Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נייד עד 2k ש''ח

system_x
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לקנות מחשב נייד חדש לאשתי, התקציב הוא 2000 ש''ח וניתן למתוח מעט אם באמת שווה את זה.

המטרה זה א' סטודנטית אז השימוש העיקרי זה וורד ושאר יישומי אופיס, ב' עובדת כמורה במשרה מלאה ככה שהולכת איתו כמעט כל יום או לעבודה או ללימודים, כרגע בהריון ומשתדלים שתרים כמה שפחות כבד!

הדגש הוא קליל וביצועים טובים עד כמה שאפשר במסגרת התקציב.

גודל מסך מבחינתי האידיאל הוא 15.6 אבל זה בעייתי בתחום המשקל לכן אין בעיה יותר קטן אבל לא בהרבה.

כרגע היא עם לנובו b560 שאצלינו נדמה לי מעל 4-5 שנים והחל לקרטע (ישאר בבית לטובת קודי וכו').

חובה מהארץ לטובת תשלומים!

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לאור השימושים מחשב "13.3. אלה בדרך כלל יותר יקרים מ-"15.6, אבל את הכמה מאות ש"ח הנוספים מתגמדים מול הק"ג פלוס חסכון במשקל.

ועוד דבר חשוב, אבל יחסוך כסף בעתיד - לקנות מחשב בעל מבנה חזק (לאחד הבנים שלי מחשב נגמר בזכות מבנה פלסטיק שפשוט התפורר), וכמובן לשהקיע בתיק מרופד ואטום המתאים לנשיאת המחשב. כן, זה עולה כמה מאות ש"ח, אבל ישמש את אשתך הרבה אחרי שהמחשב החדש יסיים את תפקידו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מאוד אוהב את המחשבים של דל ויש להם ים של דגמים לכל כיס כמו שאומרים. תוודא מעבד I5 ושמונה גיגה ראם, כל השאר די זניח בהקשר לשימושים שלכם

פורסם

i5 ייקר את המחשב משמעותית, אם מדובר על אינטרנט ואופיס אפשר להסתפק ב-i3. זה גם ישפר את חיי הסוללה.

ואני חוזר - להשקיע במחשב בעל מבנה חזק ומסך "13.3 (לכל היותר "14). גם על חשבון תכונות אחרות.

מומלץ זכרון 8 ג"ב, אבל אם נופל לידיך מחשב שחסרונו היחיד הוא זכרון 4 ג"ב אפשר לקנות אותו, ובהמשך, אם המכשיר איטי, אפשר להרחיב הזכרון כאשר התקציב יאפשר.

לגבי הגודל - יש לי שני בנים סטודנטים, שמרוצים מאד מהגודל של "13.3. אמנם עם מעבדי i5, זכרון 8 ג"ב ו-SSD, אבל מדובר בסטודנטים להנדסה, ואת בעית גודל המסך פתרו על ידי חיבור למסך "22-24 בבית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מחזק את ספיריאל.

אני מסתובב עם 15.6,והוא די מעיק וכבד לאורך זמן.

13.3 זה האידיאל לנשיאה יום יומית הבעיה שהם די יקרים.

תנסה למצוא מישהו שבא מחו"ל שיביא לך.

מארה"ב זה הכי טוב אבל תתפלא שגם במדינות באירופה יש עסקאות ממש משתלמות.

פורסם

חברה שלי עמדה בפני אותה דילמה לפני קצת יותר משנה, גם היא סטודנטית ומורה במשרה כמעט מלא. הייתה עם דל 15.6 אינץ' מיושן וכבד, עברה ל-UX305 של אסוס בגרסה הכי בסיסית שלו (עלה 2800 וקצת בלי מ"ה) ומבסוטה עד הגג. היום הדגם הספציפי הזה כבר הרבה פחות משתלם, אבל בעקבות ההצלחה המטורפת שלו אסוס הוציאו עוד איזה 4000 גרסאות שונות ומשונות שלו.

*כשאתה מחפש, שים לב שהדגם הוא UX, שמסמל את סדרת הזנבוק (אולטרבוק) של אסוס ולא X, שמסמל את סדרת הזבל עופות בכמה שפחות כסף שלהם.

לגבי 8 ג'יגה ראם - מיותר לחלוטין לשימושים המיועדים. אני משתמש במחשב עם 8 ג'יגה לשימושים הרבה יותר כבדים והוא סוחב סביר.

כמו כן, תיקון למה שאמרו מעלי לגבי שדרוג הזכרון (הן ראם והן הארד-דיסק), בהרבה מאוד מקרים הזכרונות מולחמים ללוח האם ואין אפשרות לשדרג.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בתור בעלים של מחשב נייד אסוס שנדרש מספר פעמים לשירות במסגרת האחריות של היבואן,

אני מאוד לא ממליץ (אם לאחריות יש משמעות מבחינתך).

פורסם

מחו''ל לא ניתן להביא וגם אין זמן, אני רוצה אותו אצלי עוד שבוע גג...

ה 15.6 בהחלט מפתה עקב מחיר זול יחסית למפרט. 13.3 אכן מפתה מבחינת הגודל שככל הנראה יהיה לה נוח יותר לא להסחב עם כל הגודל הזה.

מפשפש בנתיים בזאפ עם סינון כבד.

המטרה שיחזיק לכמה שיותר זמן ויש לי תיעדוף לאחריות כמה שיותר ארוכת טווח.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)
הנה http://ksp.co.il/?store=eilatLaguna&changeSnif&uin=36107&select=.268..271..213.&txt_search=

SSD 256.

מסך FULL HD.

8 גיגה זיכרון.

מעבד של שנה שעברה.

בשאר הארץ יקר בכמעט 400 שקל.

מצטרף להמלצה על הדגם הזה, רק אליה וקוץ בה - מחשבי לנובו מגיעים עם שנה אחריות בלבד, הרחבת אחריות תעלה עוד כ 250 ש"ח וחשוב להרחיב.

עריכה: שים לב שהלינק לוקח אותך למחיר אילת, ועוד דבר, הדגם הזה הוא FREEDOS - כלומר מגיע ללא מערכת הפעלה. אם אשתך מורה יכולה לרכוש אופיס וחלונות ב60 ש"ח ליחידה דרך אתר חותם הקשור למשרד החינוך.

אגב, הדגם הזה זמין למכירה אצלי - קופסא פתוחה, אחריות יבואן מלאה, מחשב חדש ללא שימוש ב 2328 ש"ח כולל מע"מ, אני מחיפה אז יש מע"מ :).

אוכל לעזור לך גם בתהליך הרכישה והתקנת תוכנות מיקרוסופט ממשרד החינוך.

הרחבת אחריות 250 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי TheWolf

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

כרגע היא עם לנובו b560 שאצלינו נדמה לי מעל 4-5 שנים והחל לקרטע (ישאר בבית לטובת קודי וכו').

לנובו I3 מקרטע עם יישומי אופיס? אין שום סיבה לזה.

תמחק שטויות שמותקנות, תגדיל זיכרון RAM ותתקין דיסק SSD. תקבל מחשב חדש.

פורסם

תכלס i3 לא אמור לקרטע במשימות כאלה, פרמוט וSSD ומספיק ראם יעשו את העבודה, ואם צריך ניקוי של מערכת הקירור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...