Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי בלנו החדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האיביזה שוקלת 100 קילו יותר סך הכול ולה יש מנוע טורבו ובגללו הרכב מהנה מאוד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום זה כבר ניראה שהרבה פחות נפוץ,הרכבים שלהם זריזים ונמכרים יפה,לא סתם האיביזה הכי נמכרת קטגוריה,כניראה שכול התקלות כבר הרבה פחות נפוצות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמה אנשים אתם? זוג שעוד לא התחתן עם חתולה או זוג נשוי עם שלושה ילדים, אחד על בוסטר ושני תאומים על כסאות בטיחות?

האם 100.0 אלף שקל זה גג, או שעבור עסקה טובה הייתם מגרדים גם 107 אלף שקל לדוגמא. תן קצת יותר פרטים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

107? טיפו מאובזרת?

פורסם

אם הדרישות העיקריות הן אלו:

שאלה איך בזה? אם זה חיסכוני דלק וגם יש כוח בשביל עלייה להר

מצאתי מודעה של יבואן שהדגם המוצע בדיוק מצטיין בתכונות אלו !

balilla.jpg

פורסם

קנו אותי עם "נוחיות הישיבה". אתקשר מחר לברר פרטים.

לגבי המספר טלפון 3313 של סניף ת"א - לא צריך לחייג כוכבית קודם?

פורסם

לבלנו אין באמת שום יתרון על פני סופר מיני אחרות בקטגוריה. הגרסה הידנית לא מתומחרת בצורה אגרסיבית מי יודע כמה לעומת סופר מיני ידניות אחרות (פיאסטה, 208 ) ואין לה שום יתרון על פניהן. היא ממש מעט יותר מרווחת יותר מסופר מיני ממוצעת (נבדק), ויש מצב שאפילו צפופה מסופר מיני גדולה כמו i20 (למשל).

האוטומטית - על פניו - נותנת אבזור לא רע והגיר הרציף הרבה פחות גרוע ממה שהיה אפשר לצפות. בתכלס לדעתי, כמו שאפשר להבין, דווקא הגרסה האוטומטית היא היותר סבירה לרכישה, הידנית די מיותרת.

מעבר לכל זה, כמו שאמרו, מכונית שמרגישה "זולה" ולא איכותית. אבל היי, מלא פח לשקל.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני האמת כשישבתי מאחור מאוד הופתעתי מהמרווח ברכיים,ולדעתי היא בטופ של המרווחת.

פורסם

200 ק"מ בפח?

אני עם קורולה עושה 260 עם מזגן.

זה פח, לא?

jerrycan1.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כשלעצמה, היא מרווחת. כשמעמידים אותה מול סופר מיני אחרת, במיוחד אחת מהמרווחות, מגלים שהיא בכלל לא יוצאת דופן. רק מראה כמה שהצליח למחלקת השיווק לדחוף "משפחתית משפחתית" בכל פרסום אפשרי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
היום זה כבר ניראה שהרבה פחות נפוץ,הרכבים שלהם זריזים ונמכרים יפה,לא סתם האיביזה הכי נמכרת קטגוריה,כניראה שכול התקלות כבר הרבה פחות נפוצות.

האיביזה הכי נמכרת כי הקהל הישראלי שבוי בזה שהוא קונה תוצרת גרמנית עם סמל של סיאט, וכי הרבה צעירים קונים את הרכב הזה. (וכי הם תקועים עם סטיגמות שפג'ו זה זבל צרפתי)

אם הייתי צריך לבחור בין האיביזה לבין ה208, ללא ספק הייתי בוחר ב208. הסברתי אינספור פעמים למה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני לא חושב לדעתי הם קונים בגלל המחיר קודם כול,איבזור,זריזות,איכות חומרים ואולי התחושה.באמת שמגיעה לה להיות הנמכרת ביותר כי היא מציעה הרבה.

לי אין סטגימות על הצרפתיות אבל גם אני הייתי רוכש איביזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

היא מציעה הרבה באבזור יחסית, וכל זה בעטיפה של רכב בן 9 (!) שעובר מתיחות פנים על מתיחות פנים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

Guest ספורטמוטורי
פורסם

אני חושב שהמחיר של הבלינו קצת מוגזם, תנסו להוריד את המחיר בחברה, אם תצליח להגיע ל85-90 נשמע הרבה יותר טוב.

לגי הגירים של VAG, לאח של יש אוקטביה מליסינג, הרכב עם כ90K ק"מ , 1.2T DSG, ועד היום לא היתה לו שום בעיה למעט צריכת שמן קלה, הגיר תקין לחלוטין.

• תוכן חדש...