Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האיזורים פחות או יותר זהים. בכל שכונה יש בניינים ישנים וחדשים. תחבורה נוחה יש כמעט בכל מקום בעיר.

ברחובות ישנים כמו נמשל ירושלים תתקשה מאוד למצוא מקום חניה.

רחובות סמוכים לים השכרה יותר יקרה בגלל הים, אם אתה מתכוון ללכת לים כל יום אז אולי שווה לך, אחרת לא חושב ששווה, מרחק הליכה ממוצע מהים הוא רבע שעה מרוב המקומות בעיר.

יותר טוב שתגיד ביו מה למה אתה מתלבט ואז יותר קל לענות.

פורסם

לא מכיר את בת ים בכלל, אז טוב שהזהרתם אותי בעניין החנייה, אני אשמח להיות קרוב לים, יש לך בכמה זה ייקר את השכירות?

מחפש דירת 2.5-3 חדרים ,במצב טוב ובסביבה טובה.

פורסם

בוא נתחיל ממצב משפחתי (כולל ילדים).

אתה יוצא מדינות ברה"מ לשעבר ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

ים ואוירה חופשית.. באזור השכונות מסביב לים - ובעיית חניה, אבל יש גם בניינים עם חניות פרטיות.

רמת הנשיא, זה האזור אשר שאלתה.

יותר חניה וסדר, פחות אקשן ובאלגן. (:wink: הרבה לפלפים נחמדים כמוני)

ולהיזהר בדרך, הרבה חתיכות חוצות, האזור בורך ביפות להיזהר רובן לא בטווח החוקי.

יש בניה חדשה וישנה, כדאי להתרשם בפועל מתחזוקת המבנים, ועד חזק בניין מתוחזק.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...