Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי אין בעיה שיזרקו את הגופה שלי לים. בתור מזון לדגים.

ככה, גם בכל פעם שקרוביי יאכלו גפילטע-פיש/חריימה (בהתאמה), הם יזכרו בי.

בקטע של "הוא בטח הכיר את אבא"

וברצינות, לחלק מיוצאי אירופה, יש התנגדות פסיכולוגית לעניין השריפה בגלל העובדה שלפני איזה 70 שנה,זה נעשה לנו שם "בסיטונות".

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה עניין תרבותי,בכל אופן השיירים שלנו מתכלים כך ששריפה או קבורה באדמה זה לא באמת משנה. אם לא אכלת יותר מדי מקדונלדס, קבורה באדמה כנראה פחות מזיקה לסביבה מאשר שריפה.

בקברים בקומות החדשים יש איזשהו קטע הלכתי כזה שיש "קיר" של אדמה שנוגע בכל קומת קברים ואז יוצא מצב שגם זה שקבור בפנטהאוז בעצם נוגע באדמה ונחשב שנקבר בקבורה יהודית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עבור יהודים, יש ציווי מפורש בספר דברים על קבורה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קבר סטנדרטי לא עולה כלום ה"מדינה" משלמת. (10k ~)

קצת כואב לאמר זאת מניסיון.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני חושב שכשאתה שורף גופה לא נשאר ממנה כלום, ואנשים אולי רוצים שכן ישאר משהו מהקרוב שלהם, קבר שאפשר לבקר בו מדיי פעם "ולדבר עם הנפטר"

מה רע בכד אפר דקורטיבי שיושב על המדף בבית? אתה יכול לדבר איתו מתי שתרצה.

פורסם

האפר קבור בכד במקום מסודר בבית קברות.

ככה קבור הסבא שלי שמת ב1992 באוקראינה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קבורה "רגילה" עולה הרבה כסף. כשמגיעים למעמד הלא נעים מול חברה קדישא מגלים שיש להם מחירון לכל דבר. אתה רוכש נכס מהם מרות שאתה אמור לקבל בחינם. ככה זה כשאתה חי במדינה שנשלטת על ידי מאפיה דתית. גם מצבה שניתן לקבל מביטוח לאומי, הם יעשו את המוות לאלו שפונים.

שרית גופה זה האידאל מבחינה "מערכתית". אין שום סיבה לתפוס קרקע יקרה סתם. בזבוז שטח מוחלט ולעולמי עד.

המקום היחיד ששמעתי שלא משלמים בו כלום זה סביון. הם דואגים להכל ובחינם.

בצרפת אתה מקבל מהמדינה חלקה ל10 שנים. לאחר מכן מקבל מכתב שהולכים לפנות את השטח ותחליט לבד מה עושים עם השאריות.

הבעיה היא עם אנשים שמאמינים שיעירו אותם בהמשך.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

קבורה רגילה לא עולה דבר - מכוסה ע"י ביטוח לאומי. שריפה הגופה אסורה ע"פ ההלכה היהודית.

עבור רוב האנשים הנפטרים בישראל משולם מענק פטירה בסף 8757 ש"ח שאמור לכסות גם את עלות המצבה.

פירוט כל השירותים והזכאויות כאן

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
האפר קבור בכד במקום מסודר בבית קברות.

ככה קבור הסבא שלי שמת ב1992 באוקראינה.

זו בחירה שלך, אתה יכול לקחת את הכד הביתה.

פורסם

לא בטוח שאני רוצה לשמור שאריות גופה בבית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בצנצנת של נסקפה רד מאג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואז יום אחד מישהו שבא לבקר אותך שואל למה הקפה יצא לו אפור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם כישורי הכנת קפה שלי, הוא לא ירגיש בהבדל.

• תוכן חדש...