Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוזניות סגורות וDAC עד 1500

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן, מחפש אוזניות איכותיות למוזיקה וDAC עד 1500 פלוס/מינוס.

בעיקר הולך לשמוע איתן במשרד בזמן העבודה לכן חייבות להיות סגורות.

שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית עם הרבה באס ובמה כמו טראנס/האוסים/צ'יל האוט.

קראתי כמה ביקורות על DT 770 Pro של Beyerdynamic, עד כמה איכותיות?

הבנתי שהדגם מגיע במספר התנגדויות , 250 , 80 ו32 אוהם, איזה מגבר יוכל להניע 250 אהום?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מכל הביקורות שקראתי ה DT770 PRO הן מאוד נייטרליות. יש כאלה שיאהבו את זה, אני פחות.

אני מאוד מרוצה מה ATH-M50. החסרון היחידי שמצאתי בהן - ובתכל'ס הוא די מהותי - הוא שהספוגים קטנים מדי, מה שקצת מציק בחבישה (לבישה?) ארוכה אם לא ממקמים את האוזניות כמו שצריך. מי שיש לו אוזניים גדולות מהממוצע או "זקופות" יותר ימצא אותן בלתי חבישות בעליל.

לעניין מגבר הייתי מסתכל על המוצרים של JDS Labs. בזמנו הייתי מאוד קרוב להזמין את ה objective2 שלהם ובסוף החלטתי ללכת על כרטיס קול Asus Essence STX שאני מאוד מרוצה ממנו.

אם תשתמש במגבר, כל מגבר, לא צפוייה לך בעיית הגברה גם אם תרכוש את גרסת ה 250 אוהם, אם כי לטעמי אוזניות עם התנגדות כזו גבוהה זה יותר בולשיט אודיופילי מאשר משהו שאפשר לשים אליו לב.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מחזק את איתמר,

גם אני במשרד עם ath-m50, אזניות מעולות שנותנות מעל ומעבר למה שצריך בעבודה

Sent from my ONE A2001 using Tapatalk

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

אל תתפתה למחיר גבוהה, מחיר גבוהה לאו דווקא מעיד על איכות.

מאוד קשה למצוא אוזניה סגורה שתתן לך פירוט ובמה טובה.

ההמלצות שלי:

Fostex T50RP MK3

Sony MDR-1A

Sennheiser HD 598 Cs

V-MODA Crossfade M-100

OPPO PM-3 דרייבר פלנרי

AKG K 553 Pro

Shure SRH840

DAC של דרגון פלאי

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם (נערך)

אתמול שמעתי את

DT770 PRO, במה מעולה, היה חסר לי עוצמה בנמוכים וטיפה צבע הסאונד שטוח מידי בכל הטווחים.

הדבר הטוב ביותר שתוכל לעשות לעצמך הוא ללכת ולהקשיב לאוזניות בעצמך, לא תאמין עד כמה צבע הסאונד שונה מאוזניות לאוזניות.

אני כרגע עם SONY MDR-V600, במה מדהימה עם פירוט משגע של אינסטרומנטים-חלום. אלקטרונית פחות אהבתי בהם, האוזניות הבאות שלי מתאימות הרבה יותר לטעמי לאלקטרוני הם sennheiser DJ8, עוד אוזניות מדהימות שאהבתי באלקטרוני הם Roland RH-300

עריכה אחרונה על ידי tomcar

זה נכון

פורסם (נערך)

DAC של דרגון פלאי

איך הדרגון פלאי לעומת הFiiO E10K ?

שוקל גם את ה O2+ODAC, השאלה האם שווה את ההשקעה לעומת הפילו/דרגון..

מכירים חנות שבה ניתן לשמוע חלק מהאוזניות שהוזכרו פה?

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

פורסם

אני לא אודיופיל גדול אבל בכל זאת השנקל שלי:

א. אם אתה צריך אוזניות סגורות, יכול להיות שאתה שומע בווליום גבוה מדי, וחבל על השמיעה שלך.

ב. יש לי סנהייזר 595 כבר 10 שנים, לאחרונה עם dac ומגבר של schiit (מגני 2 ומודי 2). האוזניות מעולות, ובעיקר מאוד מאוד נוחות. לדעתי הנוחות היא אחד הפקטורים החשובים, בטח אם אתה מתכוון לשבת עם האוזניות כמה שעות כל יום. וחוץ מזה, אוזניות שעובדת המון כבר עשר שנים ועדיין נשמעות ומרגישות מעולה זה גם לא הולך ברגל.

ג. לגבי השילוב של מגבר ו-dac, הם לא רעים אבל קצת חלשים בבאס, אז כנראה שלא יתאימו לך (וגם ככה לא נראה לי שיש יבוא סדיר שלהם).

ד. אני חושב שבפיוז (ליד הסביח של עובד בגבעתיים) יש כמה דגמים להאזנה, אבל אני לא יודע איזה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
אהלן, מחפש אוזניות איכותיות למוזיקה וDAC עד 1500 פלוס/מינוס.

בעיקר הולך לשמוע איתן במשרד בזמן העבודה לכן חייבות להיות סגורות.

שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית עם הרבה באס ובמה כמו טראנס/האוסים/צ'יל האוט.

קראתי כמה ביקורות על DT 770 Pro של Beyerdynamic, עד כמה איכותיות?

הבנתי שהדגם מגיע במספר התנגדויות , 250 , 80 ו32 אוהם, איזה מגבר יוכל להניע 250 אהום?

תודה.

דיל חם מהתנור Sennheiser HD 598CS ב 435 שח עד הבית.

https://goo.gl/LlIqPg

פורסם

וואו לא ידעתי שאמזון גרמניה שולחים לארץ אוזניות ועוד איזה מחירים :-D

במחיר כזה ל598 לא חושבים פעמיים, השאלה עד כמה הם יתאימו למוזיקה אלקטרונית..

פורסם

אני חושב שמוסיקה אלקטרונית בלי באס ממש (יענו, לא באוזניות), זה ממש חסר. ממש ממש חסר.

האוזניות הללו צריכות הגברה או שגם הסלולרי יזיז אותן?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא במבי, הן 23 אוהם כל נייד יניע אותן.

אוזניה ממש כיפית עפ"י המשתמשים.

לא מכיר משהו טוב יותר במחיר הזה.

פורסם

לי אישית יש את הBeyerdynamic DT880 Premium 600ohm והלכתי על החברה כי היא מצטיינת בניטרליות.

רוב האנשים לא אוהבים ניטרליות אלא מתלהבים בעיקר מהגברות למיניהם בכל תחומי התדרים, כמו באסים מלאכותיים לחלוטין ו\או מיד שגובלים או חוצים את גבול הדיסטורשן. בדיוק כמו שרוב האנשים אוהבים את החדות הקיצונית והקונטרסט המוגזם בטלוויזיות ההדגמה בחנויות החשמל.

אני אישית הרבה יותר אוהב טבעי (גם באיזורים אחרים... :lol:) בדיוק כמו שהוקלט באולפן כי אני רוצה לשמוע את מה שהאמנים שמעו וכיוונו אליו. לא רוצה שחברת אוזניות תשנה לי את הסנייר או את הגיטרה רק כי בא להם למכור יותר. למוזיקה אלקטרונית קצבית ו\או מוזיקת פופ\RNB עם סאונד אלקטרוני ברובו אין כל כך "אולפן" ולכן לרוב אני מאזין לה באוזניות הרבה יותר "עממיות" מוגברות עם פילטרים מוגזמים לחלוטין לפעמים (אין מה לעשות, הבאס כיף).

אם אתה שומע הרבה אלקטרונית ו\או עם אלמנטים אלקטרוניים - אל תלך על Beyerdynamic, אתה תתאכזב מאוד. אלו אוזניות מאוזנות במיוחד ושטוחות לחלוטין וזו בדיוק ההצטיינות שלהם, לאנשים שאוהבים "טבעי" או כמו במקור או לחילופין לאולפן הקלטות ומקצוענים שרוצים להוציא BASELINE קבוע ונקי לפני המאסטרינג.

יש עוד 2 אלמנטים חשובים ביותר במקור האודיו: סוג הפורמט והפרמטרים של הכיווץ (MP3 באיכות מקסימלית הוא מצוין גם לאודיופילים הדורשים ביותר), FLAC הוא מצוין ב16bit (אף אחד לא מסוגל לשמוע הבדל ל24bit של אולפן). כמובן אין בכלל מה לדבר על סטרימינג כמו YouTube וכו' - מדובר בפח זבל. גם Spotify עם המנוי פרימיום שלהם ב320kbps מעבירים את השיר דרך איזה אלגוריתם אונס כלשהו וחוסכים תעבורה איפשהו - שומעים את זה בבירור.

עוד דבר שלא כל כך נשלט על ידינו זה הDRC - Dynamic Range Compression, אלגוריתם דחיסה נוראי שמופעל ב2 העשורים האחרונים על מלא אלבומים של מלא להקות. זה אלגוריתם שגורם לשיר להשמע "מפוצץ" יותר וזה מצוין לרדיו כי אז זה מגדיל רייטינג, אבל כשאתה שומע את השיר בסבבה שלך אתה פשוט מתבאס.

קח לדוגמה את האלבומים של קולדפליי ותנסה להוריד אותם בFLAC ולשמוע אותם אפילו במערכת הטובה ביותר בעולם. השירים שלהם במקור עברו אונס תחת אלגוריתם הDRC ופשוט לא ניתן באמת לשמוע קולדלפיי בווליום גבוה, כי הכל מעוות לחלוטין. המאסטרינג הותאם במיוחד לרייטינג ולמסחריות: לאוזניות של 30 שקל, מה שיש לרוב העולם. האומנות נדחקה הרחק הרחק מאחור, הכוונה של השירים והאווירה באולפן עם הניו-אנסים הקטנים והטעויות הטבעיות של הלהקה - נמחקו לחלוטין.

אם אתה מחפש שירים באיכות טובה מהמקור ויש לך דרך להוריד אותם בMP3 איכותי או FLAC, תוכל למצוא מאגר ענק של דירוג רמת הDRC באלבומים: http://dr.loudness-war.info/

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...