Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

לפני כחודשיים אבא שלי קיבל טפלון מאראלה שהודיעה לו שהוא זכה באופל קורסה חדשה.

שלשום הוא אסף את הרכב מהסוכנות והעמיד אותו בחניה. המטרה היא להפטר ממנו כמה

שיותר מהר מכיוון שלשני ההורים יש רכבים ואין להם כ"כ מה לעשות איתו.

השאלה שלי היא בכמה אחוזים (והאם בכלל) מקובל להוריד מהמחירון במצב כזה ?

מחירון הרכב הוא 102,000 ש"ח לפי לוי יצחק.

הרכב עם 20 ק"מ (מהסוכנות ועד לחניה), אופל קורסה Enjoy Fix 1.4 אוטומטית.

תודה מראש.

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

להוריד כי הרכב מזכיה ולא נקנה?

או שלא הבנתי אותך נכון, או שהבנתי נכון ואני ממש לא חושב שיש סיבה להוריד מחיר.

פורסם

לדעתי שיוריד רק את מה שצריך להוריד על יד נוספת. מי שמחפש את הרכב הזה יזכה, יותר זול מחדש וללא רישום ליסינג (בהשוואה לרכבי 0 ק"מ שמוכרים).

פורסם

אני חשבתי להציע לאבא את הרכב הזה, מהזכייה של מפעל הפיס.

הצענו לכמה אנשים 70K ולדעתי זה הוגן.

אני מאמין שבסוף זה המחיר שבו תמכור - קח בחשבון שיש את אותו רכב במבחר צבעים ומימון ב-82K.

פורסם

השאלה היא כמה הוא לחוץ למכור. לפני שנים שכן שלי זכה בסיטרואן C3 שמחירה במחירון היה 100K. סוחרי הרכב באתר המסירה של לובינסקי הציעו 75K.

נמכרה לדוד שלי עם 12 ק"מ ב-80K.

שורה תחתונה - הייתי מפרסם ב-85K ומוכר ב-80K.

קח בחשבון שביד 2 יש כרגע עוד 16 מכוניות זהות למכירה רובן מוצעות בסביבות 85K.

כך שאם הוא רוצה למכור מהר הוא צריך לפרסם בסכום נמוך יותר.

כמו"כ ברשימת האלטרנטיבות של הקונים הפוטנציאליים ישנן גם ה-208 והאיביזה שנמכרות כרגע במבצע ב82-83K על הכביש.

70K כבר נראה לי קצת נמוך - אבל למימוש מהיר - יתכן שכדאי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

70K זה ממש נמוך עבור רכב חדש שלא נסע בכלל.

אם לא לחוצים למכור, הייתי מפרסם אפילו ב-90K. לדעתי עם קצת סבלנות תמצאו קונה גם ב-85K-90K.

פורסם

למכור אותו מתחת למחיר של יד1\0קמ זה טיפשי.

קיצר מה שzvit אמר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

עוד נתון שהייתי לוקח בחשבון הוא שהיום ניתן למצוא את ברכב בעסקאות 0 ק״מ במחירים של 85,000₪ לרכב חדש. מצד אחד זה יד ראשונה מליסינג, מצד שני היום אנשים פחות ופחות נרתעים ונתוני מסירות ה-0 ק״מ אצל חברות הליסינג מצביעים על זה. לכן כמו שאמרו, הכל צריך להיות מבוסס על כמה הלחץ שלו לממש כרגע את הרכב (ואז גם 70,000₪ לא בהכרח תהיה עסקה רעה), בעוד שהוא יכול לנסות לכוון למחירי ה-0 ק״מ (85,000) שיעדיפו לקנות 0 ק״מ מאדם פרטי מאשר מחברת ליסינג (משהו שבהחלט יכול להוות שיקול, ואולי גם להיות שווה קצת מעבר ל-85 שחברות הליסינג מבקשות). בהצלחה.

Lexus CT200H

פורסם

יש בעיה ספציפית עם קורסה. כל שבוע מישהו זוכה ברכב כזה בפיס וכמעט כולן מוצעות למכירה, רובן מחכות זמן רב לקונה.

לכן צריך להוריד הרבה במחיר אם רוצים למכור...

פורסם

למה זה צריך להיות משנה אם זכית ברכב או קנית אותו במיטב כספך?

תמכור אותו בכמה שרכב כזה נמכר בדרך כלל + קצת אקסטרא על הק"מ הסופר נמוך, ושלום על ישראל.

בערך כמו יד1 0 ק"מ, רק זה צריך להיות יותר כי אין הפחתת ליסינג.

כששואלים למה אתה מוכר, אל תספר שזה מזכיה, תגיד שקנית בטעות/לא הצלחת לעמוד בתשלומים/לא אהבת את הרכב ורוצה לקנות אחד אחר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...