Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קפה למות עליו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קפה בטעם של (מישהו מ)פעם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
נכון. אבל מצבה עולה לא מעט.

סליחה, התכונתי למצבה+קבר+הובלה מבית החולים עם אמבולנס לבית העלמין.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ בעקבות מותו של קרוב. בשיחה שקיימתי עם חברה קדישא לפני שהלך לעולמו הוצעה לי חלקות זוגיות במיקומים שונים ב20 ו50 אלף בהתאם למיקום. כמו כן צוין שעל פי חוק תושבי ירושלים זכאים לקבורה במימון ביטוח לאומי. אני חששתי שמדובר בקבורה בקיר אך אנשים נשואים מקבלים היום חלקה עמוקה לקבורה של שני אנשים אחד על גבי השני. כלומר מדובר בחלקה ברוחב הסטנדרטי אבל כותבים על המצבה שם אחד ולאחר מכן מוסיפים שם נוסף על המצבה (אפשר לבנות את המצבה לרוחב ולא רק לאורך). לאחר שנפטר התבקשנו לשלם 9 אלף עבור שמירת הקבר לאשתו אף שלא יקבל אף אדם אחר באותה חלקה ככה שהדרישה קצת מקוממת ואף מוזרה.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם

מחיר חלקה הוא קבוע מראש ומשולם ע"י ביטוח לאומי חלקה סטנדרטית ליחיד בבית הקברות המוגדר כבית הקברות המקומי לפי הכתובת בה היה רשום הנפטר.

השינוי הקטן ביותר ממה שכתבתי למעלה - והמחירים נוסקים אל על.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בתור אחד שחווה את זה על בשרו השבוע, חברה קדישא הם סוכנות נדל"ן לכל דבר. לפחות הם אומרים מה המדינה נותנת לפני שהם "נכנסים" למכירה.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

הקטע פה הוא לשמור את הזכות של בת הזוג להיקבר מעל בעלה (באותה חלקה) כל זה בקבורה בקומות) הרי בבוא היום המדינה אמורה לממן את קבורתה וברירת המחדל היא קבורה באותה חלקה מדוברת. אין פה שמירה של חלקה צמודה אלא אתה משלם על עוד חצי מטר עומק.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם

שמעתי מחבר לאחרונה שקבורה רגילה באזור המרכז עולה סביב ה36 אלף שקל (חלקה בלבד)

לא מזמן שמעתי שרוצים לפתוח בית קברות נוסף קרוב לכפר טרומן אבל זה תקוע משום מה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

הפתרון זה למות לבד. ככה יקברו אותך על חשבון ביטוח לאומי.

איפה לא יודע, בעצם מה אכפת לך?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אולי אני מוזר, אבל זה לא שלא רק מעניין אותי מה יעשו עם גופתי וזכרי אחרי מותי, ממש לא מעניין אותי גם באיזו אתר גיאוגרפי ייקברו מי שיקרים לי. אין לי שום דחף לבקר מקום, כדי לזכור. לא צריך בשביל זה מצבה. אני זוכר מצויין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

חתמת על תרומת איברים?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אולי אני מוזר, אבל זה לא שלא רק מעניין אותי מה יעשו עם גופתי וזכרי אחרי מותי, ממש לא מעניין אותי גם באיזו אתר גיאוגרפי ייקברו מי שיקרים לי. אין לי שום דחף לבקר מקום, כדי לזכור. לא צריך בשביל זה מצבה. אני זוכר מצויין.

אם כך לאחר לכתך מאיתנו בשיבה טובה, אתה יכול לתרום את גופך למדע.

פורסם

כנראה שבאמת צריך לעשות את זה

• תוכן חדש...