדקתי את המחירון, מכוון ולא הייתי בטוח אם זה האוטו שאני רוצה.

ולפי מה שהבנתי המחירון הוא 110k.

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם
רכב מוגדש לא בא בחשבון, מאחר ובחורה אמורה לנהוג על הרכב מדיי פעם :wink:)

תודה מראש, אלעד.

אלעד, אתה עושה צחוק? רכב מוגדש הוא ה רכב לבחורות! אן פשוט אף פעם לא מגיעות לסל"ד שהוא נכנס ובכלל לא יודעות שיש ברכב טורבו:-P

בברכה, יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אומנם, אינו ספורטיבי, אך מראה חיצוני מעולה, רכב יחסית אמין, בטחותי ומוניטין של מרכב פג'ו.

השיקולים שלי בחיפוש הם, רכב עם נוכחות (מבחינת מראה), קילומטרז' נמוך ככל האפשר, שנתון גבוה ככל האפשר, התנהגות כביש ראויה לרכב ספורטיבי ושיהיה בעיקר אמין!

האוטו צריך לשרת אותי ואת החברה (רוב הזמן בצבא), בעיקר נסיעות עירוניות ברוב היום.

אין בעיה בכל הקשור למרכב, האצ'בק, סדאן, קופה ושאר ירקות. הכל יתקבל בברכה.

המחיר כרגע יכול להיות 130k לכל היותר. כולל טיפולים ויישור קו, אם וכאשר ירצה בורא עולם.

שיהיה אמין אמין ואמין, הייתה לי היסטוריה רעה עם הפונטו hgt בכל הקשור לאמינות.

(עריכה: רכב מוגדש לא בא בחשבון, מאחר ובחורה אמורה לנהוג על הרכב מדיי פעם :wink:)

תודה מראש,

אלעד.

מה דעתך על סיאט איביזה חדשה עם ניילונים? נוכחות? יש. קילומטראז' נמוך? יש (0). שנתון גבוה? יש (2005). התנהגות כביש ראויה? יש. אמינות? לפי ניסיון שלי, יש.

תתחדש.

פורסם
אלעד, אתה עושה צחוק? רכב מוגדש הוא ה רכב לבחורות! אן פשוט אף פעם לא מגיעות לסל"ד שהוא נכנס ובכלל לא יודעות שיש ברכב טורבו:-P

בברכה, יניב

חחח אני בכלל לא בטוח, הבחורה שלי יודעת מה היא רוצה מעצמה.

יש לה רקורד, שלא ייבש אף גבר; סיוויק טייפ אר, אימפרזה gt הפונטו הקודמת שלי, פאסאט 1.8 מוגדשת ועוד רבות וטובות.

יש לה גם רקורד של תאונות בלתי מוסברות, כמו ריסוק הקולט הראשונה שלי לתוך עץ. :?

בנוגע לאיביזה, אני לא מכיר את האוטו ב-כ-ל-ל. אני יערוך חיפוש. בכל מקרה תודה רבה :)

(קרמבו - מבצע סבתא).

• תוכן חדש...