Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 308 - "אוכלת" שמן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג'ו 308, שנת 2010, מנוע 1.6, שמשום מה, מאז ותמיד השמן ברכב היה...נעלם.

במוסך המורשה של פיג'ו, בזמנו, אמרו שלא ראו כל בעיה.

לאחר חיפוש במרשתת, מצאתי כי מדובר בסוג של תקלה ברכבים האלה, שהשמן פשוט נעלם, כאילו המנוע אוכל את השמן.

היום הרכב בן 7, עם קרוב ל-90-100 אלף קילומטר ואם פעם ב... היה צריך למלא שמן, היום כל 500 קילומטר צריך למלא שמן.

במוסך אמרו שזה טיפול של 3K או פשוט למכור את הרכב.

מה דעתכם?.

מכירים את התקלה הזו?.

פרנקופיל מושבע!

פורסם
יש לי פיג'ו 308, שנת 2010, מנוע 1.6, שמשום מה, מאז ותמיד השמן ברכב היה...נעלם.

במוסך המורשה של פיג'ו, בזמנו, אמרו שלא ראו כל בעיה.

לאחר חיפוש במרשתת, מצאתי כי מדובר בסוג של תקלה ברכבים האלה, שהשמן פשוט נעלם, כאילו המנוע אוכל את השמן.

היום הרכב בן 7, עם קרוב ל-90-100 אלף קילומטר ואם פעם ב... היה צריך למלא שמן, היום כל 500 קילומטר צריך למלא שמן.

במוסך אמרו שזה טיפול של 3K או פשוט למכור את הרכב.

מה דעתכם?.

מכירים את התקלה הזו?.

הייתי קודם הולך על בדיקה של נזילות אמרת שהיית במוסך , לא יודע אם בדקו אבל תבדוק אטם מכסה שסתומים שאין נזילות

גם מהמחזירי שמן

אולי הצמיגות של השמן שלך לא מתאימה תשתמש בצמיגות שהיצרן קבע

פורסם

ליטר לכל 1700 קמ ?!?! זה נשמע הזוי איך משחררים מנועים כאלה מהמפעל?

כאילו בין טיפול לטיפול אתה מסיים איזה 2-3 ג'ריקנים.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם (נערך)
תצרוכת שמן נורמלית היא בערך 1.5 ליטר ל10000 קמ

Sent from my iPhone using Tapatalk

תצרוכת נורמלית, היא בערך...כמעט "0". זהו מצב אידיאלי אך בפועל זה לא קורה אף פעם. גם אם לא רואים על המדיד, המנוע צורך טיפה. מעט מאוד. כשהמנוע תקין.

כיום הרבה יבואנים, {בתור כיסוי, כמובן} רושמים בחוברת הרכב, שעד 1 ליטר ל-1000 ק"ם, זה תקין. כמובן שזה בפירוש, לא. לא אני, ואף בן אדם אפילו עם טיפה רקע טכני, שלא לדבר על מכונאי, לא יאשר הנחה כזו. ואני מדבר כאן על מנוע חדש, שלאחר הרצה, כמובן.

לנושא המדובר. צריכת שמן כל 500 ק"ם, ללא נזילות כמובן, מצביעה בדרך כלל, או על גומיות שסתומים גמורות, או על רינגים, {טבעות אטימה}, שעשו את שלהם. פתיחת ראש המנוע תשפוך הרבה אור בנושא.

להימנע מהוצאה גדולה מדי, יש אפשרות בהתחלה לנסות להחליף את צמיגות השמן, לנסוע ולבדוק את צריכת השמן.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
  • ספונסר פורום
פורסם

ככל הנראה תקלה של גומיות שסתומים יבשות, השאר את המנוע פועל בסרק למשך כמה דקות כשהמנוע חם,לאחרכ 5 דקות,תן גז, אם יוצא ענן עשן, גומיות השסתומים דורשות החלפה

• תוכן חדש...