Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כמו בכותרת , התקציב גמיש , גם משומש בא בחשבון.

הרכיבים הקיימים:

Kenwood 8026- hu

סט- hertz ml1600

Xetec p4- amp

Massiv audio n3-amp

Audison prima10-sub

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי natih
פורסם

ראשית הוא איטי מאד, כאילו צריך פירמוט או משהו כזה.

אגב זה אפשרי? לפרמט?

שנית חשבתי שמבחינה טכנולוגית שידרגו את המכשירים .

האמת שאם יפתר נושא האיטיות בkenwood ותגידו שאין פערים בין החדשים אליו אז כנראה שאשאר איתו.

פורסם

בנוסף לאפציה של alpine שציינתי

יש עוד 2 אופציות שראיתי אשמח להמלצות

הראשון kenwood ddx7025bt

והשני alpine x8

פורסם

לי יש קנווד ddx5025bt. להבנתי הוא שונה מה ddx7025bt רק בגודל המסך. תוכל לדבר עם אדי מערכות (היבואן) אם יש להם מכשיר כזה בהדגמה.

זה מכשיר מצוין בכל המובנים!

אם תרצה יותר פרטים תוכל לשאול בשמחה.

פורסם

היי, גם לי יש 8026BT ואני מעוניין להתחדש, אז אעקוב אחרי ההמלצות פה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אאל"ט, אצל קנווד דווקא ה-DDX7015BT וה-DDX5016BT הם המכשירים החדשים יותר. אבל לא סגור על זה ב-100%.

אם מתעקשים יש גם את מה שהוא ספינת הדגל לכאורה ותומך באפל קאר-פליי ואנדרואיד אוטו, DDX9716BTS.

באופן דומה אפשר להיכנס לאתרים של שאר החברות המובילות (אלפיין, קלריון, פיוניר אולי גם JVC) ולנסות להבין שם מי נגד מי.

מאמין שעיקר ההבדלים ביניהם יהיו בממשק למשתמש. ואם זה חשוב לכם, אז להבין מה נדרש עבור אינטרקציה עם הסמרטפון שלכם (אנדרואיד/אפל). ובזה אני לא ממש יכול לעזור. ממליץ לבדוק אם יש להם תצוגה בארץ אצל יבואן/חנות ולבדוק בפועל מה מתאים לכם הכי טוב.

כמו כן, ראינו כאן רק לאחרונה דוגמה נוספת להתבססות על הטלפון/טאבלט כנגן הראשי בשימוש עם BT איכותי ופרוססור יחסית בסיסי. לשיקולכם.

פורסם

לי חשוב גם ממשק משתמש מרשים, אשמח לדגם מומלץ של פיוניר

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בהנחה שניתן לרכוש את kenwood DDX9716BTS או פיוניר AVH-X8850, המחיר די זהה, מה כדאי לרכוש? יש יתרון קל לקנווד שיש לי גם מתאם שליטה להגה אז אני חוסך כמה שקלים.

פורסם

מצטרף,

איך לרכוש מולטימדיה יד שניה?

אני כרגע מחפש פיוניר 5850 ולאכסלנדר אזל המלאי, הוא מוכר ב-1700 ש"J החנות אחריו מוכרת כבר ב-2300.

ראיתי אלפיין 007 יד שניה ב-2200 ש"ח.

שווה את הסיכון? יש סיכוי שתשבוק?

תודה

Fiat Bravo 2011 TJET​

• תוכן חדש...