Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c5 2011 - מנוע מעשן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים ,

קניתי סיטרואן c5 שנת 2011 1600 טורבו יד ראשונה מחברה עשתה 105,000

לציין שהרכב היה מטופל עד ה100,000 בחברה.

בבדיקה שעשיתי לפני קניה יצא מעט עשן לבן לאחר התיעצויות הורדתי את המוכר ב5000

כדי לטפל בתקלה שבא נאמר לי שזה יכול להיות בעיה של 300 ש"ח או כמה אלפים,

לציין שהרכב ישב 8 חודש במגרש של חברה עד שקניתי אותו,

לאחר הקניה ניגשתי למוסכניק שלי ועשינו פלשינג למנוע שבו שמנו תוסף והחלפנו שמן,

הבעיה לא כל כך נפתרה לאחר מכן פירקנו את המכסה שסתומים ושמנו בחומר שישחר כל סתימה אם ישנה וגם לא עזר,

לאחר שיחה עם חבר של חבר שעובד בסיטרואן הוא אמר להוסיף למיכל דלק לאחר מילוי k44 ולחכות עד שיגמר המיכל ואם זה לא יעזור ככל הניראה ישנה גומיה שהתייבשה וזה הולך לעלות לא מעט כסף להחליף אותה,

מישו יכול לתת חוות דעת בנושא?

פורסם

שמע, אני לא איזה מומחה אבל זה נשמע רע, פלוס העובדה שהמנועים האלה לא אמינים פלוס זה שקנית ממגרש גורם לי לחשוב שאתה עומד בפני הוצאה לא קטנה. מקווה שאני טועה.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

פורסם

כנראה גומיות שסתומים לקויות . יש צורך בהחלפתם . לא יעזרו פלאשינג או הח שמן.חוץ מתצרוכת שמן מואצת לא יגרם נזק למנוע. אך את המבחן השנתי [טסט] הרכב לא יעבור.

פורסם
המנועים האלה מלאים בתקלות, הייתי מציע לך להכי הרבה כסף כי זה נשמע כמו ראש מנוע

חבל שאתה אומר דברים חסרי כל ביסוס. מדובר במנוע שפותח יחד עם BMW, ואף שימש בווריאציות שונות וזהות את סדרה 1 של BMW. זהו מנוע "גרמני" טהור עם הספק מרשים וטכנולוגיה מהשורה הראשונה - ללא תקלות ומחלות ידועות כלשהן.

לפותח השרשור - כבעל רכב זהה (משנת 2012), אני ממליץ לך בתקלות ברכב הזה בכלל, ובתקלה כמו שאתה מתאר בפרט, לפנות למוסך מורשה של היבואן. טיפול במוסך לא מורשה עולה בזול בטווח הקצר, וביוקר בטווח הארוך. הדבר נכון למרבית הרכבים הצרפתיים שדורשים ידיים מיומנות - ואו אז מפיקים מהם את המיטב.

תהנה מהרכב - רכב מעולה, חזק, ונוח ביותר.

פורסם
חבל שאתה אומר דברים חסרי כל ביסוס. מדובר במנוע שפותח יחד עם BMW, ואף שימש בווריאציות שונות וזהות את סדרה 1 של BMW. זהו מנוע "גרמני" טהור עם הספק מרשים וטכנולוגיה מהשורה הראשונה - ללא תקלות ומחלות ידועות כלשהן.

לפותח השרשור - כבעל רכב זהה (משנת 2012), אני ממליץ לך בתקלות ברכב הזה בכלל, ובתקלה כמו שאתה מתאר בפרט, לפנות למוסך מורשה של היבואן. טיפול במוסך לא מורשה עולה בזול בטווח הקצר, וביוקר בטווח הארוך. הדבר נכון למרבית הרכבים הצרפתיים שדורשים ידיים מיומנות - ואו אז מפיקים מהם את המיטב.

תהנה מהרכב - רכב מעולה, חזק, ונוח ביותר.

אני אומר דברים חסרי ביסוס?

תריץ חיפוש בגוגל על בעיות במנועי פרינס-עפים שם טורבואים על ימין ועל שמאל, הטיימינג קופץ וכו', לא חסר.

אישית בדקתי לפני חודש רכב בדיוק כזה שהחליפו לו טורבו אחרי 30 אלף קמ.

זה שהמנוע פותח עם במוו לא הופך אותו חסין לתקלות

פורסם

פה חשדתי.

בתור פרנקופיל כבר הרבה זמן, צריך גם להכיר במציאות - זה מנוע מלא בעיות. יש תיעוד פה בפורום, ואתה גם מוזמן לבדוק עם מוסכניקים שמתמחים בpsa.

גם לגבי ההמלצה על מוסכים מורשים - הם בוודאי עדיפים על מוסכים שלא מכירים סיטרואן. אבל יש מוסכים שמומלצים פה בפורום שיהיו עדיפים ברוב המקרים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

המנוע הנ"ל רגיש מאוד ובכללי אינו נחשב אמין בשום קנה מידה.

כל רכב אשר הכרתי החמוש במנוע הנ"ל סבל מתקלות חוזרות ויקרות מאוד.

חבל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
המנוע הנ"ל רגיש מאוד ובכללי אינו נחשב אמין בשום קנה מידה.

כל רכב אשר הכרתי החמוש במנוע הנ"ל סבל מתקלות חוזרות ויקרות מאוד.

חבל.

עידן

מעניין, אני מחזיק ברכב למעלה משלוש שנים, ולא ביקרתי אף לא פעם אחת במוסך בקשר למנוע או כל מכלול משמעותי אחר ברכב. כמו כן לא יצא לי לשמוע על "בעיתיותו" של המנוע, אך אולי אני בר מזל.

פורסם

המנוע בעייתי, אפילו חובבי סיטרואן הגדולים מודים בזה. (אין להם בעיה עם זה, כי הוא של ב.מ.ו.:lol:)

יש לי רכב דומה לא מאותו שנתון, אל תיכנס למוסכי היבואן

הם טובים ממוסכים כלליים אבל יעקצו אותך 400 ש''ח על הבדיקה,

ולא תמיד יעשו זאת כמו שצריך, (יש על זה שרשור עכשיו בפורום).

סע לגבע בתל אביב או לאורן בחולון, הם מכירים כל בורג ברכב הזה,

ויעשו לך בדיקה מקיפה בחינם וללא שום התחייבות.

נשמח אם תעדכן.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

זה יכול להיות או גומיות שסתומים (מאות ש"ח) או רינגים (אלפי ש"ח).

מתי העשן יוצא? בהתנעה? כשנותנים גז אחרי ירידה? במאמץ בעליה?

פורסם
מעניין, אני מחזיק ברכב למעלה משלוש שנים, ולא ביקרתי אף לא פעם אחת במוסך בקשר למנוע או כל מכלול משמעותי אחר ברכב. כמו כן לא יצא לי לשמוע על "בעיתיותו" של המנוע, אך אולי אני בר מזל.

אז אתה עדיין טוען שאני אומר דברים חסרי ביסוס בנוגע למנועי THP? הטענה שלך שקולה לזה שאגיד שהייתה לי אוקטביה עם דסג7 ולא היו לי תקלות מעולם אז אני אגיד לך שהגיר הזה אמין ונטול בעיות.

• תוכן חדש...