Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמזון: מה זה ה- Prime הזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

... ואיך זה עובד?

הבנתי שמדובר בסוג של מועדון המקבל הנחה אם הוא רוכש מוצרים הנמצאים בקטגוריית ה- Prime, אבל כמובן שלהיות חבר מועדון עולה כסף...

האם הבנתי נכון?

פורסם

לא הבנת נכון - או לפחות לא את העיקר.

פריים מאגד בתוכו כמה וכמה שירותים במנוי של אמזון:

1. משלוח תוך יום למוצרים מעל 35 דולר ותוך יומיים בחינם בתוך ארה״ב (זה בפני עצמו שווה למי שגר פה)

2. הנחה של 20% על משחקים בPre-order וביום היציאה.

3. שירות וידאו ותוכן מקורי של אמזון (חלק בחינם - הרוב בתשלום)

4. שירות סטרימינג אודיו (מוגבל למדי)

5. 5 ג׳יגה איכסון + אכסון תמונות ללא הגבלה בגודל מלא.

6. ספר אחד מבין 6 ספרים מקודמים בחינם כל חודש בקינדל + ספריית ספרים חינם של כמה אלפי ספרים + כמה עיתונים באפליקציית קינדל.

7. במרכזי ערים בעיקר בארה״ב - פריים Now - סט מוצרים מצומצם אבל שמגיע עד אלייך תוך שעתיים בחינם (זה ממש קסם - הזמנתי ככה דברים החל ממסך מחשב וכבלים וכלה בבגד ים כשהייתי במיאמי ורציתי לקפוץ לבריכה בערב)

8. אפשרות להוציא כרטיס אשראי שלהם שנותן 5 אחוז הנחה על הכל

ויש עוד כל מני קטנות (הנחה בשירות הזמנת האוכל מסופרמרקטים שלהם , שירות מזווה מהיר , Dash buttons , פודקאסטים שלהם ועוד)

(למטה בלינק יש רשימת שירותים מלאה - והם כל הזמן מוסיפים עוד - https://www.amazon.com/Amazon-Prime-One-Year-Membership/dp/B00DBYBNEE)

בגדול - רק על עניין המשלוחים בחינם וההנחות על משחקים - זה מחזיר את עצמו בסיבוב למי שגר בארה״ב.

That said - למי שלא - נראה לי פחות רלוונטי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני ממש אהבתי. נרשמתי לניסיון חינם לחודש. קיבלתי משלוח ב3 או 4 ימים עד הבית ללא תוספת תשלום.

בחודש הבא לא הזמנתי כלום (ושכחתי לבטל) אז אמאזון שלחו לי מייל שהם מזכים אותי על החודש הזה כי לא השתמשתי בפריים בכלל.

שירות מהמעלה הראשונה.

Bazinga

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

במכירות מיוחדות כמו בלאק פריידי יש קדימות בדילים ממש טובים לחברי פריים שלפעמים גומרים את המלאי לפני שהוא נפתח לכולם

(מבצעים שלא היו השנה, והם מאשימים את הברקזיט בחוסר היכולת להציע מבצעים ממש שוברי שוק השנה, אמזון UK)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

השתמשתי בזה לפני כמה חודשים כשרציתי לעשות הזמנות לכתובת בארה"ב, נרשמתי לחודש חינם ועבר פשוט מעולה.

מדהים שתוך יום-יומיים המוצר כבר אצלך (ביטלתי אחרי חודש) .

לדעתי, לתושבי ארה"ק זה מיותר. אם הייתי מתגורר בארה"ב, הייתי משאיר את השירות המעולה הזה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
אני ממש אהבתי. נרשמתי לניסיון חינם לחודש. קיבלתי משלוח ב3 או 4 ימים עד הבית ללא תוספת תשלום.

בחודש הבא לא הזמנתי כלום (ושכחתי לבטל) אז אמאזון שלחו לי מייל שהם מזכים אותי על החודש הזה כי לא השתמשתי בפריים בכלל.

שירות מהמעלה הראשונה.

Bazinga

אם טרם ביטלת - בטל את החשבון.

אחרת אתה עלול לגלות חיו של 99 דולר\אירו\פאונד בעוד שנה. זה מה שקרה לי, ולקח לי קצת זמן למצוא באתר את דף הביטול, אם כי זוכיתי כמעט מיידית ב-99 ליש"ט .

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האמת נכון - בדילים מהירים - הם פתוחים למשתמש פריים קודם.

לגבי שירות - בכלליות אמזון זו כנראה החברה עם השירות הכי טוב שנתקלתי בו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ספריאל תודה. ביטלתי את הפריים.

אין לי שימוש בו עבור הזמנה של פעם חצי שנה במקרה הטוב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז בשעה טובה, מהיום שירות הוידאו של אמזון פריים זמין גם בישראל:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4893009,00.html

אמ;לק - ניתן לנסות את השירות במשך שבוע - בחינם. המחיר ל-6 חודשים ראשונים: 2.99 דולר לחודש, ואחר כך 5.99 דולר.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...