Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 עבודות-לעשות תיאום מס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעולה ,נסדיר את העניין לפי הטפסים באינטרנט. אין פה עניין של התחמקות מתשלום מס, פשוט הרבה הפחידו אותי שאשלם מס גבוה מאוד.

Miata ND2

פורסם

תתפלל כל חייך שיורידו לך הרבה מיסים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אם לא עשו לו טעות בחישוב המס בעבודה הראשונה - איזו סיבה יכולה להיות שלא יגבו מס בעבודה המשנית בעוד שבעבודה הראשית גובים מס הכנסה?

להבנתי, תיאום המס פשוט דואג לכך שבעבודה הראשית ייגבה ממך מס לפי המשכורת הכוללת שלך משתי העבודות, ולכן על העבודה השניה אתה לא משלם מס (במקרה של משכורת ראשית גבוהה ומשנית ממש נמוכה. במקרים אחרים ייווצר איזשהו איזון אחר כנראה).

שוב, זו הנחה מושכלת שלי שהסקתי מהמקרה הפרטי שלי. אני עבדתי במשכורת של כ5000 לחודש + משכורת נוספת בין 600 ל1500 ש"ח בערך לחודש.

לאחר תיאום מס, שילמתי משהו כמו 14٪ על הראשונה, ו-0 על השניה. להבנתי, זה אומר ששילמתי את המס בעבודה הראשית לפי סכום המשכורת הכולל שלי משתי העבודות (אם זו היתה העבודה היחידה הייתי משלמת 10٪ מס).

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

מיקה - אין "אבןודה ראשונה" ו"עבודה שניה" - כלומר, יש, אבל זה שרירותי, ומס הכנסה יכול להגדיר אותן כרצונו. כנראה שאצלך העבודה ה"קטנה" הוגדרה כ"ראשונה" וה"גדולה" כ"שניה" (רו"ח הפורום, בבקשה ציין את ההגדרות הרשמיות המתאימות) באותה שנת מס, ולכן המס נוכה בדרך זו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

שימו לב לקובץ המצורף , לפי האתר של רשות המיסים אם אעבור משכורת ברוטו של 8800 ירד לי 48 אחוז מס!

אם אעבור משכורת של 1100 ירד לי 21 אחוז מס!

מישהו יכול להסביר את העניין ?

דרך אגב, בגלל שזה סוף שנת המס סימנתי שאני אעבוד רק חודש בכל אחת מהעבודות.

אם אני מסמן 10 חודשים זה מראה סכומים גבוהים פי 10 בכל אחת מהעבודות,

האם זה לחודש או לשנה הסכומים המוצגים שם?

Untitled.jpg

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם

לאיזו שנה אתה עושה תיאום, 2016?

אם אתה עושה לחודש האחרון בשנה, הסכומים הגיוניים. הסכומים המצויינים הם שנתיים, אבל מכיוון שאתה מתאם רק לחודש אחד הם למעשה חודשיים. אם תעבור בחודש היחיד הזה את התקרות הנ"ל, תשלם את המיסים הנקובים על ההפרש.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...