Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוזניות סגורות וDAC עד 1500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע לגבי דאק, אבל לגבי אוזניות סגורות-

אני מוכר את הFOSTEX TH-X00 שקניתי דרך מאסדרופ.

האוזניות במצב פנטסטי, הקשבתי להן גג שעה במצטבר, פשוט לא אהבתי את הצליל.

הביקורות עליהן מהללות ומשבחות, כנראה שזה כבר עניין של טעם,

אישית העדפתי את הצליל של הפיליפס fidelio x2 (פתוחות) שעלו לי חצי...

לא ממש תכננתי למכור אותן (בכל זאת כואב הלב למכור אותן חדשות במחיר יד שניה) אבל הזכרת לי את קיומן ואני בדיוק עובר דירה אז זה זמן טוב להיפטר ממטען עודף :-D

פורסם
דיל חם מהתנור Sennheiser HD 598CS ב 435 שח עד הבית.

https://goo.gl/LlIqPg

רכשתי את האוזניות האלו במחיר דומה בBF, ולדעתי הן שוות כל שקל. משתמש בהן במשך 8-10 שעות עבודה, נוחות מאוד ומרגישות קלילות.

סאונד מדהים לדעתי. הסט-אפ שלי הוא חיבור ל-DAC מדגם Fiio K1 ושירים מ-TIDAL (באיכות מוצהרת Hi-Fi).

שומע בעיקר רוק ומעט אלקטרוני, לדעתי הבאסים מורגשים מאוד.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

בסוף נקנו beyerdynamic dt770 pro גרסת ה 80 אוהם ו DAC/מגבר E17K של FIIO

האוזניות הגיעו ושומעים מדהים אפילו בלי המגבר, במיוחד קבצי FLAC שבם התחלתי לשמוע צלילים שמקודם לא ידעתי שקיימים, מעניין איך המגבר ישפר עוד את החווייה .:-)

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...