Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי בלנו החדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון הרכב לא חדש,אבל לעומת המתחרות הוא עדיין טוב ובהחלט מהנה מה שלא ניתן להגיד על חלקם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עזוב. רכב הודי לשווקים מתפתחים. איכות הרכבה נמוכה יותר מסוזוקי יפן. מנועים חלשים וצריכת דלק גבוהה יחסית לסופרמיני מודרנית. וגם מתומחרת יקר יחסית.

תגיד אתה נסעתה ברכב כזה פעם.....

רכב הודי, שווקים מתפתחים...

אתה כותב שטויות והשמצות.

חיים רק פעם אחת תנצל אותם.

פורסם
אני לא חושב לדעתי הם קונים בגלל המחיר קודם כול,איבזור,זריזות,איכות חומרים ואולי התחושה.באמת שמגיעה לה להיות הנמכרת ביותר כי היא מציעה הרבה.

לי אין סטגימות על הצרפתיות אבל גם אני הייתי רוכש איביזה.

טל"ח..

פורסם

למה אתה מתכוון?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כתבתי משהו על הקשר שבין כמות לאיכות, בין איבזור לבין כריות בטיחות, גיר, מרחב פנים, שנות אחריות, גילו הכרונולוגי של הדגם והחלפתו המתקרבת, אבל אז נזכרתי שכבר התדיינתי בענינים האלו אתך, ולא פעם אחת, ומחקתי. זה לענין הסיבה, אשר לכתוב, אם לכך כיוונת, מדובר בראשי התיבות ל " טעות לעולם חוזרת ".

פורסם

כן אנחנו מכירים אחד את דעתו של השני על 2 הרכבים הללו.[emoji6]

פורסם
תודה לכל המגיבים.

3 כוכבים במבחן ריסוק וצריכה 15-12 לאוטו שמשקלו 950 ק"ג לא נראים משהו.

בנוסף איכות הרכבה נמוכה עלול לפגוע קשות במחיר של האותו בעד מספר שנים-נכון?:?:

ידוע שקשה להתנבא, בעיקר ביחס לעתיד....

אבל אם לשפוט לפי מה, שהיה עד כה אז אפשר בהחלט להיות אופטימיים לגבי הסחירות העתידית של הרכב.

סוזוקי מסורתית עושים רכבים פשוטים ומשעממים אבל אמינים וחסכוניים. תוסיף לזה מעט מאוד השכרה וליסינג ותקבל הסבר למה סוזוקי זה אחד המותגים היותר סחירים.

מי שכתב שאיכות ההרכבה ההודית זו תקלה לא מבין על מה הוא מדבר. אם כבר, אז רכב שתוכנן לזוועות הכבישים והתחזוקה בהודו ישרוד יותר טוב מרכב אירופי שתוכנן לתשתית אירופית ומוסכים אירופים.

דוגמא יפה יש באלטו שם מיוצרת בהודו. רכב פשוט מאוד אבל שורד יופי. ואכן כיד שניה מבוקש בהחלט.

יש לנו אלטו שקנינו כמשומשת והיתה לנו אלטו שקנינו כחדשה. רכב שורד בהחלט.

הייתי שם כסף שאלטו בת 10 עם 200,000 ק"מ כנראה תהיה במצב טוב יותר ממיני אירופית עם אותה היסטוריה.

פורסם

אם אתה מתעניין בגרסה הידנית אז היא נותנת תמורה מצוינת למחיר.

אם בגרסה האוטומטית - אז אני חושב שיש מתחרות זולות ממנה ועדיפות ממנה (208 / איביזה)

.We apologise for the inconvenience

פורסם

קשה לומר לגבי איכות ההרכבה,אבל מבחינת איכות חומרים אכן היא פשוטה,אולי לזה מולטפליה התכוון.

פורסם

לגי הגירים של VAG, לאח של יש אוקטביה מליסינג, הרכב עם כ90K ק"מ , 1.2T DSG, ועד היום לא היתה לו שום בעיה למעט צריכת שמן קלה, הגיר תקין לחלוטין.

ולדוד שלי יש פאסאט חדשה עם 27000 ק"מ וכבר מרגישים בעיטות ורעידות הזויות בתחילת נסיעה.

אגב הרבה אנשים לא מסתכלים על מחיר הביטוח של האיביזה, שכמדומני הכי יקרה בסגמנט (האם זה עדיין נכון?)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...