Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 עבודות-לעשות תיאום מס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הסטטוס כרגע זה בערך 2.25 נק זיכוי-חייל משוחרר

יש עבודה אחת עם הכנסת ברוטו של 8.5 בערך. לא יורד הרבה מס בגלל הנקודות זיכוי כנראה.

מצטרף לעוד עבודה מאמין בערך ברוטו של 2.5.

השאלה אם לעשות את אופצית תיאום המס או שבגלל שאני אגיע לסכום גבוה יותר של כסף ביחד ירדו לי מיסים גדולים הרבה יותר

התשובות של מי שבסביבתי חלוקות . רציתי לדעת מבעלי ניסיון.

בנוסף,בחברה גדולה ומסודרת מאוד,אם אודיע למשאבי אנוש שאני מוסיף עוד עבודה הם אוטומטית יעשו את אופצית תיאום המס?

אני לא מבין בזה כלום. רק אם בנטו יגיע אליי יותר כסף או פחות כסף, זה מה שמעניין אותי.

תודה לעוזרים!

Miata ND2

פורסם (נערך)

בוודאי שצריך לעשות תיאום מס - הרי חוקית לא תוכל להצהיר בשתי העבודות שמדובר בעבודה היחידה שלך.

את העבודה עם השכר הגבוה יותר תגדיר כעבודה הראשונה והעיקרית.

ברור שתקבל פחות נטו כי מהעבודה השנייה יורד מס ללא נקודות זיכוי.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כן, יש צורך בתיאום מס.

אתה צריך ליידע את שני המעסיקים שאתה מועסק בעבודה נוספת (יש כאלו שמתנגדים לכך, לא סגור על החוקיות של העניין הזה - אך אני יודע שזה קיים) כשאת התיאום אתה הולך לבצע בעצמך בקריית הממשלה כשאתה מצוייד בתלוש משכורת של כל אחד מהמעסיקים.

פורסם (נערך)

אם לא תעשה תיאום מס, בהנחה שהצהרת שאתה עובד בעבודה נוספת, ירד לך מס הכנסה מקסימלי של 48%, אז כן כדאי לעשות תיאום.

בנוסף חשוב גם לעשות תיאום דמי ביטוח, אחרת ינכו לך דמי ביטוח מקסימלים בגובה של 12%.

עריכה אחרונה על ידי liran123
פורסם

מגיע לך 2 נקודות זיכוי כחייל משוחרר ועד 2.25 נקודות כתושב

לכן מ 8500 תשלם כ 75 ש"ח

על 11000 תשלם כ 560 ש"ח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אוקיי אני אבקש תיאום מס.

לגבי תלוש משכורת מ2 המעסיקים-איך בדיוק אביא את המעסיק החדש אם עדיין לא התחלתי לעבוד אצלו? האם לאחר קבלת התלוש רק אוכל לבצע תיאום?

תודה לכולם.

Miata ND2

פורסם

בהודעה #5 צירפתי לך קישור לאתר רשות המיסים. יש שם מידע לגבי תיאום מס. בין שאר הדברים, יש גם קישור ליישום תיאום מס.

ביישום זה אתה ממלא פרטים. אח"כ הוא נותן לך אישור זמני (אותו אתה יכול להדפיס) ולמסור למעסיק החדש.

מתי שהוא בהמשך - יגיע אישור רשמי אותו אתה מוסר למעסיק.

למיטב זכרוני - אין צורך בתלוש מהמעסיק החדש. צריך פרטים על מעסיק קיים (מספר תיק ניכויים - נמצא בתלוש משכורת) + משכורת

פורסם

אני מקפיץ כי ציפור קטנה לחשה לי שמתחת ל 5000 ש"ח אני בעצם לא שלם מס

ושמס הכנסה לא יבדקו מה קורה איתי לפני שאעבור שנה באחד התפקידים.

בהנחה שבעבודה עם הסכום הנמוך לא אשאר שנה,

אני בעצם יכול להיות במצב שאני עובד בעבודה הראשית, משלם מס כחוק.

עובד בעבודה המשנית, לא משלם מס כי היא לא עוברת את ה 5000 שקלים

לא מתאם ביניהם וממשיך ככה

האם נכון הדבר (אני מבין שזה לא חוקי) או שאני מפספס משהו ?

Miata ND2

פורסם

זה לא חוקי ולא נכון.

יש אנשים שמתחמקים מתשלום מסים כל חייהם, כן? אז מה?

** אזהרת ציניות **

מילא להעלים מיליוני דולרים בכל מיני עסקאות קיזוזי מסים עם איי הבתולה,

שם עוד יש לך סיכוי לחמוק עם קנס קטן, או שלא,

בסכומים מצחיקים של כמה מאות שקלים עדיף ניירת מסודרת.

מס הכנסה דווקא כן מתייחס ברצינות לכל ״דגי הרקק״ שמרוויחים באזור המינימום. זכותם המלאה.

בשביל זה אני משלם מסים, כדי שהרשויות יתפקדו...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מה? לא הבנתי כלום.

אתה משלם מס על שתי ההכנסות שלך ביחד, אין מצב בו על העבודה הראשית תשלם מס ועל המשנית לא.

יש מצב, אם עושים תיאום מס.

לשואל השאלה: בטופס 101, שזהו כרטיס העובד שאותו ממלאים בתחילת כל שנה, נדרש להצהיר האם אתה עובד בעבודה נוספת. מי שממלא 2 טפסי 101 במקומות שונים ומצהיר בשניהם שאין לו עבודה נוספת- עובר על החוק.

האם ייתפס ואיך ומתי ייענש- בוא לא נשחק בספקולציות. אף אחד לא רוצה לחיות עם חרב מס הכנסה מרחפת לו מעל הראש בגלל 1000 שקל שעשה מטיפים כברמן.

הדרך החוקית, הנכונה והנבונה היא להצהיר בטופס 101- במקום העבודה הראשי שאתה עובד בעבודה נוספת, ובמקום העבודה המשני- שזוהי משכורת משנית.

אבל אם תסתפק רק בזה, תצטרך לראות איך מס הכנסה גובה 48٪ מס מהכנסתך המשנית.

לכן עליך לגשת לאתר מס הכנסה ולערוך תיאום מס לשני המעסיקים, להדפיס את האישורים המתקבלים אונליין (ובהם מוגדר לכל מעסיק כמה מס להוריד וכדומה), ולהגיש לכל מעסיק.

אם תעשה את זה כמו שצריך, תגלה שעל העבודה הראשית אתה משלם מס כרגיל, על המשנית לא משלם בכלל (במקרה שלך לפחות), והכל מסודר וחוקי.

אין שום סיבה להתחכם כאן. באמת שלא.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אם לא עשו לו טעות בחישוב המס בעבודה הראשונה - איזו סיבה יכולה להיות שלא יגבו מס בעבודה המשנית בעוד שבעבודה הראשית גובים מס הכנסה?

• תוכן חדש...