Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש ליחידה חדשה וראשונה שלי ושל בת זוג שלי -

תנור אפיה - משהו פשוט ביל-אין בגודל סטנדרטי בסיבות ה1000 ש"ח

מקרר - עד 1.80מ' גובה, רוחב עד 60 ס"מ , משהו פשוט גם בסיבות ה1000 ש"ח

כיריים גז- גם כן גודל סטנדרט, ראית שאפשר למצוא אחלה ב500-700 ש"ח

מיקרו - פשוט עד 200 ש"ח מכני

ההתלבטות שלי היא האם לבחור באחד או שתיים מהמוצרים ברשימה ולפנות ליד2\פשפשוק או שהכל לקנות חדש.

בגדול -תנור אפיה אני יכול למצוא מציאות, השאלה האם שווה לקחת את הריזיקה?

אשמח להמלצות, דעות, כל דבר שיעזור לי לחסוך ולעשות את הקניה חכמה יותר...

המטבח לא הולך לעבוד קשה מדי, בכל זאת אנחנו רק 2 אנשים.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם (נערך)

שתי שאלות:

1. טווח השימוש.

2. מגבלות תקציב.

לגבי מוצר אחד אין לי שום ספק שלא הייתי נוגע במשומש - ואלה כיריים גז. אינך יודע מה עבר עליהם ומה מצב חלקים שעלולים לדלוף.

מיקרוגל הוא מוצר בסיסי וזול, ואם אין לך צורך בתכונות מיוחדות קנה את הפשוט ביותר בסופר המקומי, או מותג הבית של הום סנטר או אחד המתחרים.

אם הכונה היא לרכוש מכשירים לתקופה קצרה - חפש את הזול ביותר שתמצא, לדעתי, אם התקציב מאפשר, עדיף חדשים. בכל זאת מדובר בכלים המטפלים במזון שלך. אם מדובר על הבסיס למשק בית לטווח ארוך כדאי להשקיע קצת יותר. הדבר אמור במיוחד לגבי מקרר, שכן מקרר קטן מדי לא יספק משפחה. מצד שני, קח בחשבון לא רק מגבלות תקציב אלא גם מגבלת מקום בדירה.

כאשר אני הייתי במצב דומה לשלך (כמובן לא יכול להשוות מצב כלכלי) קניתי מכונת כביסה ותנור משולב כיריים מאיכות גבוהה (מכונת סימנס, תנור סאוטר בימים שסאוטר היה מותג ולא מדבקה), ששירתו אותי כ-7-8 שנים. המכונה נגמרה כעבור כ-7 שנים, לאחר שנולד הילד השלישי, כך שאתה יכול להבין מה עבר עליה. התנור המשולב עבר לחם שלי לאחר שהחלפתי ל-BI, ועבד אצלו עוד אי אילו שנים. ללמד שלפעמים כדאי להשקיע באיכות. מצד שני, כתבתי כאן השבוע שנראה לי שה-planned obsolscence הגיע גם למוצרים הלבנים, כך שכנראה הגישה הנכונה היא באיזה שהוא מקום באמצע.

חשוב על עוד מוצרים שעשויים להיות חשובים: אמצעי חימום, שואב אבק, מגהץ ולוח גיהוץ,מכשירים קטנים למטבח כמו, קומקום חשמלי, אולי טוסטר - כאשר תעבור תגלה שחסרים לך לא מעט מכשירים. וגם ריהוט. ומצעים וכל מיני אבזרים אחרים. נסה לגייס עודפי משפחה ולהכין תקציב לבלת"מים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שתי שאלות:

1. טווח השימוש.

2. מגבלות תקציב.

לגבי מוצר אחד אין לי שום ספק שלא הייתי נוגע במשומש - ואלה כיריים גז. אינך יודע מה עבר עליהם ומה מצב חלקים שעלולים לדלוף.

אם הכונה היא לרכוש מכשירים לתקופה קצרה - חפש את הזול ביותר שתמצא, לדעתי אם התקציב מאפשר, עדיף חדשים. אם מדובר על הבסיס למשק בית לטווח ארוך כדאי להשקיע קצת יותר.

כאשר אני הייתי במצב דומה לשלך קניתי מכונת כביסה ותנור משולב כיריים מאיכות גבוהה (מכונת סימנס, תנור סאוטר בימים שסאוטר היה מותג ולא מדבקה), ששירתו אותי כ-7-8 שנים. המכונה נגמרה כעבור כ-7 שנים, לאחר שנולד הילד השלישי, כך שאתה יכול להבין מה עבר עליה. התנור המשולב עבר לחם שלי לאחר שהחלפתי ל-BI, ועבד אצלו עוד אי אילו שנים.

1. כמה שיותר, מאמין שלפחות ל5 שנים קדימה.

2. כתבתי כמה אני מעוניין להשקיע בכל מוצר.

כיריים גז? קיבלתי, מעולה תודה רבה רשמתי לעצמי.

תודה על הטיפ!

היום:

בעבר:

פורסם (נערך)

חמש שנים - אני מניח שזה אומר גם הקמת משפחה ו-1-2 ילדים בטווח הקיום של המכשירים. לא קריטי במוצרים הקטנים, אבל חשוב בגדולים, במיוחד במקרר.

עוד טיפ חשוב - בדוק לפחות ב-5-6 חנויות + במרשתת. לפני 6 שנים חסכתי כך לא פחות מ-2000 ש"ח ברכישת תנור אפיה, לפני כמה חודשים איזה 800 ש"ח במקרר לאמא שלי .

מכשיר חשוב שלא הזכרת, אם אין לך - מכונת כביסה! בחירה בין פתח קדמי לפתח עליון לפי הנוחות, וכן לפי המקום שלרשותך (מכונות פתח קדמי הן בגודל 60X60 ס"מ ופתח עליון 60X40 ס"מ).

ושים לב לכמה עריכות בהודעה הקודמת שלי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה על העצות, קראתי את העריכות גם כן.

אנחנו עוברים ליחידה בתוך בית משפחתי. העקרון הוא שיהיה לנו פשוט יחידה קטנה שיכולה לשמש אותנו לכמה שנים קדימה במקום לצאת החוצה להשכיר.

בגלל זה דברים כמו - קרש גיהוץ ושואב יש בבית (אם נדייק ישנם 3 דייסונים מעולים!)

מצעים לקחתי בחשבון,

חימום יש אחד באמבטיה מובנה, ועוד מפזר חום מאוד חזק שיש לי שיעבור יחד איתי (כמובן שיש מזגן בלי קשר).

כל השאר נתגלגל ונראה.

כמובן סלון אני צריך להחליט מאיפה אני רוצה, אבל את זה אעשה בסוף אחרי שיהיו לי מידות מדוייקות יותר

היום:

בעבר:

פורסם

אני בדיוק שוקל לרכוש שואב דייסון ורציתי לשאול: למה שלושה? חשבתי (יותר נכון קיויתי) שאחד מספיק.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
אני בדיוק שוקל לרכוש שואב דייסון ורציתי לשאול: למה שלושה? חשבתי (יותר נכון קיויתי) שאחד מספיק.

יש את השואב דייסון הגדול הנגרר, שואב חיה בן 10-15 שנה בערך.

לפני שנתיים קנינו את השואב דייסון הידני הצהוב הקטן עם הסוללה הפנימית, הוא היה מאוד מוצלח לרכבים ולשאיבות מקומיות (ללא מוט ארוך)

ולפני שנה וחצי קנינו גם את השואב דייסון הידני הסגול אנימל שהוא כבר עם מוט ארוך, והוא הרבה יותר חזק מהצהוב. היום, איתו אנחנו שואבים את הבית (בית גדול, 3 קומות, לא מעט זמן עבודה רציף) ואת המכוניות.

מכולם אנחנו מרוצים!

היום:

בעבר:

• תוכן חדש...