Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני יורד ממה שנתנו לי. דבר שני, הבנתי באמת שסופר מיני קטן לי ואני אכן צריך משפחתית קטנה כמו שהמלצתם לי כאן.

דבר אחרון הוא שחשבתי דווקא על שנתון 14-15 כיחס עלות תועלת מקסימלי בהקשר של ירידת ערך מקסימלית אבל עדיין מקבלים רכב פחות או יותר חדש. אבל אני רואה שרוב ההמלצות כאן הן לשנתון 2011/12. אפשר בבקשה להסביר את השיקול?

כמו כן, לגבי היונדאי CW, האם הכוונה למרווח בהקשר של הנוסעים בשורה השנייה או תא המטען? כי תא מטען גדול אני לא צריך.

באמת תודה על העזרה עד עכשיו.

פורסם

לעניות דעתי ומנסיוני רכב 2011/2012 איבד כבר את רוב ערכו, אבל הוא עדיין חדש יחסית ולא יצטרך תיקונים מיוחדים צעבר לטיפול עוד מס' שנים.

אתה מתעתד לנסוע מעט מאד ולכן לא כדאי לרכוש רכב חדש, יצא לך מאד ירק, ואתה כמעט לא תשתמש בו.

אני מחזיק טויוטה קורולה 2005 שמחירה כ-20000 ש"ח בתור רכב שלישי - נוסעת כ-10000 ק"מ בשנה, ורואה מוסך לטיפול בלבד פעם בשנה, היא עברה כבר למעלה מ220000 ק"מ והיו לה חיים לא קלים כרכב ליסינג. לא מדובר במקרה חריג - מכיר עוד לא מעט כאלה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בקשה נוספת, ראיתי פה שרשור מדאיג מאוד לגבי אמינות והתנהלות של מגרשי רכבים.

האם יש מישהו שיכול להמליץ לי על מגרש שלדעתו אמין? ללא אחריות אישית שלו כמובן.

אפשר גם בהודעה פרטית אם זה נוגד את חוקי הפורום.

פורסם

למי שאין לו ניסיון בבדיקת רכבים, אני מציע לא לגשת למגרשים אלא אם מדובר במגרשי טרייד אין רשמיים של יבואנים (לובינסקי טרייד, קרסו טרייד אין, כל מוביל טרייד אין, אוטודיל ). וגם שם לא לוותר על הבדיקה מטעמך ולדרוש תיקון ליקויים אשר מתגלים בבדיקה הזאת.

ומיצובישי לנסר זה רכב מעולה לדרישות - מרווח, בטיחותי, אמין ולא יקר (לקניה ולתחזוקה ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היונדאי CW אכן עם מושב אחורי גדול ותא מטען מאוד מרווח. מחזק את הכותבים מעליי לגבי ביצוע בדיקה במכון נפרד מטעמך. מיצובישי לאנסר 2012 אכן נותנת המון רכב לשקל. יש לא מעט אפשרויות ואני אישית הייתי בודק אופציות מאנשים פרטיים יד 1 בלבד ולא ממגרשים וגם לא מיבואנים

פורסם

אם אין לך בעיית נזילות הייתי נמנע ממגרשים. הרכבים הטובים שם נעלמים לטובת מקורבים ורכבים טובים באמת ימכרו ללא צורך במגרש . בשוק הפרטי יש סיכוי טוב יותר למצוא רכבים שמורים ומטופלים. בשני המקרים תצטרך מומחה שיבדוק את הרכב.

• תוכן חדש...