Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

XV קיוטו - מי מכיר מי יודע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאתר wheel

"עבור המחיר הנ"ל תקבלו את ה- XV ברמת גימור "קיוטו" חדשה, הכוללת גם מערכת מולטימדיה מקורית של סובארו נשלטת מההגה, עם צג מגע "6.2, דיבורית מקורית, מחשב דרך, הגה וידית הילוכים בציפוי עור עם תפירה כתומה, חישוקי "17 קלים, מזגן עם בקרת אקלים, שקע AUX ו-USB בקונסולה קדמית, מערכת Stop&Start לחיסכון בדלק, 7 כריות אוויר, הנעה כפולה 4X4, ניטור לחץ אוויר בצמיגים, פנסים אחוריים בשילוב LED, מסילות גג ועוד"

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

להבנתי מדובר בהוזלה של הדגם והחלפת מערכת המולטימדיה במערכת מקורית של סובארו עם מסך בגודל 6.2"

כל שאר הנתונים זהים לרמת הגימור Premium שהיתה קודם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

גרסת הפרימיום מגיעה עם מסך "7. מהאבזור נראה שמדובר בסה"כ ב-1.6 אוט' בסיסית (שמגיעה עם מולטימדיה מקורית עם מסך "6.2 במקור), עם שם "מאגניב" ומיתוג מחדש (ישראלי לגמרי אגב) כדי שזה לא ייראה כמו הנחת "נתקענו עם מלאי".

עריכה אחרונה על ידי רועי צוקרמן
פורסם

הייתי השבוע בסוכנות, מה ש-WHEEL כותבים לא קשור למציאות. לפי מה שאמרו לי (לא היה להם אחד להראות) זו ה-1.6 הרגילה + בקרת שיוט, ספייר מלא במקום דונט, וינקר במראה (חשמלית) וכמה שינויים קוסמטיים. בתכלס כמו שבגירה כותב אותו הדגם עם קצת צ'ופרים.

ביחס לקוראניות בסגמנט התא נעים, חומרים מעולים, חסרים תאי איכסון, הרגשה של הרכבה איכותית אוטו קצת אלמנטרי. שום מערכת בטיחות מתקדמת (מובילאיי). העדר מולטימדיה בהתקנה מקומית יתרון בעיני, מצלמת רברס יש. אוטו בסדר גמור עם אחריות לחמש שנים בלי שום דבר מלהיב מלבד 4X4 שנדיר בסגמנט ושמן הסתם נותן יכולות שטח מסוימות.

בגאז קטן.

מאתר wheel

"עבור המחיר הנ"ל תקבלו את ה- XV ברמת גימור "קיוטו" חדשה, הכוללת גם מערכת מולטימדיה מקורית של סובארו נשלטת מההגה, עם צג מגע "6.2, דיבורית מקורית, מחשב דרך, הגה וידית הילוכים בציפוי עור עם תפירה כתומה, חישוקי "17 קלים, מזגן עם בקרת אקלים, שקע AUX ו-USB בקונסולה קדמית, מערכת Stop&Start לחיסכון בדלק, 7 כריות אוויר, הנעה כפולה 4X4, ניטור לחץ אוויר בצמיגים, פנסים אחוריים בשילוב LED, מסילות גג ועוד"

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם
גרסת הפרימיום מגיעה עם מסך "7. מהאבזור נראה שמדובר בסה"כ ב-1.6 אוט' בסיסית (שמגיעה עם מולטימדיה מקורית עם מסך "6.2 במקור), עם שם "מאגניב" ומיתוג מחדש (ישראלי לגמרי אגב) כדי שזה לא ייראה כמו הנחת "נתקענו עם מלאי".

אכן חיפוש של הדגם אינליין מעלה רק אתרים ישראלים. מוזר. אבל בתכלס לא משנה לי מה הסיבה להנחה, היא מורידה את התג ל-3K מתחת נגיד לספורטאז'.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

ה-XV לא מתחרה ישירות בספורטאז' - זה בסה"כ אימפרזה האצ'בק מוגבהת (המרכב זהה 1 ל-1). היתרון היחיד שלו על הספורטאז' זה ההנעה הכפולה, אבל אל תצפה ליכולת שטח טובה אבסולוטית, אלא רק טובה יחסית לרכבי פנאי הנעה קדמית שאין להם יכולת שטח כלל. וכפי שציין אליהו, הספורטאז' מציע מערכות בטיחות מתקדמות שסובארו-ישראל למרבה הצער עדיין לא שמעה עליהן.

פורסם

לא זכיתי לראות אפילו

אימפרזה האצ'בק אחת שהתחילו לשווק השנה.

נכון לסוף נובמבר עלו על הכביש 13 יחידות בלבד מהדגם הזה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...