Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב מנהלים:

* מרווח - גם לנהג, וגם בשביל 3 כסאות ילדים / בוסטרים מאחורה

* חסכוני - גם אמין וגם חסכוני (יחסית לרכב בקטגוריה הזו) בצריכת הדלק

* עלות 40-70k

* שנה: איזור 2011

שוקל: מאזדה 6, סקודה סופרב, סובארו B4 ואולי אפילו פורד מונדיאו (למרות צריכת הדלק שהבנתי היא פחות טובה ושוק לא טוב)

מחפש המלצות, בעיקר מהכיוון של אמינות וצריכת דלק. גם רכבים שלא רשמתי ומתאימים באים בחשבון.

תודה:)

פורסם

1. כשקונים משומש שוק לא טוב יכול להוות יתרון כי אז קונים בזול.

2. אם אתה מחפש משהו יחסית חדש מרווח ואמין חפש יונדאי i40 מ2012/2013

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רכבי "מנהלים" לא כל כך מתוכננים ל-3 כיסאות ילדים מאחורה (זה גם תלוי בגודל של הכיסאות עצמם). אם זה הצורך העיקרי, לדעתי עדיף לבדוק מיני ואנים עם 3 מושבים נפרדים מאחורה. רנו גראנד סניק דיזל יכולה להיות אופציה מצוינת, יחסית אמינה ומאוד חסכונית ומרווחת. בתקציב הזה לא נכנסת סיטרואן c4 פיקאסו החדשה, והקודמת לדעתי לא מספיק אמינה. אולי אופל זפירה תהיה גם אפשרות, לא מכיר ולא יכול להמליץ.

המונדיאו אומנם סובלת משוק חלש, אבל היא מאוד מרווחת (לפחות לרגליים) וחזקה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אני משוחד - מזדה 6. קח דגם לאחר המתיחת פנים שהייתה בסוף 2011 - מנוע מעט יותר חסכוני, משוטים מאחורי ההגה להחלפת הילוכים במצב ידני, מעט שינויים קוסמטיים. לפעמים יש אקזמפלרים שמורים יד ראשונה עם ק"מ נמוך. מנסיון אני ממליץ בחום.

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

נשמח למצוא לך פיג'ו 508 דרך לובינסקי טרייד - מבחינת נוחות היא תהיה ברמות הגבוהות ביותר מבין האפשרויות שהוזכרו אולי הכי נוחה ומפנקת מכולן, מנוע 1.6 ליטר טורבו, ועל מנת להפיג את החששות מהאמינות גם ניתן לך אחריות ארוכה. אם זה מעניין, שלח לנו פרטי יתירת קשר בהודעה פרטית ונדאג שיהיו עימך בקשר,

בכל מקרה, הרבה הצלחה,

צוות לובינסקי

פורסם (נערך)

כל רכבי המנהלים פה נחמדים ונוחים אך רובם לא יכילו שלושה בוסטרים מאחור. הם נבנו ותוכננו להסיע 4 נוסעים בנוחות. תבדוק אותי.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...