Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא משוכנע שהרכב הזה יהיה חסכוני באיזו שהיא צורה. הדיזל לא היה מיועד לחיסכון, אלא כאלטרנטיבה ל-thp156.

מונדיאו טרנד באמת כנראה תהיה התשובה הכי נכונה במקרה שלי, אבל היא מרגישה קצת פשוטה אפילו בהשוואה ל-c5 שלי (מראות לא מתקפלות, ג'אנטים) וכאמור יש לי עדיין קצת חשש מהגיר ככל שבשנים נצברות. בסה"כ זה כנראה רכב מצוין, אני קצת פחות מתחבר אליו באופן אישי, אבל אולי בכל זאת אני אנסה. כרגע הכיוון הוא להישאר עם הנוכחית עד שאיזו c4 פיקאסו קצרה במצב ובמחיר סבירים תצוץ בלוח.

לגבי הסטיישן - חיפשתי ולא מצאתי. תוכל להוסיף לינק ליד2? די סביר שאתה צודק, הוא הזכיר סטיישן כזו כשדיברנו, אבל אם אני זוכר נכון הוא דיבר עליה בלשון עבר. אולי היא עדיין איתו ואני לא הבנתי נכון.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...