Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר כל ההמלצות בפורום בסוף הלכתי לחפש את הג'אז.

מצאתי אחת כזאת יד ראשונה מליסינג (היתה של שחקן כדורגל אם זה משנה משהו חח) שנת 2014 היברידית עם 90 אלף ק"מ.

הסוחר נותן לי אותה ב-60 אלף מחיר אחרון.

האם עסקה שווה?

בהתייחס גם שהאחריות על הסוללה היא ל-5 שנים/100 אלף ק"מ (הראשון מביניהם) אז נשאר לי עוד 10 אלף ק"מ.

פורסם

מחיר סביר, אבל הכל תלוי בתוצאות הבדיקה שתעשה לרכב.

קניתי שנת 2013 בשנה שעברה ב52 אלף עם תוצאות בדיקת רכב מעולה.

פורסם

האוטו נמצא באוטוסנטר, לפי הבדיקה הקיימת אצלם הכל חלק למעט שמשה קדמית שהוחלפה כמה מכות שלדת מרכב בעל משמעות נמוכה, ו-4 צמיגים שצריכים החלפה. כמובן שאקח לבדיקה נוספת ולא אסמוך על הבדיקה שלהם.

פורסם (נערך)

60 אלף על סופרמיני בן 3 עם 90 אלף ק"מ? אתה קונה סופר-מיני חדש בשמונים וקצת... או ג'אז חדשה (0 קמ) ב-90 וקצת.

ואז לא צריך לדאוג אם השחקן התחרע על האוטו.

בקיצור שיחתכו מחיר...

עריכה אחרונה על ידי koraldon
פורסם

חחחח.. אי אפשר לצאת מנקודת הנחה כזאת כי אם אני אשים 90 אז למה לא 100.. אין לי לתת מעל 60 זה מחיר המקסימלי, וזה הרכב המומלץ ביותר שיש במחיר הזה. אז אין לימאופציה אחרת

פורסם

פרשנות אחרת: ב-60,000 יש אופציות מעניינות יותר מהונדה ג'אז היברידית מסוחר עם 90,000 ק"מ וכמעט בלי אחריות לסוללה. אולי כאלו שלא יהיו הונדה ג'אז, או לא היברידית.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

פתחתי 3 פוסטים בערך על המלצות רכב, עד הסכום הזה, כולם התעקשו לקחת ג'אז אני בחרתי לא להתעלם מזה.

אז אשמח להמלצה לרכב מיני,מרווח (להתרחבות משפחתית),חסכוני, עד 60 אלף ש"ח, אמין.

פורסם

הג'אז מאוד ייחודית במרווח הפנימי לעומת הגודל החיצוני. אם כבר מדובר על התרחבות עתידית, למה להגביל לסופר מיני (הג'אז היא לא מיני)? יש מגבלות חניה?

בכל אופן, הג'אז היברידית מראש לא היתה חסכונית באופן משמעותי מהרגילה, אז לבחור אחת עם ק"מ גבוה עלול להיות לא משתלם מבחינת החיסכון (כי בכל זאת למערכת ההיברידית משקל וסיבוך נוסף). אפשר פשוט להתחיל בג'אז רגילה.

אני מסכים איתך

פורסם

פיג'ו 208 אחרי מתיחת הפנים עשויה גם להתאים, אבל מאוד נדירה בטווח המחירים הזה. יש את זו:

http://yad2.co.il/s/c/7jkfws

אבל המודעה לא עודכנה כבר די הרבה זמן, אני בספק שהיא עדיין רלוונטית.

גם רנו קליאו יכולה להתאים, פה המבחר כבר מעט גדול יותר, למשל:

http://yad2.co.il/s/c/yipd9t

ואם נחזור לג'אז, אתה יכול לנסות להתמקח איתו (אני מניח שכבר ניסית):

http://yad2.co.il/s/c/0uda5r

ידני זו לא אופציה, אני מניח?

אני מסכים איתך

פורסם

אפשר גם לנסות יונדאי i20 או קיה ריו האצ'בק, אבל גם שם לא תמצא תמורה גבוהה בהרבה, ושתיהן גם יהיו פוטנציאלית פחות חסכוניות. אתה נוסע הרבה?

אני מסכים איתך

פורסם

היי,

ידני זה לא אופציה בגלל האישה חח..

יונדיי וקיה לא חסכוניות במיוחד.

נוסע כ-20 קמ בשנה (לעתים יותר משפחות גרות בצפון)

פורסם

אתה קצת בבעיה עם השילוב של כל הדרישות...

ג'אז כנראה תתאים מצוין, הייתי רק מחפש אחת לא היברידית (אלא אם תמצא היברידית עם ק"מ סביר). לדעתי בזו שמצאת החיסכון יהיה גבולי, עם פוטנציאל לטיפולים יותר יקרים בעתיד.

אפשרות אחרת היא לקנות לעכשיו רכב מיני חסכוני ולהחליף כשההתרחבות תתממש, אם זה לא ממש בקרוב.

והכי טוב אם אפשר זה למצוא דירה עם חניה. קצת יקר יותר, אבל חוסך המון עוגמת נפש. בטח כשמתרחבים, ולא צריך לחפש חניה עם תינוק וערימה של קניות מהסופר. אבל זה קצת חורג מהדיון פה.

אני מסכים איתך

פורסם

הג׳אז נשמעת נפילה, גם נסעה המון (רק אני לא מבין כמה כבר שחקן כדורגל נוסע שהוא עשה 90 אק״מ בבקושי 3 שנים?), נגיעות שלדה, שמשה קדמית שהוחלפה, וכל זה ב60 אש״ח למה?

מציע לך לחפש קיה ריו האצ׳בק, מעט מרווחת יותר מi20, תשלם קצת יותר על דלק אבל לא תקנה נבלה שחוטה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

שנת 2014, 90 אלף ק"מ, היברידי בלי אחריות במחיר כזה, ועוד עם בעיות מוזרות (שמשה קדמית שהוחלפה?) וצא מנקודת הנחה שהבדיקה שלהם לא שווה כלום, ובבדיקה שלך יתגלה המצב האמיתי של הרכב.

לא נשמעת מציאה גדולה, בטח כשאנשים מעידים כאן שהגרסה ההיברידית לא עדיפה משמעותית על הרגילה. מה שכן אני לא מבין במחירים של הונדות. אני רק יודע שהן שומרות מחירון כמו ביקום מקביל.

אם אין כרגע רכב מתאים בלוח ממליץ להמתין לאחד כזה או להרחיב את החיפוש לעוד רכבים.

סוזוקי סוויפט למשל נשמעת לי כמו רכב מתאים מאוד. כן אין לה את המרחב של הג'אז, אבל לזוג (פלוס אחד בעתיד) אני חושב שהיא בחלט מספיקה. היא גם חסכונית בדלק, אמינה מאוד ועם שמירת ערך טובה.

יש כמה בלוח יד 2. סתם הצצתי על אחת, פרטית מ2014 יד 1 עם 46 אלף ק"מ ומבקשים 63. נשמעת לי כמו עסקה טובה הרבה יותר, ויש עוד לא מעט שלא היה לי כוח להציץ בפרטים שלהן.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...