Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחרי בדיקה - גרנדיס 2011 גפמ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

24ef67ef3c852b5480aee85a5bf1183c.jpgשלום חברים

אני כבר שנים קורא ומחכים כאן, ובאמת תודה לקהילה המיוחדת הזאת.

מצ"ב טופס בדיקה שעשיתי היום לגרנדיס 2011 עם מערכת גפמ.

מה דעתכם? כמה הפחתה במחיר לדרוש על תיקוני השאסי שמצויינים שם?

איך להתייחס למערכת גפמ יד שנייה מבחינת בדיקות וכו'? הבדיקה במכון נעשתה ללא גז במיכל.

אודה על כל התייחסות.

פורסם

לעצמי לא הייתי רוכש את הרכב גם בחצי ממחיר המחירון.

מילא הפגיעה בקורת רוחב, שעליה יש כאלה שמחשיבים כחלק מהשלדה, ויש שלא. אבל אני עדיין לא מעכל שהפגיעה בקורת אורך מסווגת תחת משמעות נמוכה.

זה מבלי להתייחס למיליון סעיפי הכסת"ח שמופיעים בבדיקה, וסעיפים מדאיגים אחרים שיכולים להעיד על הזנחה (רעשים פנימיים במנוע, גומיות מתלה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לפי הבדיקה, נראה שנפלת על רכב מוזנח יחסית ואני לא מדבר על מה שציינו כבר - התאונה.

חפש רכב אחר, הפסדת 400-500₪, אבל אולי הרווחת יותר בכך שלא רכשת את הדבר הזה שכנראה דורש יישור קו רציני וגם לא יהיה בטיחותי לעולם כמו רכב תקין שלא עבר תאונה או עבר תאונה קלה יחסית (כמו החלפת טמבון או דברים בסגנון הזה).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על ההתייחסויות הענייניות.

לגבי השלדה - הבוחן הדגיש שמדובר בנגיעות קטנות מאד בקורת הרוחב ולכן רשם שלדה. אמר לי שמכנית הרכב טוב וצריך לבדוק היסטוריית טיפולים ולקבל הצעת מחיר על כל מה שצריך.

בנוסף בחינה של מערכת הגז במוסך מורשה גפמ.

בגדול אם נגיע להסדר על התיקונים אני מעוניין ברכב ותוהה מה ההפחתת מחיר על סעיף השלדה ( במקור ביקשו 69000, מחיר yad2.co.il 73700).

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם

תתרחק באופן כללי ממגרשים, לא תמצא עסקה טובה, וגם אם כן - היא רק למראית עין. חפש לך בעצמך רכב ואל תסמוך על מתווך זר בתהליך שידאג לטובתך האישית.

פורסם
תודה על ההתייחסויות הענייניות.

לגבי השלדה - הבוחן הדגיש שמדובר בנגיעות קטנות מאד בקורת הרוחב ולכן רשם שלדה. אמר לי שמכנית הרכב טוב וצריך לבדוק היסטוריית טיפולים ולקבל הצעת מחיר על כל מה שצריך.

בנוסף בחינה של מערכת הגז במוסך מורשה גפמ.

בגדול אם נגיע להסדר על התיקונים אני מעוניין ברכב ותוהה מה ההפחתת מחיר על סעיף השלדה ( במקור ביקשו 69000, מחיר yad2.co.il 73700).

אוקיי, ומה עם קורת האורך?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם יש ספק אין ספק, אני לא הייתי רוכש את זה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני בחרתי.

ירדתי מהרכב הזה. יותר מדי ספקות וכנראה מוניטין האמינות מפוקפק.. תודה לכל המייעצים. ב"ה סוגר מחר על גרנדיס אחר.

• תוכן חדש...