Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 VS סוזוקי סוויפט 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

חיפושי אחר רכב לאישה הובילו אותי לשני הדגמים הנ"ל בשנתונים מ2008 ועד 2010.

הדרישות העיקריות הן נוחות וצריכת דלק.

מי מהן היא הטובה יותר?

התקציב נע סביבות ה35K.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא מכיר את הסוויפט, אבל היתה לי מאזדה 2 2008, היא שתיינית יחסית מבחינת דלק כמו רכב משפחתי.

בגלל המשקל הקל שלה והצורה - קשה או אפילו בלתי אפשרי לסוע איתה מעל ל 100, מפני שאז כל נגיעה קטנה בהגה כל הרכב זז בפתאומיות, היא פשוט לא יציבה מעל 100 קמש.

פורסם

לגבי הסוויפט גם לא מדובר על רכב חיסכוני במיוחד,מבעלי הרכבים בפורום הצריכת הדלק דומה למזדה עם 1/12-13,מה שכן זריזה.

עבר הרבה זמן מאז שנסעתי במזדה והסוויפט לכן לא אוכל לתת חוות לגבי הנוחות.

אבל למזדה יתרון בתא מטען, אך לשים לב לרכוש את רמת גימור הדינמיק ולא אקטיב,מעבר לתוספת איבזור מדובר גם על איבזור בטיחותי כמו 6 כריות אוויר אקטיב לעומת 2 בדינמיק שגם הייתה נפוצה בליסינג.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא מכיר את הסוויפט, אבל היתה לי מאזדה 2 2008, היא שתיינית יחסית מבחינת דלק כמו רכב משפחתי.

בגלל המשקל הקל שלה והצורה - קשה או אפילו בלתי אפשרי לסוע איתה מעל ל 100, מפני שאז כל נגיעה קטנה בהגה כל הרכב זז בפתאומיות, היא פשוט לא יציבה מעל 100 קמש.

לא יודע על מה אתה מדבר.

המאזדה יציבה גם במהירויות גבוהות מזה בהרבה, גם ב 150-160 אין שום בעיה.

לא אומר שהנסיעה נינוחה, אבל בהחלט יציבה על הכביש.

פורסם

ping, מדובר על תחושה אישית שלי, אני שבדרך כלל נוסע במהירות "טיפה" מעל ל 100 - הרכב הזה ספיציפי הרגיש לא יציב.

גם מבחינת הנוחות (גם לפי התחושה שלי), לא מזהיר במיוחד לא מבחינת כסא הנהג (שטוח ולא תומך) וגם מבחינת הנסיעה - מרגישים כל אבן שעולים עליה.

פורסם

4 וחצי שנים הייתי עם סוויפט במודל זה , נוסעת יופי גם מעל 120,אמנם רעשי רוח אבל בהחלט מרגישה טוב על הכביש גם במהירות זו.

לא יצא לי לנהוג במאזדה 2, אבל מחברי הפורום הבנתי שיש עניין הרגשת החוסר יציבות במהירויות סביב ה100+

Lucifer Morningstar אין שום רעשים במהירות 40-50 ןגם ב80 אלא אם כן ישנה בעיה במיסבי גלגלים "שורקים"

או חיפוי בית הגלגים לא יושב טוב. לדעתי עיקר רעשי הרוח מגיעים מעיצוב לוקה אווירודינמיות נוראי.

• תוכן חדש...