Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נייד עד 2k ש''ח

system_x
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לעלות לכיוון מעבד i5 עם 8 ג'יגה ראם אבל עם הרחבת אחריות זה כבר יקר מדי... לא שבאמת יש צורך בזה אבל תמיד אתה רוצה יותר ויותר טוב...

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

i3 מספיק לכל משימה ביתית משרדית שצריך. לי יש מחשב דסקטופ i3 שקניתי ב 2010 והוא עומד בכבוד ובצורה חלקה עד עכשיו בכל העבודות, מצגות, פוטושופ, גלישה וגם משמש בתור נגן וידאו שמחובר לטלויזיה. אני לא מבין בשביל מה צריך יותר.

פורסם (נערך)

מה לומדת הגברת?. אם מדובר בהנדסה או מקצוע הדורש טיפול אינטנסיבי בגרפיקה ווידיאו יש לשקול i5. לצרכים שתוארו בפתיחה i3 אמור להספיק לפחות למספר שנים.

אישית אני משתמש לצרכים דומים במחשב עם i3-3217 מבציר 2013 עם 8ג"ב RAM, ולא צופה צורך בהחלפת בשנה לשנתיים הקרובות, אלא אם יתקלקל. לבנים שלי i5 והשקיעו גם ב-SSD ובהארכת אחריות, המחשבים עלו למעלה מ-3000 ש"ח, אבל הצרכים שלהם הם לימודי הנדסה, ו-i5 מדור 4 מספק את הצרכים בלי קושי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קניתי הלנובו הזה לפני חצי שנה.

להיט. הרבה יותר מדי טוב לצרכים שלי (כמו של אשתך פלוס קצת תכנות שמצריכות עיבוד גראפי קל).

שים לב שהוא תומך ווינדוס 8 ומעלה.

משקל: הוא לא מאוד קל האמת. מן הסתם זה לא מזיז לי, כי אני לא בהיריון, אבל לאשתך אולי זה יהיה יותר מורגש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עריכה: שים לב שהלינק לוקח אותך למחיר אילת, ועוד דבר, הדגם הזה הוא FREEDOS - כלומר מגיע ללא מערכת הפעלה. אם אשתך מורה יכולה לרכוש אופיס וחלונות ב60 ש"ח ליחידה דרך אתר חותם הקשור למשרד החינוך.

גירסת האופיס באמת עולה 60 ש"ח אבל גירסת הוינדוס היא רק שידרוג, לא בטוח שיוכל להתקין אותה על מחשב נקי

פורסם

מה שנקרא בתשלומים בתשלומים בסוף רכשתי משהו שהינו קפיצה מעל הפופיק!

האמת שאין לי כוח להתעסק עם התקנת מערכת הפעלה וכו' מה שהשאיר אותי עם מחשבים שעונים לדרישות ומתחילים מ 2500 ש''ח בערך, אז כבר עליתי מעט והזמנתי את זה:

http://ksp.co.il/?select=.268..271..159..213..2185..347.&kg=1500&list=1&sort=2&glist=0&uin=33339&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=

כמו כן עוד צריך להרחיב אחריות... הזמנתי עם משלוח ככה שהוא עדיין לא ברשותי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

התיעצת עם מישהו לגבי חיי הסוללה? יש לי חשש שלדבר הזה יש טווח של פלואנס ZE. מקוה שלאשתך יש גישה לשקעי טעינה במקומות העבודה והלימודים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש גישה בהחלט, כן יצא לי לראות את הסיקור עליו, אכן חיי הסוללה שלו לא משהו וזה עדיין שיפור לעומת הלנובו הישן שלנו.

נראה לי אפרמט אותו, אעשה לו טיפול ואשמיד אותו לאינטרנט בבית וקודי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מזל טוב על ההריון.

אני לא חושב שהמשקל הנוסף לתקופת ההריון צריך להרתיע אותך, מקסימום קונים תיק מחשב עם גלגלים וידית נשלפת.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

לא ההריון צריך לקבוע את גודל המחשב. מדובר במכשיר שיינשא לאורך זמן, והמשקל העודף יציק גם לגבר צעיר ובריא. קל וחומר לאשה.

פורסם
מזל טוב על ההריון.

אני לא חושב שהמשקל הנוסף לתקופת ההריון צריך להרתיע אותך, מקסימום קונים תיק מחשב עם גלגלים וידית נשלפת.

תודה!

אנחנו גרים בקומה שלישית ללא מעלית והמחשב לרוב הוא רק תוספת לכל הדברים שהיא לוקחת שכוללים ילדה בת 1.7, ודברים לעבודה בכללי, הילדה כבר יורדת לבד לאט לאט וזה המזל שלנו בהקשר של ההריון אחרת היינו בבעיה!

המחשב הישן לדעתי שוקל כ 2.5-2.3 קילו.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...