Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי כמעט שש שנים עם הרכב הנוכחי (מונדיאו אוקובוסט טיטניום 2011) התחלתי להשתעמם ולחשוב על הרכב הבא

ואלה הדרישות:

שייטת אוטסטרות- 90% מהנסיעות הם בכבישים מהירים (נסועה שנתית 20-30 אלף ק"מ בשנה)

נוחות

פאר

חזק ומהיר ולא רק בקו ישר

מראה מכובד אך לא מנקר עיניים יתר על המידה

גודל- משפחתי, מנהלים קטנה (המונדיאו גדולה מידי לצרכים הנוכחים, הרכב הגדול אצל האישה ואצלי 95% מהנסיעות הן לבד)

תקציב כ-150 אלף שקל עם גמישות של איזה 15%, אפשרי גם יד 2 אך לא ישן יותר ממודל 2012

מתכוון להחזיק ברכב עד שימאס לי ממנו אך לא פחות משלוש שנים

במשומשים חשבתי על אחת הגרסאות הבכירות של במוו סדרה 3, אלפא 159, קאדילאק ATS

בחדשות חשבתי על אחת הגרסאות של הגולף

פורסם

נראה שבמוו 320 משנים 2013-14 תתאים לדרישות.

לא יודע לגבי ניקור עיניים אמנם, אבל תוכל למצוא רכב במצב טוב יחסית.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני עם אותם השיקולים, זומם על וולוו S60 משנה 2014-2015. חזקה מאוד, זה נדמה לי אותו המנוע כמו במונדיאו. יש מספר גרסאות גימור עם רמות איבזור משתנות. רכב שהשוק לדעתי מתמחר בחסר. גם בסימן שאלה לגבי ניקור עיניים.

פורסם

הוולוו בהחלט מרשימה ומתומחרת בחסר. יש לי קצת בעיה עם הקונסולה המרכזית שלא מוצאת חן בעיני אך היא בהחלט אופציה

פורסם

בחדשות על אותו רעיון של הגולף גם אוקטביה 1.8 יכולה להיות אפשרות חביבה. גם ג'ולייטה במבצעי סוף שנה יכולה להיכנס לתקציב שלך אחרי החריגה. על אותו רעיון גם אאודי A3.

במשומשות אפשר לבדוק פסאט וסופרב מהדגים האחרונים אבל תקבל רכבים שהם עדיין גדולים.

יונדאי סונטה ההיברידית מאוד מפתיעה עם תא נוסעים איכותי ונעים, נוחות נסיעה טובה, ביצועים לא רעים ותדמית מאוד לא מנקרת עיניים.

אינפיניטי G37 גם מעניקה תמורה מצויינת למחיר, יש לה את הסאונד הנכון והיא מתנהגת בצורה דיי מתגמלת בכבישים הנכונים.

אישית - כנראה שהייתי בוחר באיזה האצ' גרמנית. ב.מ.וו סדרה 1 עם קצת פלפל, מרצדס A (או CLA אם מתחשק לך סדאן) בדגמי 180 ומעלה.

פורסם

אם יש לך סבלנות, צריכה לצאת הגולף דור 7.5, עם מנוע חדש ותיבת הילוכים DSG7 חדשה - צריכה להגיע סביב אפריל 2017.

המנוע המדובר הוא 1.5 TSI EVO והגרסה החזקה שלו, תהיה בעלת 150 כוחות סוס כאשר שיא המומנט, זמין כמעט מיידית ולאורך רצועה רחבה יותר של סל"ד.

פורסם

הפורד היא קרוזרית חזקה ונעימה ומתחרה יפה מול הרכבים שרשמו.

אני הייתי מנסה משהו אחר ודווקא הנעה אחורית אולי תעשה לך,עשה

סיבוב על הבמוו והאינפיניטי...הבמוו נעימה ושקטה יותר וגם חסכונית יותר.

האינפיניטי יותר ברוטאלית ורועמת (רעש מנוע מגניב) ולא חסכונית כלל.

הוולו די דומה ואן לי ספק שהיא תהייה מתאימה,חולקת חלקי ההנעה ומנוע

מפורד. האמת שישנו בפורום כתב רכב בכיר בשם רועי צוקרמן שיכול לתת

לך הרבה יותר רשמים כללים ונכונים.

פורסם
אני עם אותם השיקולים, זומם על וולוו S60 משנה 2014-2015. חזקה מאוד, זה נדמה לי אותו המנוע כמו במונדיאו. יש מספר גרסאות גימור עם רמות איבזור משתנות. רכב שהשוק לדעתי מתמחר בחסר. גם בסימן שאלה לגבי ניקור עיניים.

היה אותו מנוע עד 2014. מ2014 מנוע של וולוו עם 245 כ"ס וגיר פלנטרי לא רובוטי עם שמונה הילוכים ו 6.3 ל100

משמעותית זריזה מהמונדיאו.

STI 2004

• תוכן חדש...