Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתי יגיע טויוטה CH-R לארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עיצוב מוחצן מדי לטעמי, ומחיר ממש לא אטרקטיבי...אבל...זו טויוטה. ימכרו את המלאי תוך שניה, גם בלי שיראו את הרכב, בטח כשמדובר בג׳יפון אופנתי שרק צועק ״תראו אותי״. מעניין איך הוא על הכביש מבחינת התנהגות ועוד מעניין אם מזדה יתמחרו את ה cx3 לכשתגיע סוף סוף, בצורה זהה או קרובה לפחות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המכירה באתר היא ל 300 היחידות הראשונות, המכירה תחל ביום רביעי הקרוב למשך שבועיים.

לאחר מכן יגיעו רכבים לאולמות התצוגה.

באולם התצוגה המרכזי בתל אביב יש סימולטור שבעזרת משקפי vr אמור לתת למתעניין את ההרגשה של ישיבה בתוך הרכב, מעניין ומיוחד? כן. על סמך זה קונים רכב? לא ממש.

קחו לדוגמא את נתון גודל תא המטען, באתרים האירופים מצויין נתון של 377 ליטר, במפרט של היבואן בארץ רשום 297 ליטר (שזה ממש ממש קטן), איך אפשר לדעת את הגודל האמיתי מבלי לראות את הרכב? למדוד את המושב האחורי? הראות לאחור?

ניראה שהיבואן פונה לקהל צעיר.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הקטע עם התא מטען נשמע הזוי, איך 80 ליטר נעלמו? וזה הרבה מאוד מתוך 377

אלא אם היבואן שם גלגל רזרבי שאולי לא בא בחול

בכל אופן 300 ליטר תא מטען זה בעיה לא קטנה

פורסם

זה אכן כנראה קשור לגלגל הרזרבי.

זה מה שכתוב באחד האתרים היום: " נפח תא המטען בדגם עומד על 297 ליטר בלבד (על גלגל ספייר), קטן משמעותית מהמתחרים.. ."

היום corolla cross 2022

פורסם
עיצוב מוחצן מדי לטעמי, ומחיר ממש לא אטרקטיבי...אבל...זו טויוטה. ימכרו את המלאי תוך שניה, גם בלי שיראו את הרכב, בטח כשמדובר בג׳יפון אופנתי שרק צועק ״תראו אותי״. מעניין איך הוא על הכביש מבחינת התנהגות ועוד מעניין אם מזדה יתמחרו את ה cx3 לכשתגיע סוף סוף, בצורה זהה או קרובה לפחות.

מסכים לגמרי. מעניין גם איך היא בהשוואה עם נירו של קיה, שזולה יותר ונראת מרווחת יותר. CX3 בתמונות לפחות, נראת יותר יפה. טויוטה קצת הגזימו לטעמי עם סיגנון ה"אוריגמי" בחלק מהדגמים שלהם ושל לקסוס.

פורסם

905960314696496bbe46bb25d1f06e99.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

ורק דיברתי על ה cx3...

http://wheel.co.il/%D7%91%D7%90%D7%99%D7%97%D7%95%D7%A8-%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%AA%D7%99-%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94-cx-3-%D7%AA%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%A7-%D7%91%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%91-%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%93/

שהחיינו מה שנקרא...בטח תיכף כבר מתיחת פנים. המחיר צפויה להיות כמו הטויוטה, גם זה לא מפתיע, אבל מנוע 2.0 בלבד זה כבר מבורך.

פורסם

שים לב שהמאזדה קטן מרכבי הפנאי המקבילים לו מבחינת מחיר (ספורטאג', נירו, טוסון ואפילו מהטויוטה החדש).

די מוזר לשווק אותו עם מנוע 2000 שמייקר אותו ומקשה עליו מראש להתמודד על כיסו של הצרכן הפוטנציאלי.

היום corolla cross 2022

פורסם

מכל אלה הנירו נראה לי הכי מוצלח מבחינת תכנון ועיצוב. במאזדה חלונות מאחור כמעט קלאוסטרופוביים כמו בטויוטה. בסיס גלגלים קטן מאוד. נירו גם מרווח, גם הברידי, קו חלונות מעולה לילדים מאחור, מערכות בטיחות מתקדמות. הבעיה היחידה שלו זה מחסור במולטימדיה עם שיקוף לטלפון ומחסור במראה מתכהה, אבל אל מול המתחרות הנירו יותר לטעמי על הנייר.

פורסם

החיסרון של הנירו בעיני חלק מהרוכשים הוא עיצוב חיצוני לא מספיק ג'יפוני. הקטגוריה הזאת מוכרת הרבה עיצוב ותדמית, רושם, ורוב הכלים באמת מצטיינים מזה בין אם בגלל מימדים, צבעוניות או עיצוב בומבסטי.

מהנתונים היבשים עולה שהנירו שימושי יותר כתחליף למשפחתית.

פורסם
מכל אלה הנירו נראה לי הכי מוצלח מבחינת תכנון ועיצוב. במאזדה חלונות מאחור כמעט קלאוסטרופוביים כמו בטויוטה. בסיס גלגלים קטן מאוד. נירו גם מרווח, גם הברידי, קו חלונות מעולה לילדים מאחור, מערכות בטיחות מתקדמות. הבעיה היחידה שלו זה מחסור במולטימדיה עם שיקוף לטלפון ומחסור במראה מתכהה, אבל אל מול המתחרות הנירו יותר לטעמי על הנייר.

אכן, הנירו הוא הג'יפון החסכוני המתאים למשפחות.

הבעיה שלי איתו היא בעיקר המראה החיצוני שלו (לא משכנע), הישיבה לא מספיק גבוהה (אפילו ביחס לסוזוקי קרוסאובר שלי), מערכת מולטימדיה עלובה ושיווק ברמת גימור אחת לכולם (ליסינג ופרטיים).

אם היבואן יחליט לשווק את הדגם המפואר יותר שקיים באירופה (מראה חיצוני משודרג בזכות ג'אנט יפה ולא "טסות", מולטימדיה אמיתית, סאנרוף ועוד), אני אשקול רכישה.

בנתיים, מיצובישי יציגו בז'נבה (9.3.17) את המתחרה שלהם בסגמנט המבוקש, אולי יגיע מהר לארץ ובכך יהיה כאן ג'יפון (כמעט) לכל יצרן.

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...