Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כששואלים למה אתה מוכר, אל תספר שזה מזכיה, תגיד שקנית בטעות/לא הצלחת לעמוד בתשלומים/לא אהבת את הרכב ורוצה לקנות אחד אחר.

בדיוק ההפך.

תספר שהרכב מזכיה, יש לך כבר רכב ולא צריך עוד אחד. זה הסבר מאוד הגיוני.

אם תגיד שקנית באופן פרטי ואחרי 5 דקות החלטת למכור, זה נראה מאוד מאוד לא טוב ומעמיד אותך בעמדה בעייתית כמוכר.

מה זה קנית בטעות? אתה לא יודע יומיים אחרי הרכישה האם תצליח לעמוד בתשלומים כך שגם ההסבר הזה "לא טופס".

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמכור חזרה לאראלה.

טוב שאני לא קונה פיס

איזה צרות "מבאסות"

ואולי שיישארו עם החדש וייהנו מהזכיה וימכרו את הישן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מזל טוב. מניסיון אישי - זכיתי בסובארו 1.6 בזמנו. מחירון היה 125 או משהו כזה. היה לי כבר רכב, הוחלט למכור סובארו. הכי גבוהה מסוכר קיבלתי 83. ביד2 הכי נמוך היה 95. נמכרה תוך שבוע ב - 92.5 .

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

לא מבין למה צריך להמציא תירוצים למכירה וגם לא מבין למה צריך להוריד מחיר כי "נוספה יד".

בגלל שלא קנית אותו מגיע לך פחות?

כל המהות של ידיים בארץ זה כדי שאנשים יוכלו לשחק על הקטע שהיו הרבה בעלים ולך תדע איך כל אחד טיפל באוטו.

כאן בבירור זה רכב עם 0 ק"מ וגם אם יהיו לי 100 ידיים זה לא אמור להשפיע קונה שינסה להוריד מחיר על הקטע של היד במקרה הזה אידיוט ולא מגיע לו לקנות את הרכב בכלל.

פורסם

זה לא "נוספה יד" - זה נוספה יד.

וליד הנוספת יש השלכות.

אם משה יקנה את הרכב, ושבוע הבא ייגנבו את הרכב - הוא ייקבל מהביטוח את הערך של הרכב יד שניה ולא יד ראשונה.

ואם לא יגנבו את הרכב, אז עוד שנתיים - שלוש משה ירצה למכור את הרכב - הוא ימכור אותו כשהוא יד שניה, ולא יד ראשונה. יש לזה השפעה על המחיר.

פורסם

מחיר הכרב צריך להיות לפחות זהה למה שמציאים בעסקאות 0 ק"מ, לא חכם למכור בפחות.

פורסם

תעדכן אותנו כמה בסוף מכרתם.

בהצלחה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
מחיר הכרב צריך להיות לפחות זהה למה שמציאים בעסקאות 0 ק"מ, לא חכם למכור בפחות.

המחיר של עסקאות ה-0 ק"מ הוא די וירטואלי כשהאלטרנטיבות של ה-208 / איביזה קיימות כחדשות לגמרי במחיר נמוך יותר.

אני מסופק אם יש איזשהיא קורסה בארץ שנרכשה במחיר המלא.

כמו"כ צריך לזכור שיש כרגע עוד כ-20 מכוניות באותו סטטוס שעומדות למכירה - מי שרוצה למכור יצטרך (כנראה) לרדת מ-80K

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תדבר עם הראלה ותעשה טרייד על משהו עם שוק טוב יותר. :-P

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
למה זה צריך להיות משנה אם זכית ברכב או קנית אותו במיטב כספך?

תמכור אותו בכמה שרכב כזה נמכר בדרך כלל + קצת אקסטרא על הק"מ הסופר נמוך, ושלום על ישראל.

בערך כמו יד1 0 ק"מ, רק זה צריך להיות יותר כי אין הפחתת ליסינג.

כששואלים למה אתה מוכר, אל תספר שזה מזכיה, תגיד שקנית בטעות/לא הצלחת לעמוד בתשלומים/לא אהבת את הרכב ורוצה לקנות אחד אחר.

כל מילה בסלע.

לא מבין את כל אלה שמציעים את המחטף של 70K על רכב שהוא רשם שהמחירון שלו הוא 102K.

הרכב עבר 20 ק"מ ואף אחד לא נהג עליו, אני בטוח שיהיו מי שיגלו את הרכב כמציאה - תפרסם בפייסבוק ומישהו שאתה מכיר או מישהו שמכיר מישהו שמכיר אותך כבר יתנפל על המציאה.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

אתה רואה כמה כולם מפרסמים ביד 2?

אז יש לך 2 אופציות - לפרסם באותו מחיר כמו כולם ואז לחכות קצת ומישהו שיעדיף את הצבע שלך/מיקום/זמינות - יבוא וייקח.

להיות הכי נמוך ב-1000 ש"ח מכולם ולמכור ראשון.

פורסם

תחושתי היא שחלק מהתגובות כאן (וזה טבעי) נכתבו מהבטן, באיסוף הנתןנים לתגובה הבאה הושקעו כשעתיים עבודה....

1. להבנתי במקרה של זכייה במכונית סכום המס מגולם, ומשלם ע"י מפעל הפיס.

2. הדגם של הקורסה בו זוכים במפעל הפיס הוא דגם הציים Enjoy Fix שבא עם מובילאיי ובלי מולטימדיה מחירו לצרכן הוא 99,900 ש"ח ועל הכביש כולל אגרת רישוי 101664 ש"ח, הדגם הזה אינו מוצע לצרכנים פרטיים שנכנסים לסוכנות להם מוצע דגם Enjoy הכולל מערכות בטיחות מקוריות ומולטימדיה מקורית עם מצלמת רוורס וחיישנים מקוריים - מחירו של הדגם הזה הוא 102900 ש"ח ועל הכביש מחירו 104647 ש"ח.

3. כשנגשתי לסוכנות הוצע לי דגם ה-Enjoy בהנחה של 10000 ש"ח עוד לפני שהתיישבתי על הכסא, כלומר יד ראשונה על הכביש בפחות מ-95K לפני מיקוח נוסף, לעליה על הכביש ב-2017.

4. בניגוד למה שנאמר פה באחד הפוסטים מדובר על הדגם העדכני של הקורסה.

5. רמת האבזורשל הקורסה בגירסת "הזוכים" והמנוע החלש ולא חסכוני מקשים עליה להתמודד עם מתחרים כמו ה-208 והאיביזה שנמכרו ב-82K על הכביש בלי טובות (ונהנות אגב מאגרת רישוי זולה יותר עקב השתייכות לקבוצת הרישוי הראשונה)

6. נכון לרגע כתיבת שורות אלה, מחכות ביד 2 לא פחות מ-17 קורסות לבנות מזוכים לקונים פוטנציאליים (ומחר יצטרפו עוד שתיים...)

7. לאור האמור לעיל גם 80K נראה אפילו קצת גבוה...

8. כששתפתי את הדילמה עם חבר סוחר רכב הוא אמר לי שלו הוא היה זוכה הוא היה נוסע ברכב שנה-שנציים ואז מוכר כי ממילא ההפרש במחיר בגלל ההיצע הגדול יהיה די זניח.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

שאפו על המחקר לפני התגובה.

בלי טיפת צחוק.

הכוונה שלי, ואני מניח שגם של חלק מהאנשים שהיו בדעה שלי היא לא בכך שאין להוריד בכל מחיר, אלא שלא צריך להוריד אותו מעבר לנדרש רק כי הרכב הגיע מזכיה ולא מקניה.

פורסם

אני משקלל בתגובתי את נתוני השוק בלבד - לא ניתן להתעלם מ-17 המכוניות המוצעות למכירה במקביל ולכן גם הזכיה משוקללח.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...