Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יד שנייה - קטן חסכוני ונוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי.

מחפש רכב יד שניה עד 90,000 ש"ח.

מחליף סקודה פאביה שנת 2013 TSI בלית ברירה - עברה תאונה והוגדרה אובדן להלכה. סה"כ היינו מרוצים מהרכב.

מחפש תחליף דומה לפאביה המדוברת -

שיהיה בשנים 2015-2016 (אפשר לסבול גם 2014, עדיף שלא). אוטומט. חשבתי על - סקודה פאביה מאותו הדגם, סקודה ראפיד, סיאט איביזה, טויוטה יאריס.

יש למישהו המלצות שונות מאלו?

תודה

פורסם

מה עם הונדה גאז ? נראה לי אתה תהיה מרוצה מאוד..

אם אתה מחפש רכב שיותר טוב מהטויוטה והסקודה אז לך על הונדה גאז , יש בכסאות אחוריים פטנט הרמת כסא זה נראה לי רק בהונדה יש ובנוסף יש אין סוף זווית ראייה לכל כיוון והאוטו הוא חסכוני וזריז

פורסם

אתה מודע לזה שבכמה אלפים פחות אתה יכול לקנות רכב חדש?

ב-83,000 אתה יכול לקנות סיאט איביזה חדשה. יש כאן תמורה טובה מאוד למחיר, בגלל מנוע חזק יחסית, אבזור טוב..

פורסם

בחיים לא הייתי מסתכל על רכב סופר מיני משומש בתקציב הזה.

יש לך כסף לרכוש אופל קורסה חדשה, פיג'ו 208, רנו קליאו, טויוטה יאריס, יונדאי I20 ועוד מכוניות מעולות. הכל בשיטת 0 ק"מ מליסינג.

אתה רק בוחר את הרכב, את הצבע - ונוסע אל השקיעה.

פורסם

אני גם שעדיף כבר חדשה ,למשל איביזהחדשה ב 83, היא זריזה כמו הפאביה אבל מציעה איכות חומרים עדיפה.

או ה208 מליסינג כמו שציעו פה רק תבדוק את רמת איבזור.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...