Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מעמד קבוע לטלפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש המלצה למתקן חזק,

זה מה שמורכב לי היום, תושבת שחורה מצופה עור ועליה מורכב טלפון ישן שאני מתכוון להוריד (להוריד רק את הטלפון ולהשאיר את התושבת השחורה):

attachment.php?attachmentid=482214&d=1487665780&thumb=1

לאחר מכן, תישאר לי רק התושבת השחורה, עליה אני מתכוון להרכיב מעמד כזה שיתפוס את הטלפון (אייפון) מהצדדים.

attachment.php?attachmentid=482213&d=1487665780&thumb=1

מאיפה אני משיג מעמד כזה, איכותי, שאוכל להרכיב על התושבת השחורה? הכוונה היא רק למעמד הקפיצי עם הזרועות שמחזיק את הטלפון (בלי התושבת השחורה שכבר מותקנת אצלי). אני לא מעוניין במגנט..

תודה!

שלומי

פורסם

איביי. אם אין את זה בלי זרוע אז תקנה עם הזרוע ותפרק את הבסיס... גם ככה זה עולה גרושים.

לדעתי עדיף לך לקנות את המדבקות גומי שמסתובבות בשוק ולהדביק על הגוף השחור הזה שיש לך שם. זה יראה יותר "נקי" ויתאים לכל סוג מכשיר שיבוא בעתיד.

פורסם

ממליץ גם על האתר בתגובה הקודמת.

לטעמי, פיתרון הרבה יותר טוב.

בגלל שכבר יש לך את התושבת הזאת, אתה יכול לקנות פשוט עריסה. היא תהיה יקרה יותר מסתם מחזיק פלסטיק, אבל מניסיון, העריסות של ברודיט הם עולם אחר לגמרי, במיוחד אלה שמגיעות עם טעינה מובנית.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

באותו נושא, אחרי התקנה נשאר לי הברזל שישבה עליו הדיבורית הקבועה, איך נקראת העריסה באיביי שמחברים אותה לחורים?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אני ממליץ בעדיפות ראשונה על ברודיט עם טעינה, אם לא - רק תושבת מגנטית, הרבה יותר נוח ואמין מכל הקפיצים למיניהם. יש גם באתר של handsfree

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני משתמש בברזל הזה שמדביקים על הטלפון עצמו ובחתיכת מגנט שמדביקים באוטו וזה פשוט יופי של דבר.

מגיע עם 3 מדבקות ברזל כאלה שאתה יכול להדביק על 3 טלפונים שונים זה נדבק בכל חור וזה נקי מאוד בלי מתקן ובלי כלום

מצאתי דרך זאפ את שתי המקומות האלה - לא יודע מי הם אבל זה המוצר רק כדי שתבין על מה אני מדבר

אצלי מוכרים את זה ליד הבית בקיוסק וגם ב...סניף הדואר שלי.

http://www.shoveret.co.il/items/287012

• תוכן חדש...