Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סיאט איביזה 2016 - מנוע 1.2TSI (90 כס) ידנית.

התחדשתי בה לפני כמעט שנה ומאז אני קצת סובל איתה.

אחרי שבוע שהרכב היה אצלי החליפו דשבורד בגלל נקישות מתוכו, לאחר מכן הסתדר.

כשהחלו לילות החורף הקרים, שמתי לב שבכל פעם שאני מניע בבוקר ומחכה קצת זמן בהילוך סרק

כאשר הטורים יורדים לאיזור ה-600-700 מתחיל רעש של תהודה של איזשהו חלק קצת כמו טרקטור.

הרעש נעלם בלחיצה על הגז (ועליית הטורים) או כאשר הרכב מתחמם.

הרעש מגיע מהאיזור הימני מרכזי לכיוון האיזור של קיר האש.

ניסיתי בכל יכולתי לאתר את הרעש בעצמי - במוסכי צ׳מפיון מתייחסים אליך כאל מטורף אם אתה מתלונן על רעשים באיזיבה - זה הרי רכב רועש

אשמח לדעת אם מישהו נתקל ברעש כזה, יש לו רעיונות איך למצוא את המקור מבלי לפרק את כל הרכב,

איך לגרום לצ׳מפיון לטפל בזה (הרעש נעלם לאחר נסיעה וחוזר רק בערב / למחרת).

אני ממש מתוסכל מזה, מקווה שמישהו פה יידע לעזור.

תודה.

מצ״ב לינק לוידאו

https://www.dropbox.com/s/inkzmdd75q53jh4/Ibiza.mp4?dl=0

פורסם

כמובן שאם יש למישהו המלצה על מוסך מורשה של צ׳מפיון, בעל נסיון, יחס טוב ללקוחות, ובאמת נסיון לעזור מכל הלב, אני אשמח.

האם יש בכלל אחד כזה ?

תודה.

פורסם

הייתי מציע לפנות לרון על מנת לקבל לפחות חוות דעת:

http://rongarage.co.il/

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הייתי מציע לפנות לרון על מנת לקבל לפחות חוות דעת:

http://rongarage.co.il/

אנסה לפנות אליו... הבעיה היא שאני לא רוצה שצ׳מפיון יגידו לי שמוסך לא מורשה נגע ברכב ולכן אין אחריות

פורסם

שלא יתקן, אבל אולי יתן לך כיוון לפחות או יצביע על הבעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מישהו צפה בסרטון במקרה ?

חוצמזה, למישהו פה יש המלצה גם על מוסך מורשה של צ׳מפיון ? מכיוון שאין לי ברירה אלא ללכת בסופו של דבר למוסך מורשה, אשמח למוסך שיהיה הכי פחות ״אכזר״ :)

פורסם

2 אופציות. {ניחוש, כן?}

לפתוח מכסה מנוע כשזה קורה, ולהתקרב למקור הרעש, ולהקליט שוב. יש מצב שזה השרשרת. אם הרעש נשמע רק מתוך הרכב, אולי הצינוריות.

בקשר לצינוריות של הדלק, היה RECALL, וכבר מזמן הם שמים את ספוגית המפורסמת, עטופה בניילון, מסביב לצינוריות הללו. או ששכחו ברכב הספציפי הזה.

זה קורה רק במנוע קר, בבוקר?

פורסם
2 אופציות. {ניחוש, כן?}

לפתוח מכסה מנוע כשזה קורה, ולהתקרב למקור הרעש, ולהקליט שוב. יש מצב שזה השרשרת. אם הרעש נשמע רק מתוך הרכב, אולי הצינוריות.

בקשר לצינוריות של הדלק, היה RECALL, וכבר מזמן הם שמים את ספוגית המפורסמת, עטופה בניילון, מסביב לצינוריות הללו. או ששכחו ברכב הספציפי הזה.

זה קורה רק במנוע קר, בבוקר?

קודם כל זה רכב 2016 - אמנם פברואר 16 - אבל הייתי בטוח שזה הרבה אחרי שהבעיות הללו נפתרו...

את הרעש אני שומע רק בפנים הרכב.

זה גם קצת בעיה כי לא תמיד זה במצב סטטי, לפעמים צריך ללחוץ על הגז ולעזוב ואז זה קורה לכמה שניות.

קורה רק כשהרכב קר, לפעמים גם בטמפרטורת מנוע/שמן של 90 מעלות יש את הרעש אבל כשהכל מתחמם זה מפסיק.

ההנחה שלי היא שהחום גורם להתרחבות ופחות שקשוקים.

האם זה מתאים לבעיית צנרת הדלק ?

יש כיוונים נוספים ?

פורסם

אין בעיה בצינוריות הדלק. צריך לבדוק אם שמו את הספוג. באם הוא נמצא, מה שנשאר, זה פשוט רעש כתוצאה מוויברציה של חלק פלסטיק רופף, בתוך הקבינה. ואם זה אכן כך, הרעש ישמע גם בנסיעה על אספלט משובש.

פלסטיקים מקרקשים, הם בדרך כלל תוצאה של התקנות מקומיות {"איתוראן סייב"} או התקנה מקומית אחרת.

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...