Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את האמת לא חקרתי לעומק, בזמנו היבואן הציע מגוון רכבים ב0 קילומטר - אולי שווה לך לבדוק אם היא מוצעת דרך היבואן ב0 קילומטר ואם זה קרוב לתקציב שלך.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למיטב ידיעתי היא מוצעת כרגע במבצע בערך ב-133. לא מצאתי משהו אחר באתר שלהם. אני אנסה להתקשר בתחילת השבוע, אבל קשה לי להאמין שהם ירדו כל כך נמוך כל כך מהר.

מה דעתך לגבי ה-c5? מעבר לבגאז', בסה"כ מדובר ברכב ממש לא רע. פשוט קצת קשה לי להצדיק את הרכישה הזו מבחינה כלכלית.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

נשמע רכב טוב.

מה המחיר שדורשים על הרכב? יש לרכב רצועת תזמון או שרשרת?

אם תחליט שלא לרכוש, שלח לי את מספר הטלפון של הבחור.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

לגבי הסי 4 היא פחות מרווחת מאחור מול סי 5.

רצית ידני

קיבלת רובוטי, עם החלפה ידנית עם פליפרים מאחורי ההגה. במצב ידני הוא לא יעלה הילוכים, רק יוריד בגלישה לרמזור

פורסם

אני לא באמת מצליח למצוא אם יש רצועת תזמון או שרשרת. זה גם לא ממש משנה לדעתי - אני מוכן להחליף פעם אחת, כשמחלקים ל3-4 שנים זה לא נורא. לפעמים זה אפילו עדיף, כי כשמחליפים משהו באופן קבוע הסיכוי שהוא יקרוס באופן פתאומי נמוך יותר.

המוכר מבקש 95, שזה בערך מחירון משוקלל (ביחוד כי הרכב עלה לכביש בספטמבר). מחירון לא משוקלל הוא 87, ולדעתי הוא לא יקבל הרבה יותר, גם כי יש שפשופים לא יפים על הפגושים, ובכלל זה נשמע לי קצת הרבה לc5 לא חדשה ומאוד נדירה.

אם אני אחליט שלא לקנות אני כמובן אשתף.

אני מסכים איתך

פורסם

המוכר חי בסרט. הרכב יימכר בהרבה הרבה פחות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

היו לי המון רכבים צרפתים, שלי ושל המשפחה, כולל 3 סיטרואן c5. מעולם לא קניתי במחירון ולא מכרתי במחירון.

מוצדק או לא, לוי יצחק אוהב או שונא, אחד היתרונות שברכישת רכב צרפתי בשוק הישראלי הוא התמחור והמרחק מה'מחירון'. צריך להיות מוכר מיוחד מאוד כדי להמתין בסבלנות לקונה שיסכים לשלם מחירון. לפני שאתה הופך לקונה כזה, תחשוב אם כשיגיע יום המכירה, תצליח גם להיות מוכר כזה.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

גם ב-60 הוא לא ימכור לדעתי - דווקא בגלל שהרכב נדיר. קונה של הרכב הזה מאוד מוגבל מבחינת אפשרויות של טיפול, תיקון ואחזקה.

אלעד

פורסם

מסכים עם דיסקו ו-zx12r, קצת פחות עם אלעד - אני אישית מכיר מישהו אחד לפחות שב-60 רץ לקנות את הרכב הזה מחר. נראה לי מחיר מצוין.

הבעיה היא שמדובר במשהו סופר נדיר. אין רפרנס מוצלח להשוואה.

ביד2 מפורסמות כרגע שלוש c5 אקסקלוסיב, שלושתן כמובן עם ה-thp156 המקולל. זה הרפרנס הכי טוב שיש לי. שתיים מ-2013, על אחת אין מחיר ועל השניה מבקשים 97.5. השלישית מ-2014 ומבקשים עליה 110. שלושתן תקועות שם כבר לא מעט זמן.

כאן, בכל זאת, מדובר ברכב חזק יותר וכנראה אמין משמעותית. ברור שבמחיר המבוקש הוא כנראה לא ימכור, אני חושב שגם הוא מבין את זה (אבל עוד לא התחלנו לדבר על מחיר). השאלה האמיתית היא כמובן כמה זה סביר.

לא חושב שיש בעיה לטפל ברכב בכל מוסך מורשה, וגם כשדיברתי עם יוסי ורונן הם לא ממש נבהלו (בניגוד, למשל, לc6, שהם הרבה פחות אוהבים). נכון שלא הכל יהיה זול, אבל זה לא נשמע לי בלתי אפשרי. זה כמובן גם קצת עניין של מזל לא ליפול על איזו תקלה מסובכת. עד היום הרכב טופל במוסכים מורשים ואין לו איזה בעיות קטסטרופליות (למיטב ידיעתי).

בסוף, התחרות הכי קרובה לדעתי היא מונדיאו טיטניום, מבחינת כח, אבזור ומרווח. להערכתי מונדיאו מאותו שנתון ועם נתונים דומים יכולה להימכר בערך ב-70, אולי קצת פחות. האם הסיטרואן הזו שווה יותר? פחות? קשה להעריך.

זה בייחוד תלוי בכמה הקונה באמת רוצה רכב כזה.

אני מסכים איתך

פורסם

אחרי מה שראיתי עם THP156, זה שמבקש מחיר של 97.5 על 2013 יכול לחלום על מכירה.

אני גם בחצי לא הייתי קונה. חבר בעבודה עם 508 מכר אותה אחרי שנה בגלל ש-3 תקלות שונות השאירו אותו עם פחות 15,000 שקל במוסך מורשה יבואן. שלא נדבר על ירידת הערך.

אלעד

פורסם

אם אתה מעדיף מונדאו בלי ריפודי עור אז יש לך את הטרנד שהגיעו עם 203 כ"ס, היו גם כאלה בסטיישן.

פורד S MAX גם שווה בדיקה, מיניוואן שלא מעניש את הנהג. גם בו יש דגמים עם 203 ו 240 כ"ס.

רנו לאטיטוד מוצעת במחירים אטרקטיביים אבל היא מרגישה מיושנת מאוד לעומת ה-C5.

אם כבר סופרב אז 2 ליטר או דיזל אבל הדיזל מאוד נדירות ובד"כ מדובר ברכבים שנסעו המון. פסאט דיזל זה גם כיוון טוב.

פורסם (נערך)

רצועת תזמון למי ששאל.

בכללי לא אמורה להיות בעיה. חלקי פח ופלסטיק ניתן למצוא בפירוקייה של C5 בנזין. למקרה תאונה.

פילטרים ,מזרקים ודברים כאלה ניתן לקנות במחסן היבואן או להזמין באיביי וכאלו.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מניסיון עם רכבי PSA הם דואגים שיהיו הבדלים בחלק מהחלקים שזקוקים להחלפה בתאונת חזית (למשל). גשק עליון, כונס למאוורר, רדיאטור שונה...

כל השאר נכון.

במחיר הנכון כדאי לרכוש את הרכב. בגלל דגם הבנזין, בגלל נסיון העבר של הצרכן בישראל, המחיר לא יכול להיות קרוב למחירון. גם אם זה רכב דיזל.

ראו את המקרים של C4 דיזל.

אלעד

פורסם

דבר ראשון, תודה לכל העונים!

התלבטתי די הרבה, והחלטתי שכרגע כנראה יהיה פער מחירים גדול מדי ביני לבין המוכר. בנוסף, העובדה שמדובר בסדאן ובגאז' די מוגבל במימדיו הפכת את העסק למעט פחות אטרקטיבית עבורי. אי לכך ובהתאם לזאת, הכיוון שלי הוא לוותר, אבל בכל זאת להציע איזו הצעת stop loss למקרה שהוא לא יצליח למכור, איפשהו באזור 75, אין לי עדיין סכום מדויק.

הלוגיקה שלי, וכנראה שאפשר לחלוק עליה, היא שבמקרה של רכב כזה, שברור שאי אפשר יהיה למצוא אחד אחר, אני מוכן לצאת "קצת" פראייר (נניח כמה אלפים מעל מה שאחרים יגדירו מחיר סביר) כדי להנות מרכב שמתאים לי לכמה השנים הבאות. לדעתי ב-70 הוא יוכל למצוא קונה, וזה נראה לי מעט מאוד כסף לרכב כזה. מבחינתי אני מבין שבמכירה אני אפסיד קצת יותר, אבל אם מדובר באלף שקל בשנה זה הפסד שאני מוכן לספוג.

ובואו לא נשכח שבמחיר כזה מדובר על ירידת ערך של כמעט 200,000₪ בארבע וחצי שנים!

אני מסכים איתך

פורסם

גם כחובב צרפתיות מוזרות (קסנטיה ידנית, C4VTS, 308THP) הייתי חושש מרכב נדיר כזה, במיוחד שכפי הנראה אתה לא נוסע מספיק על מנת לנצל את החסכון שגלום במנוע הדיזל. כפי שציינו כאן מונדאו טרנד נשמעת מתאימה לדרישות, ואינני חושב שהיא חסרה אבזור ביחס ל-C5 דור ראשון וחצי, ומנגד איננה כוללת אבזור שהינו מיותר לטעמך. אם מחפשים ניתן למצוא רכבים עם ק"מ נמוך מאוד (רכשנו לאבי כזו לפני כחודש עם פחות מ- 30K ק"מ) במחיר שישאיר עודף מההצעה שנתת למוכר ה- C5.

אגב, מעיון בלוחות נתקלתי במודעה נוספת שהינה לדעתי שלו, עבור משהו מוזר רק קצת פחות - C5 סטיישן, שיושבת לא מעט זמן. ניחוש מושכל הינו שהוא אינו מצליח להפטר ממנה ולכן מנסה למכור את הדיזל. במצב כזה אני מניח שהוא יעדיף להתפשר על מחיר הישנה ולהשאיר את הרכש החדש.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...