Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנהלות במקום עבודה חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני עובד חדש במועצה ויש משהו שהציק לי.

התקבלתי לעבודה יחד עם בחור נוסף (החלפנו גברת שהייתה שם לפני ועזבה כבר).

העניין הוא כזה אני ועוד בחור התחלנו לעבוד לאחרונה וחלק מהתנאים בעבודה זה רכב צמוד. בכמה ימים הראשונים שכרתי רכב על מנת להגיע לעבודה (אין לי דרך אחרת , תחבורה ציבורית לא נגישה במיוחד למקום) ורק לאחר שלושה ימים בערך הוציאו הזמנה לי ולבחור שאיתי לרכב שכור. קיבלנו רכב קטן 1.4 הכל טוב ויפה.

לגברת שהחלפנו הייתה טויוטה אייגו 14. השבוע קיבלתי הודעה שאני צריך לקחת את הרכב הנ"ל עד שיחליפו אותו לאחד אחר. הרכב הוא רכב ליסניג של מקום העבודה.

הסיבה שישר אמרו לי לקחת את הרכב ולא לבחור השני היא כי הוא דאג לומר למנכל המועצה שהוא צריך רכב גדול עם בגאז לילדים ולא מספיק לו ה 1.4 שקיבל אפילו.

בהתחלה אמרתי שאני לא לוקח את הטויטה, אך לאחר שנרגעתי אמרתי מקום עבודה חדש אני לא רוצה לעשות יותר מדי בעיות ולקחתי את הרכב.

מעניין אותי מה אתם חושבים על המקרה.

והאם מן הראוי להגיש חשבונית על הרכב ששכרתי לתקופה הקצרה? (100 שח ליום השכרה) כמובן עם חשבונית דלק.

תודה רבה

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לא הייתי עושה מזה סיפור, הרי לא צויין בחוזה/הבטיחו רכב מקבוצת רישוי אחרת/גבוהה יותר.

גם לי קרה פעם פעם פעם אותו סיפור, ויצא משתלם בסוף:

כולם קיבלו סיריון חדשות ורק אני ירשתי אחת שחוטה, אחרי כמה חודשים באופן מפתיע החזירו אותה לחברת ליסינג וקיבלתי i30 חדשה בעוד שכל הצוות היה "תקוע" עם הסיריון ומה שקרה אחרי 3 שנים זה שלכל הצוות החליפו לקיה ריו ואני נשארתי בקבוצת רישוי גבוהה יותר (סיד/קורולה/3, כל כמה חודשים החליפו לי מכל מיני סיבות)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא הבנתי על מה אתה מתלונן. על זה שנאלצת לשכור רכב על חשבונך? על זה שנותנים לך רכב משומש? על זה שלא נותנים אותו לעובד השני?

הבטיחו לך רכב צמוד, לא חייבים לספק לך רכב חדש, ואם מדובר בעניין זמני עד להגעת רכב חדש אז הבעיה בכלל לא ברורה.

תנאי העסקה של הבחור השני אינם עניינך, גם אם מבאס אותך שהוא לא זה שקיבל את הרכב המשומש.

לגבי החזר, כבר ענו לך.

פורסם

מה שהוא מקבל לא מעניין אותך.

מה שכתוב בחוזה זה מה שתקבל. בכל מקרה אם הרכב לא מגולם ואתה לא צריך יותר אז עדיף רכב זול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

- הודעתי להם שאין לי דרך אחרת להגיע ושאני שוכר רכב.

- אני לא מתלונן בסך הכל מבקש לדעת מה אחרים חושבים או היו עושים וכמובן שלא מבקש רכב חדש. אך אני והעובד הנ"ל עובדים על אותו חוזה על אותה משכורת ואותם תנאים ואותו פרק זמן, ואני כן חושב שזה יוצר אי שוויוניות. במה אני שונה ממנו אנחנו אפילו בני אותו הגיל ועם אותו ניסיון תעסוקתי.

- בחוזה לא כתוב סוג רכב.

הרכב שקיבלתי במצב קטסטרופה וממש לא ידידותי לנהיגה. וזה בעיקר מה שמציק לי

פורסם

הרגשת הקיפוח שלך מוצדקת בבסיסה, אך אתה קיבלת מה שהובטח, אם חברך לעבודה הצליח להשיג יותר שיבושם לו.

תמיד תזכור את מילות השיר...

שכאן כולם שווים חבר

אך יש כאלה ששווים יותר

את זה למדו אותי בגן

את זה למדו בגן.

פורסם

מצבו המשפחתי שונה משלך כך לפי מה שהבנתי ממך. אז על מה ההתערמות? אם הרכב במצב נוראי קח אותו לשטיפה ואם המצב המכני לא תקין אז בקש החלפה מהטעמים הנ"ל. הדרישה להיות שווה לשני ילדותית בעיניי, ואם הייתי מנהל זה היה ממש בעוכרך, בטח בהתחלה וכשזה הרושם הראשוני.

יש פעמים שצריך לקחת שאיפה ולעבור תקופה לא נעימה, תתמקד בליצור תדמית חיובית ויעילה ותצליח בעבודה!

בלי קשר לעבודה ולמצב הנ"ל, להסתכל על מה יש לשני ולי אין לרוב לא יביא לתוצאות חיוביות.

פורסם

אני מסכים כמובן שזו לא סיבה לעזוב ושצריך להסתפק ברכב שקיבל.

אבל מעניין מה היו התגובות אם הוא היה מגלה למשל שהעובד השני מקבל שכר גבוה יותר...

פורסם

זה נכון שמצבו המשפחתי שונה משלי אך בתקופת הזמן שאני שכרתי רכב הוא בא עם הרכב הפרטי שלו לעבודה ונחש מה יש לו רכב חדש עם בגאז' גדול.

אני האחרון שעיניו צרות על האחר! אך בוא נגיד זה נעשה במין תחמנות כזו שאני לא רואה אותה בעין יפה.

אני נשארתי עם גורטאה והוא קם בבוקר וצריך להחליט במה לנסוע

פורסם

זה בסדר גמור להתמרמר, ויש טיפה על מה.

מה שכן, זו ודאי לא טענה לגיטימית מבחינה חוזית, אלא קנטרנית. אני מניח, שסבלנותך תשתלם ותוערך ע״י מנהליך, או שלא.

בכל מקרה, בפורום ובאוזני חברים, אחלה תלונה. במקום העבודה החדש, נשמע קנטרני ויכול לסמן אותך לשלילה.

אגב. יש מנהלים שיש להם ריספקט לזה שעומד על שלו.

פורסם (נערך)

אתה יודע מה? תתפטר.

המקום הזה במילא לא ראוי לאחד כמוך, ולעובד השני לא מגיע את הכבוד של להיות השותף שלך למשרד. עוד העיז לקנות רכב חדש וגדול מכספו האישי. חלאה שכמותו.

זרוק את המפתחות למנכ"ל בפרצוף יחד עם מכתב התפטרות. תחרבן לו גם על השולחן בתור בונוס, כדי שיבינו איזה עובד זהב הם הפסידו.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ברור לי שלא חייבים לי רכב X כל עוד לא התחייבו לכך, אך האם לא הייתם מרימים גבה שX מקבל רכב בדרגה הכי נמוכה ו Y מקבל רכב שהוא 2 דרגות מעל?? כל זה שהם באותו וותק באותו חוזה ובאותו תפקיד אפילו!

פורסם

אני האחרון שעיניו צרות על האחר!

ובכן, הבט. אהם, אהההה... (גלגול עיניים)

נשמע תפור עליך, הקטע הזה של עובד מועצה -

קטנוניות ותככנות ופזילה לצדדים.

קיבלת אוטו? יש גלגלים ומנוע? סע, סע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ברור לי שלא חייבים לי רכב X כל עוד לא התחייבו לכך, אך האם לא הייתם מרימים גבה שX מקבל רכב בדרגה הכי נמוכה ו Y מקבל רכב שהוא 2 דרגות מעל?? כל זה שהם באותו וותק באותו חוזה ובאותו תפקיד אפילו!

הרכב מגולם?

יש השתתפות של העובד בעלות?

לקחת בחשבון שהוא משלם את הפרש העלות מכיסו ועוד הפרש בשווי השימוש?

הטענה העיקרית שמוצדקת היא מצב הרכב. אתה אמור לקבל רכב תקין ואם לא זה המצב אז פנה לקצין הרכב שיטפל בזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...